Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewik55

Znaki zodiaku Bliźnięta - szukamy różnic i podobieństw

Polecane posty

Gość ppppps
mam faceta z pod znaku blizniat okropnośc taka dwólicowość ,wiecznie mu mało ,kłamie ,zdradza.Znam kilka dziewczyn z tego znaku nic dobrego o nich nie moge powiedzieć upajaja się romansami a kiedy zniszczą komuś związek odchodzą szukając nowej zdobyczy.Mam nadzieje że to nie jest wpływ znaków tylko wychowania. Pozrawiam bliżniaków. Rok temu urodziłam bliżniaki ale są zodiakalnymi wodnikami

Gość gag81
Jestem strzelcem, też podobno niełatwym znakiem i niełatwą kobietką:) Ale kochałam kiedyś bliźniaka i muszę powiedzieć, że jak sama nazwa wskazuje osobę spod tego znaku cechuje duża dwulicowość, dosłownie dwie twarze, nie wiadomo kiedy kłamie, a kiedy mówi prawdę. Możliwe, że zdarzają się wyjątki. Zaleta jedynie była taka, że to cudny kompan do rozmowy, niezależnie od pory dnia i nocy. Pozdrawiam strzelców :)

Gość liwias
z tymi zdradami i romansami to chba przesada - tez jestem spod bliźniąt i mam tego samego faceta od 15 lat z czego 6 po slubie i nie wyobrazam sobie ze moglabym byc z kims innym, powiem wiecej nigdy zaden facet nawet mnie nie zainteresowal, choc musze tez sie przyznac ze jestem prożna i lubie jak mnie podrywaja...

Gość ewunia540
czy ktos urodził sie 27 maja

Gość upuuu upuuuuu

Gość 11 czerwiec

Gość Bliźniaczkaa
12 czerwiec , jest ktoś z tego dnia , piszcie .🌼

ja jestem waga a moj mężczyzna bliźniaczek-też niezłe połączenie, ja dwie szale on dwie twarze;-)

Gość ona....24
również 12 czerwiec dodam że mam męża urodzonego 14 czerwca, do tego dwóch braci .. z czerwca, tatę i teścia także z czerwca.... i wszyscy jesteśmy Bliźniakami

Gość aida21
czesc wam ja rowniez dolanczam sie :) ZODIAKALNA BLIZNIACZKA JESTEM z 26 MAJA!! HMM ZGAADZAM SIE Z WAMI ..CHOCIAZ U MNIE TO JEST ZE NIE JESTEM NIE STALA W UCZUCIACH I NA DODATEK MAM CHLOPAKA Z POD ZNAKU PANNY JUZ OD 4 LAT :) WSZYSTKO Z DYSTANSEM TRZEBA BRAC POZDRAWIAM

Gość 9 czerwca 1985
W tym roku stuknęły mi 22 lata!

Gość i ja jestem
21.06.1975

Gość 24 lata
mój eks był bliźniakiem... czułam się jakbym była z człowiekiem który ma rozdwojenie jaźni... raz słodki, czuł, delikatny, opiekuńczy, wrażliwy, fantastyczny kochanek a raz tyran, który bardzo często potrafił sprawiać mi ból, nie szanował mnie, wylałam przez niego mnóstwo łez... był jak białe i czarne... dobro i zło... + i - ....

Gość 24 lata
ja byłam strzelcem jakby co... niby idealny związek...ale odszedł do innej... mimo to ze nadal mnie niby kocha... ale tamta ma cos czego ja mu nie dałam.. a on musiał miec wszytko... coraz wiecej.. nie wystarczało to co mogłam mu ofiarować...

Gość ja też jestem
12.06.75

Gość 24 lata
ale wkurza mnie jak ktoś swoje wady zwala na znaki zodiaku, a nie pracuje nad nimi.... nie znosiłam teksu "no bo ja bliźniak" jestem... tak najłatwiej... umyć ręce...

Mam slomiany zapal. robie kilka rzecyz naraz. Czesto si ezagapiam. Lubie marzyc oczywsice tez sie wyszaleć:D

Gość 24 lata
nie wiem jak mozna z wami stworzyc stały związek skoro juz wam sie nie podoba to co było na początku... szybko sie nudzicie i szukacie nowych wrazen.. zmieniacie nawet swoje poglądy... na początku mielismy zgodne,, teraz są one różne i nie mozemy sie dogadać.... juz nie chce nigdy byc z żadnym blixniakiem 😭 ale co poznaje faceta to blixniak ... jakoś mnie ciągnie do was.. :(

Gość 1.06.1985
zmieność charakteru to cecha nr 1 :) raz wesoła, za chwilę smutna, raz wygadana , później zamknięta :) dla jednych wieczna optymistka, inni widzą we mnie pesymistkę :) czasami sama się gubię w tym wszystkim :) zgadza sie że intelektualistka, znam się na "wszystkim" ale trochę powiezchownie ;) taka troche zakręcona... świetnie dogaduje się z wodnikami ;) pozdrowienia szzególnie dla tych urodzonych w dzień dziecka ;)

Gość 15 czerwca
niby kreatywna, ale jakoś podobnie chyba do adeptki piekarnictwa. Poza tym bardzo nie lubię bałaganu, ale zdarza sie, bo chodze przemęczona. O, o takiej godzinie ani myślę spać... itd

Gość Też spod znaku Bliźniąt
A ja jestem Bliźniaczką z 13 czerwca i jak na Bliźniaka jestem zaskakująco spokojna. Natomiast lubię nowości i mogłabym wygląd mieszkania zmieniać codziennie :)

Gość 37- latka
witam wszystkie wspaniałe bliźnięta, ja ur. się 30.05 a moj partner z którym jestem już 8 lat ur. się 08.06 a więc oboje jesteśmy bliźniakami, a to co pisał szczególnie Bliźniak_majowy, ARISIA I Victoria to jakby o mnie, no i to jeszcze, że wczoraj i dzisiaj miałam na maxa doł, ale wreszcie udały się zakupy ( super bielizna) I TO JEST TO, CO MOżE WYCIąGNąć Z DOłKA, PA TRZYMAJCIE SIę CIEPLUTKO P.S. często się też nie zgadzam z kimś i daję tego wyraz odpowiedni, chociaż sporo mnie to niestety kosztuje bo jednak jestem nadwrażliwa, zostaję wtedy na 3 dni w domu:)

Gość aga565656
czerwcowy blizniak 9.06 inteligentna,roztrzepana,pracowita..kochajaca ludzi-lubiaca pomagac majaca dwa oblicza-zawsze daze do swego celu

Gość tez jestem spod znaku blizniat