Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darian Kasowski

Na co lecą dziewczyny?

Polecane posty

Facet nie musi byc bogaty, no bo kto powiedzmy w wieku 20-26 lat jest bogaty? To rodzice moga byc bogaci, facet musi umiec zarabiac pieniadze i miec dobre wykształcenie, najlepiej wyższe, i byc zadbany, czysty, pachnacy, ostrzyżony, gustownie ubrany, miec poczucie humoru(bez tego ani rusz), wcale nie musi miec buźki jak Ken, musi miec prawo jazdy najlepiej z samochodem. Na to moim zdaniem leca kobiety. A faceci tylko z buźką Kena, tacy co latają po kosmetyczkach i solariach są dobrzy ale na 2,3 noce. Ja bym z takim nie mogła byc w każdym razie.

Nie musisz sie pode mnie podszywac pomarańczowy, bo ja mam czarny zastrzezony nick, ale z tym duzym członkiem to akurat prawda.

Facet nie moze byc zbyt pewny siebie. Fury nie musi miec:). Najwazniejsze zeby mial cos w glowce:) a nie rozmawial tylko o kasie, samochodach i silowni.

Gość blue dream
jest to juz opisany spoleczny problem-jest duzo wiecej dziewczyn na poziomie niz facetow, nie trzeba byc naukowcem, mieszkam w krakowie iwystarczy jak wyjde na ulice, no comments wiec facet niechma przynajmniej minimum; -wyksztalcenie ( to kwestia tego jakie ma ona, jak la mnie wyzsze) -samodzielnosc!!!( 30 latki wiecznie stolujace sie u mamusi, pioracy kolorowerzeczy w 90 stopniach, albo i nie mamusia zrobi -odpadaja) -nie wierzacy w siebie( po co mi kula u nogi jeczaca, nic nie umiem to oni(rzad, szef, koledzy) robia tak ze mi ie wychodzi, buuu, bla bla bla) -LUDZIE, minimum schludnego wygladu, plis!!!!!!!! nie musi noscic sfeterkow od bossa ani nawet lewisow ani nic takiego, niech tylko SPODNIE NIE ZWISAJA Z TYLKA-BIALAE SKARPETY DO CIEMNYCH BUTOW- NAPRAWDE MYSLICIE ZE TO PASUJE?? ODROBINA DOBOPRU W KOLORACH-MEZCZYZNO JAK NIE ZNASZ SIE TO SIE DO CHOLERT SPYTAJ KOLEZANKI!!!KORONA CI Z GLOWY NIE SPADNIE!!!! -MYJCIE SIE I LAZENIE DO FRYZJERA RAZ NA JAKIS CZAS TO TEZ NIE SYMBOL UPADKU RODU MESKIEGO( z drugiej strony u mnie odpadaja ekstrema w 2 strone, czyli solarka na maksa, jadam tylko sushi i w ogole mega trendownosc) ale po co to pisze, to takie banalne rzeczy, a faceci nic nie lapia jakby po lobotomi byli, ehhh ale sie ucz kolego ,warto, bo koszta nie sa duze, powodzenia :))

Gość zwabiona
ja polecialam na mojego meza ze wzgledu na jego ZARADNOSC ZYCIOWĄ. PO pierwsze dlatego, ze sama tej wspanialej cechy mam malo, po drugie - wydaje mi się niezwykle meska, bo oznacza męską siłę na dzisiejsze czasy. Oczywiscie ta zaradnosc nie za wszelką cenę tzn bez cwaniactwa, krzywdzenia innych, oszukiwania przyjaciol, no wiadomo, sama pozytywna. Ale takze dopelnila calosci jego inteligencja, zdrowy rozsądek, poczucie wlasnej wartosci, trzeźwa ocena ludzi i swiata... no i fajne studia. Imponowal mi tym wszystkim. /A fura czy inne dobra materialne są czasem takiej zaradnosci własnie wynikiem i wtedy jest ok, ale smieszy mnie np jak ktos leci na furę, ktorą koles dostał od rodzicow. Nieporozumienie./

