Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heidi19

Raczej absurdalne pytanie...

Polecane posty

Gość Heidi19

Wiem , ze to praktycznie nie mozliwe , a za pewne wrecz smieszne, ale czy juz na drugi dzien po stosunku mozna miec jakiekolwiek objawy ciazy? Jesli mnie mdli , to powinno mnie to niepokoic? Prosze o odpowiedz, bo naprawde sie martwie :|

Gość nie wiem
Ponoć nie mozna mieć, chociaż ja po 4 dniach mam jakies dziwne objawy i one sie utrzymuja już od tyg. ale moze to tylko podświadomość, do okresu mam jeszcze tydzień, więc muszę poczekać:(

Gość Heidi19
No kurde... Jeszcze mam czas dzis biec po tabletke. Ale czy jest sens :( Brzuch mnie boli, ale to moze skutek pierwszego razu ... Pomocy !

A czy ty kurwa sie zabezpieczałaś? co? lurwa po co zaczynasz sie pierdolic skoro nie wiesz co to jest antykoncepcja? nie zawracaj dupy nikt ci nie powie czy jestes w ciazy, mozesz isc na badanie kriw i to wszystko glupia pust\\a dziewucho, co ty myslisz, ze przed ekranem wyciagne rece ty wystawisz swoja pipke i brzuch a ja powiem \"tak jestes w ciazy\" albo \"nie nie jestes w ciazy\" kurwa mac - pomysl troche

Gość Heidi19
A czy ja Ciebie pytam? Jak sie nie podoba to dobranoc ! Otoz wiem co to antykoncepcja i istotnie sie zabezpieczylam !

Gość trumienka metalowa czyli urna
Heidi 19 moze to byc skutek pierwszego razu ale ciązy raczej nie poniewaz do zaplodnienia dochodzi przez okolo 72 godziny czyli przez ok 3 dni :)

Gość nie masz powodu
do obaw..ja sie Kocham zawsze przed okresem czasmi nawet bez zabiezpieczenia i puki co ...spokuj z tym że chłoapk zawsze konczy na zewnątrz nie masz sie co martwic tylko czekaj na okres....moze masz podświadome mdłości.......a jakiego zzabezpieczenia uzyłaś???

Gość Heidi19
Pantenaxu i byl przerwany , no i w sumie w dni niepłodne , bo trzy dni po okresie ... Ale jakies prawdopodobienstwo jest. A ze jestem panikara ;) ... Dzis juz wiem , ze bez gumki , albo tabletek nie bede sie kochac...

Gość Heidi19
Cholerka, Patentexu ... Pomyłka w literkach

Gość o hoho
to ma byc zabezpieczenie a jak od emocji moze mialas dodatkową owulacje?? a patentex to dziala, ale w teorii chyba i to nie za dobrze wystarczyc popatrzec jaki ma wskaznik wpadek-perla a objawy ciązy moga zacząc wystepowac juza kilka godzin po NIE ma na TO REGÓŁY i tyle

Gość trzy dni po okresie to akurat
moga byc dni plodne. GRATULACJE ;)

to raczej niemożliwe żeby dzien po stosunku mieć objawy ciąży.Czasami kobieta o tym nie ma pojęcia przez cały miesiąc aż do momentu kiedy okres jej się znacznie spóźnia. Za nieprzyjemne objawy ciązy odpowiedzialne są hormony ciążowe a te wytwarzane są w momencie kiedy komórka jajowa przytwierdzi się do ściany macicy. konkretnie odpowiedziałam

a jajeczko podrózuje w jajniku jakieś 72godziny także..nie ma szans.a jezeli już to tylko Twoja wyobraźnia i przewrażliwienie

Z całą pewnościa w dzień po stosunku nie można mieć objawów ciąży. w cztery dni po też jeszcze za wcześnie na to.

Gość matko boska
A może godzinę po stosunku są już obiawy? Opanujcie się, to wszystko wasza wyobraźnia.........

Gość ło matko
dlaczego za kazdym razem jak kobiete mdli to wszyscy (razem z nia) mysla o ciazy. Kurwa. jak faceta mdli to sie zatrul albo cos, a jak kobiete to od razu ciaza. Mnie mdli po herbacia na pusty zoladek. Czasami po fajeczce. I to jest normalne. Kazdy ma prawo do zwyklych (nieciazowych )mdlosci.

