Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewik55

Znaki zodiaku Bliźnięta - szukamy różnic i podobieństw

Polecane posty

Gość 5 czerwca 1982
mam dzisiaj urodzinki

Gość NALA
wszystkiego najlepszego:)! tez jestem blizniak i przyznam ze ten znak jest troche upierdliwy jednego dnia jest super mam sile do wszystkiego a drugiego siadlabym i ryczala wogole mam dwoista nature nie wiem czego chce jestem niezdecydowana bo czesc mnie chce tego a czesc tego.... a najlepsze sa humorki zmienne jak pogoda ale mimo wszystko nie chcialabym byc ryba albo lwem,,,a wodniki lubie bardzo:) 19VI 1985:)pozdro dla blizniakow:)

Wszystkiego naj naj naj spełnienia marzeń , udanego życia, góry prezentów i dużo dużo miłosci:) całuski no i ogromnego torta!!!:D:D:D:D To prawda ze bliznieta są bardzo zmienne ale ten znak jak każdy inny jest wyjątkowy i to jest własnie super:D pozdro dla wszystkich❤️

Gość Mikikiki
ja tez jestem blizniaczka majowa i podpisuje sie pod wypowiedzia blizniaka majowego, jestem dokladnie taka sama (jezeli chodzi o charakter)... roztrzepana, sama nie wiem czego chce... szybko sie nudze, mam pelno pozaczytanych ksiazek, ktore ciezko mi jest dokonczyc, ogolnie lubiana w towarzystwie, rozesmiana, wesola, bezstresowa podchodzxaca do zycia, troche leniwa...to cala ja!!!

no ja będę świętowac w piątek ;) co do znaku to chyba nie ma to większej różnicy, jak każda kobitka mam swoje schizy i marudze :D jedyne co mi naprawde przeszkadza to słomiany zapał, robienie kilku rzeczy naraz przez co nie wiele idaje mi sie zrobić, ogólnie mówiąc jestem niezorganizowana...z drugiej strony brak czasu dziala na mnie cholernie mobilizująco.....CHWIEJNOŚĆ - ALE NIE UCZUĆ !!!!!!

Wnioskuje...1/12 ludzi na tym globie ma takie same cechy osobowosci...przeciez to jest bzdura... Nie wierzcie w to co wypisuja te chore babsztyle w kolorowych pismakach..bo zatracacie poczucie swojej osobowosci... Pozdrawiam..niejako blizniaczka. ;)))

tez mam DZIS URODZINKI hmm cwiercwieku minelo jak jeden dzien :) buziaki dle tej powyzej dzisiejszej solenizantki :*:*:* O5.06.80, GODZ 17:30

przepraszam za brak skladu i bledy ale jestem miedzy sesja urodzinowa rodzinna a sesja ze znajomymi ;) wasze zdrowko!!!!!!!!!!

hmmm....ja 3 czerwca...nie bardzo wierzę w to, że znaki zodiaku determinują życie, ale.... cholera, prawie pod wszystkim mogę się podpisać. Najgorsze dla mnie to to poczucie, że nie do końca wiadomo czego się chce... trochę poczucie niespełnienia i ciągłej gonitwy za czymś. I ta dwoistość uczuć: jednego dnia - walczyć do końca, drugiego - brak sił. O słomianym zapale to w ogóle zmilczę...:) Ale przynajmniej wiem, że nie jestem osamotniona:) Pozdrawiam wszystkie Bliźniaki...

Gość 13 czwrwiec 1984
jestem szlona,gadatliwa i nie moge usiedziec na miejscu! lubie zmiany i szlone zabawy ale kiedy trzeba jestem tez romantyczką :) jestem także bardzo wrażliwa i nerwowa!

Gość lilaaa
Blizniaczka ja tyz z 30 maja 80':) ciekawe czy jestesmy podobne:)....moze jeszcze powiesz mi z ktorej godzinki?:)pozdrawiam serdecznie

Gość szalona bliźniaczka
czerwcowa, też się podpisuję 🌻

Gość kocham bliźnięta
wodniczka :D

Gość cubaneczka
A jeßli ktoß jest urodzony 21.06 to jaki ma znak zodiaku? Bli?ni´ta czy Raczek? I jaki jest?

Gość NALA
jasne ze blizniak!i jest taki jak wiekszosci my:)nie oddamy blizniaka rakom:)

Gość cubaneczka
hihi :D Tylko, ze nie2wiem, jaki horoskop sprawdzac, bo roznie pisza :) Rqaz dla blizniaka raz dla raka ;) Ale ogolnie blizniaki sa swietne :D

Gość mam dzis urodzinki
prosze o zyczenia 🌻 :D

wszystkiego zaskakujacego :D pieknych niespodziewanek mile wzruszajacych i duuuuuuuzo ciekawych podrozy i napotykania tylko dobrych ludzi i jeszcze duzo milosci :*

Gość dziekuje bardzo
🌻 🌻 🌻 :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość jak tu uroczyście
dołączam się 🌻 🌻🌻

Gość nalinka 56
jestem z Olsztyna.Czy tez mogę sie dopisać?

Gość 29.05
mój mężczyzna jest spod znaku bliźniąt, ja też. jest nam ze sobą suuuuuuuuuuuuuuper. polecam takie związki.

