Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżony Brawo

od ktorej tabletki dzialaja pigulki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość Dżony Brawo

od ktorej tabletki dzialaja pigulki antykoncepcyjne?

Gość od siedenmastej pigulki
a dokladnie 28.5 minuty po polknieciu 17 pigulki masz 100%zabezpieczenia :)

Gość Dżony Brawo
i na cholere robice sobie jaja? pytalem sie powaznie, jesli chcecie niepowaznie odpowiadac to bardzo dziekuje, ale nie skorzystam...

Gość przeciez
jest ulotka i tam jest napisane od ktorej!!! a skoro ktos bierze tabletki to znaczy ze byl u lekarza i jego sie powinien spytac. a jak nie byl tylko sobie jaos te tabletki zalatwil to jest idiota. stad te odpowiedzi - glupie pytanie g;upia odpowiedz

Gość Dżony Brawo
byl u lekarza ale zapomnial zapytac, lekarz tez nic nie wspomnial:/ Czy mozna ufac ulotce?

Gość Dżony Brawo
wiesz co? najlepiej jakbys sie nie odzywal/-a, nie wiem jak sie nazywasz i kim jestes anonimowcu pierdolony, wiec moze Tobie juz podziekujemy... a osoby kompetentne prosze o powazne odpowiedzi. z gory dziekuje:)

Gość na tym forum
to samych ginekologow spotkasz , powodzenia , na pewno wszyscy pomoga

skoro lekarz byl na tyle niekompetentny, ze nie powiedzial od ktorej tabletki dzialaja pigulki (bardzo podoba mi sie to zdanie :D :P ), to nie wiem czemu uwazasz, ze my bedziemy bardziej? czy mozna ufac ulotce? a ja wiem? moze roba je tylko tak, dla picu. zeby wypchac czyms kartonik? moze po to, zeby podetrzec nia tylek? skad mam wiedziec?

Fio - deja vu mam normalnie :D:D:D Ja mysle, ze pigulki dzialaja od tej niebieskiej tabletki, ale czasem bywa, ze od tej rozowej. Zalezy, jakiej marki sa :D

Gość Natalia83
Tak,to prawda-już pierwsza tabletka daje zabezpieczenie, o ile zażyło się ją pierwszego dnia miesiączki!!! Ale jeśli tabletkę bierze się np.3 dnia cyklu, to trzeba pamiętać,by przez 7 kolejnych dni stosować dodatkowe zabezpieczenia. Pozdrawiam. P.S. Odnośnie "kolegi", który zdanie "od której tabletki działają pigułki antykoncepcyjne" określił jako błąd gramatyczny! Woli sprostowania- to nie jest błąd gramatyczny,ewentualnie błąd stylistyczny,ale wątpię,żeby ktokolwiek na tym forum "czepiał" się takich szczegółów.Generalnie ludzie chyba wchodzą na tą stronę,żeby się czegoś dowiedzieć. Pozdrawiam.

Kai > :classic_cool: Natalio > bije sie w piersi! faktycznie to blad stylistyczny... tyle, ze nie wazne jak sie nazywa, wazne, ze zdanie brzmi tak, ze nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac :P PS. jestem kobieta ;) woda, ogniem, burza, perla na dnieeee :D

Gość Dżony Brawo
ooo wlasnie o to mi chodzilo o rzetelne, przemyslane odpowiedzi:) dziekuje:) a za blad stylistyczny przepraszam:) pozdrowienia

Gość piesek leszekP
ej no chyba od pierwszej nie? bo po co placic za cale opakowanie i nie miec zabezpieczenia?:P

jeżeli pierwsza tabletka zostanie połknieta w pierwszym dniu miesiaczki. To potrzeba 3 godzin na wchłoniecie i jest ju zabezpieczenie....9mowimy o dwuskladnikowych)chyba ze bierze typowo na cere jak np diane-35 (ja bralam od 3 dnia okresu)to lekarz jkazal jeszcze w tym cyklu zabezpieczac sie gumkami.

Gość gw
a trojfazowe? od ktorej?