Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryśka pomóżcie mi

Boze co to znaczy

Polecane posty

Gość Kryśka pomóżcie mi

biorę tabsy anty od stycznia i teraz mam juz chyba 5 opakowanie a tu nagle po 10 tabletce leci mi z pochwy tak brązowy sluz - Boże co to oznacza

Gość Farekla
To kto ma Ci odpowiedzieć? Ktoś z nas czy Bóg? Bo już jestem zdezorientowana. :-o

Gość Kryśka pomóżcie mi
no jasne ze ktoś z was - tylko ja się boję o co chodzi i dlatego wiesz jak trwoga to do BOga proszę, błagam - jeśli ktoś wie dajcie znać

Gość upsssssss
przykro mi ale jestes w ciazy

Gość ktos tam
to moga byc plamienia lub uplawy. ja tez tak kiedys mialam i okazalo sie ze to plamienia spowodowane tym ze chodzilam na solarium.nie panikuj tylko idz do ginwkologa. ale to na pewno nic strasznego.

Gość jak mi tak lecialo
to sie okazalo ze mam grzybice

Gość Mariolciaaa
bzdura z ta ciaza! moze masz jakies zapalenie ja tez tak czasem mialam!albo np nie wzielas raz tably i teraz takie cos moze sie zrobic ... idz do lekarza

Gość .....idż do ginia
takie krwaiwenie to nie oznaka ciąży...ogólnie zdaża się przy pigułkach, ze dziewczyny mają skąpe miesiączki i macica się kiepsko czyszcza i występuje wtedy czasem krwawienie w środku cyklu...mi się zdażyło kilka razy. a i miałm też coś takiego, bo miałam krwawiącą nadżerkę... coś tam się moze dziać nie ok i do lekarza trzeba pujść, ale nie ciąza. ucha do góry.

Gość Mała.
Krysia.... zanim nastąpi nasycenie hormonami w organiźmie może upłynąc kilka m-cy, wprawdzie są tabletki antykoncepcyjne, które efekt anty dają już od pierwszej pigułki ale inne zmiany w organiźmie kobiety (efekty uboczne, np. plamienia) mogą być widoczne po kilku lub po wielu m-cach, ja biorę anty tabletki od kilku lat i bywa, że nie mam plamień (właśnie brunatnych) a w niektórych miesiącach mam, wpływa na to choćby stres, przemęczenie, infekcje przed którymi trudno się w dzisiejszych czasach skutecznie obronić, jeśli masz to plamienie jednorazowo np. tylko dziś albo przez dwa dni, to myślę, że nie ma powodów do paniki, oczywiście jeśli nie masz innych niepokojących objawów np. boleści, wymioty, jeśli to jednorazowy incydent powiedz o tym swemu ginekologowi przy następnej wizycie a teraz nie łam sobie tym głowy

Gość Kryśka dziękuje
dzięki za podniesienie mnie na duchu - juz myslałam ze to najgorsze

Gość gość
żyjesz?