Gość niejak
z Olsztyna to NIE możesz!!!

Gość niuniasek
Ja jestem Lwiczką i kocham Bliźniaczka! Nigdy się z nim nie nudzę ;) I mimo wszystko jesteśmy do siebie podobni :) I jest cudownie :)

Jestem z maja dokładnie w dzień matki i jako partnerzy fascynują mnie barany...niewiem czemu są tacy władczy i współczujący ja łatwo popadam w nałogi i chciałabym pocieszenia wspólczucia...WYGADANIA SIĘ...ale potem się jakoś okazuję że one są zamknięte w sobie i znudzone!!!!I wcale nie tak extra jak myślałam :D:D:D:D Dogaduje się ze Strzelcami Wodnikami Wagami i Bliźniakami nienawidzę ryb koziorożców panien lwic a dla byków jestem jak to mi mówią faceci z charakteru \"dwulicową dziwką\" to prawda jestem niewierna ale nigdy nie miałam żadnego romansu z bykiem tylko jako koledzy mi tak mówią!!!Nie chciałabym zamienić znaku bo jesteśmy wyjątkowe mamy wyczucie humoru i wiele spaniałych cech ale jesteśmy niewierne dwulicowe itp...i te humory..bleee

Gość dziewczyna z maja
Pozdrawiam wszystkie Bliźniaki, tylko dlaczego inne znaki mogą się integrować a my nie? Też jestem dwoista i humorzasta. Ale lubię gadać i śmiać się. No i rzeczywiście Skorpiony są be, paskuny znak .

Gość Wklejam
14:03 popierdolka Znak zmienny żywiołu powietrza. Jego symbolem jest zefirek, lekki wietrzyk wiejący z coraz to innego kierunku. Życiową potrzebą i pasją Bliźniaka jest komunikowanie się wszędzie i z każdym. Niewinne ploteczki, najnowsze wydarzenia, dyskusja problemowa - oto jego żywioł. W dużym towarzystwie czuje się jak ryba w wodzie. Błyskotliwy i elokwentny, ciekawe konwersacje przedkłada nade wszystko. Nie liczcie jednak, że w dyskusji z nim dotrzecie do sedna problemu. Wiedza Bliźniąt jest wszechstronna lecz bardzo powierzchowna. Ponadto wprost nie znosi zajmowania się zbyt długo jednym zagadnieniem. Bliźniak to intelektualista, myślący szybko i wielostronnie. Nowator ale nie rewolucjonista. Nudzi go tylko wszystko co stare, konserwatywne, mało postępowe. Drażni go nawet stałość własnych poglądów - zmienia je często, czasem wyłącznie dla przekory lub zabawy. Równie często się myli, nie przejmując się tym zupełnie - wszak błądzenie jest rzeczą ludzką. Bliźniak nie nadaje się do konstruktywnej, wydajnej pracy wymagającej skupienia i odpowiedzialności. Jest typem posłańca jak jego patron Merkury. W mowie lub piśmie przekazuje cudze myśli, idee, poglądy. W dobrej formie zachowują go nieustanny pośpiech i ruch, tak fizyczny jak i umysłowy. Otwarty i receptywny dla wszelkich nowych idei, przyjmuje je z entuzjazmem i nie poddaje weryfikacji. Jeżeli inni wykażą, iż przyjęta przez niego teoria była błędna ucieszy się z tego, nie ma bowiem dla niego nic przyjemniejszego niż ciągłe zmiany. Bystrość i świeżość umysłu zachowuje Bliźniak do późnej starości. Nigdy też nie wygasa jego ciekawość świata. Na ludziach poważnych, pedantycznych lub małostkowych do śmierci będzie sprawiał wrażenie wiecznego dziecka. Napiszcie jakimi jesteście bliżniętami i czy te cechy u was także wystepują... pozdrawiam ".... strach przed cierpieniem jest straszniejszy niz samo cierpienie..." 14:07 Stalker http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2143882 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2330954 14:10 Ania-Ania 15.06 zgadza się w moim przypadku że szybko się nudze i potrzebuje czegoś nowego nie nadaje sie do monotonnych prac a towarzystwo owszem lubie ale tylko sprawdzone osoby. Nie zgadzam się jak się słyszy ze bliżnięta to dwulicowcy owszem ciekawa i różnorodna osobowośc aż po skrajności ale nie dwulicowość lubie trzymac się zasad 14:13 łopata Bliżnięta to najlepszy znak zodiaku Dupa 16:04 ktosikona ja tez jestem zodiakalnym blizniakiem i praktycznie wiekszosc cech sie u mnie zgadza pozdrowka "Chcę Kochać jak nigdy nie kochałam... Chcę Żyć jak nigdy nie żyłam... Chcę Być taką jaką jeszcze nie byłam.. Tylko nie chcę już cierpieć...." 16:46 Słodki bliźniaczek ja też jestem bliźniaczkiem i jestem z tego zadowolona!!! 16:51 lalaina Jestem Bliźniaczką spod końca maja i wszystko się u mnie zgadza =)

A ja sie urodzilam w Dzien Dziecka :) Ciekie jest zycie lzniaka. Ciagle czegs chce, czegos szuka, kocha zmiany :) Ale blizniaku sa fajoooowe ;)

Gość 4 czerwca
mam te same cech co wy, jestem prozna, kocham kase