Gość Heidi19
Wiem wiem , glupie pytanie , zaznaczylam ze absurdalne. Teraz tylko odczekac tydzien i zrobic test. I jesli wyszystko potoczy sie dobrze... NIGDY WIECEJ GŁUPOTY !!! Odpowiedzialne zabezpieczenie ...

Gość tez mnie to wkurwia
że jak kobietę mdli to wszycy od razu myślą,że to ciążą😡 A to kurw nieprawde,nie zawsze musi byc do ciąża!!!Kobiety też mają żołądek,też maja prawo miec mdłości po zjedzeniu czegos nieswieżego,ciężko strawnego albo po prostu zbyt słodkiego(i mulącego:-o).Mdłości nie zawsze są spowodowane ciąż!

Gość może cię mdlić
jeżeli łykałaś spermę :P:P

Gość Nasti
Faceci to ciemnamasa także Heidi nie przejmuj się tym ich durnym pieprzeniem o dupie Maryny,bo im się chyba nudzi i wchodzą na babskie forum,albo może maja problemy z orientacją seksualna?? :/ Łatwo im mówić,że panikujemy i biadolimy bez przerwy o ciąży,ale to nie oni muszą chodzić przez 9 miesięcy z brzuchem... Faceci gęby na kłódke-temat was nie dotyczy to oszczędźcie sobie naprawdę zbędnych i małostkowych komantarzy dobra?!!!

Gość Heidi19
Dziekuje Nasti! Jejku , to trzeci dzien! Dłuży mi sie to czekanie i niepewnosc dobija. A jak zaczne czytac o objawach , to Boooze drogi... Nagle , trzeciego dnia pojawiaja sie wszystkie... No ale jak juz o tym nie czytam to mijaja ;) Czekam chwili gdy bede mogla zrobic test i uspokojona obiecac ze juz nigdy globulek nie nazwe zabezpieczeniem...Mam tylko nadzieje , ze moje dni niepłodne naprawde sa niepłodne :| I ze bede mogla wykazac sie rozsadkiem.... A co do łykania spermy , to raczej preferuje inna diete. Podziękowałam.

Gość do Heidi
nie wiem jak to wytlumaczyc ale mnie czasami mdli po stosunku. Moze Ciebie tak samo. Nie martw sie. W ciaze tak latwo sie nie zachodzi.

Gość a moze ty masz ciaze urojona

Gość Heidi19
Oby urojona ! :) W sumie to juz dziwnie spokojna jestem ... Tylko zeby sie nie przejechac na spokoju. I dziekuje ze piszecie

Gość Honorcia
cześc dziewczyny. a ja mam troche inny problem. od trzech miesiecy biore pigulki. ale niedawno zmieniłam je na inne. tamte mi nie pasowały. ale chodzi o to, że czytałam kiedys o objawach ciązy i tam było tez wymienione że kobiecie robi sie brążowy poasek od pępka w dól. no i taki pasek zaczął mi się robic. nie wiem czym to jest spowodowane. Do lekarza mnie nie wysyłajcie bo jestem w anglii i nie umiem dobrze angielskiego. a mój kochany narzecziny nie chce ze mną chodzic w babskich sprawach. pomóżcie mi prosze. Jestem naprawde straszna panikara i panikuje na każde nawet kichnięcie

Gość Heidi19
Mam nadzieje Honoraciu , że wszystko bedzie po Twojej myśli... Ach , dlaczego tak cudowna rzecz jest połczona z takim obciążeniem psychicznym... ? Mam kolejne absurdalne pytanko... Chyba absurdalne. Kiedy mozna zrobic test ciażowy , by wynik byl w miare wiarygodny... ??Bo tu na forum przeczytałam ze po tygodniu ...Pozniej ze po miesiaczce. A na stronie poswieconej testom doszlam do wniosku ze nigdy , bo i tak wynik wiarygodny w sumie nie jest.. ( Reklama? watpliwa...) Prosze o odpowiedz ... Pozdrawiam

Gość do honoracia
tablety w[rpwadzaj Cie w stan sztucznej ciazy. Dlatego masz ten pasek. Ja tez taki mam.

Gość honorcia
dziękuje dziewczyny. nawet nie skojarzyłam sobie tego :) Heidi wynik jest w bardzo dużej mierze prawdziwy. Moja przyjaciółka robiła go już dwa razy lub więcej i zawsze jej zgodnie z prawdą wychodziło. A dokładnie to chyba jest napisane na tescie kiedy go się robi ale chyba już po kilku dniach mozna zrobic.

Gość Heidi19
Wielkie dzieki Honoraciu !