Gość groza
przede wszystkim lece na PASJĘ, lubie gdy facet ma jakies zainteresowania chcialabym tez by facet imponowal mi INTELIGENCJ Ą i bez POCZUCIA HUMORU też sie nie obejdzie

Gość heterka
jak dla mnie: - inteligencja, poczucie humoru, kultura osobista - zadbanie ogolne, higiena, ale nie metroseksualista - poczucie wlasnej wartosci, brak kompleksow, samodzielnosc - towarzyskosc (o ile jest takie slowo..) - nie pociagaja mnie mruki, ktore w towarzystwie siedza tylko i milcza... - co do posiadanego mienia materialnego - podpisuje sie pod tym, co napisala zwabiona: "A fura czy inne dobra materialne są czasem takiej zaradnosci własnie wynikiem i wtedy jest ok, ale smieszy mnie np jak ktos leci na furę, ktorą koles dostał od rodzicow. Nieporozumienie" - DOKLADNIE, nic dodac, nic ujac

Gość heterka
no i jeszcze jedno - jego GUST (muzyczny, odziezowy, i jaki tam bądź) nie mowie, dobry, niedobry, bo sie o tym nie dyskutuje. ale ma byc PODOBNY DO MOJEGO, do cholery :)

Gość Gattita
Ja lecę na NORMALNOSĆ. Żadnych fobii, historii o wrednych byłych dziewczynach, możliwościach większych niż warunki,itd. Lubię szczerość, uczciwość. Poza tym ma się myć. I to wszystko. Kasa, fura - dajmy sobie spokój. Ja sama to wszystko mam:)

Gość facet musi
mieć w sobie seksapil bez dwóch zdań. Poza tym lubię brunetów o brązowych oczach (tylko takich):P:P... Samochód?? KAsa?? Jak jest, dobrze, jak nie ma - też dobrze, do wszystkiego można dojść, no nie? Lubię też jak facet słucha podobnej muzyki, jak ma podobny gust, jak umie się ubrać (wcale nie mówię, że w metki), wie, jak się uczesać. Kultura osobista, szacunek do kobiety, no i przede wszystkim UŚMIECH - poczucie humoru!! Musi być.

Gość na uśmiech
??

Gość cos innego
na urodę,inteligencję,a z wizualnych cech to piękne oczy,ładnu uśmiech i zgrabna dupcia:D a fura,skura i komora czyli kiepski cwaniaczek-odpada.bleeee

Gość na prawiczków
lecą???

Gość w moim przypadku
-przede wszystkim wrażliwość - na ludzi, zwierzęta, świat -inteligencja, ale nie przemądrzała (poparta wykształceniem) -musi "czuć" sztukę - czy to muzykę, czy kino, czy teatr-ma wiedzieć co dobre -powinien w miarę interesująco wyglądać, tzn. nie zupełne przeciętniactwo, ale z pewnością nie chodzi mi o standardową "przystojność" -musi być dobrym i wierzącym człowiekiem -musi mieć poczucie humoru -trochę cech kobiecych - opiekuńczość, delikatność itp. W ogóle jest tu taki to proszę o zgłoszenia :) To co powyżej odnosi się też do mnie, może dlatego oczekuję tego po partnerze. 24 lata :) , zdarzało mi się być zaczepioną na ulicy - "Ale Ty piękna jesteś". Moją główną wadą jest inteligencja - staram się kryć ale faceci pryskają jak zaczynam mówić o filozofii czy sztuce. No :D Pozdrawiam

Gość ja niedlugo
lece na majorke

Gość ----------------------------
facet musi byc jak szampon przeciwłupiezowy -silny i jednocześnie delikatny :)

Gość Róźowy króliczek
Pół kafeterii leci na koloratki hihi... a ja skromny krolik na księcia z bajki no może być jeszcze jakiś rycerz na bialym rumaku:) a tak poważnie chłopak, na którego zwrócę uwage nie musi być jakimś przystojankiem, lubie inteligentnych ale nie takich co na silę chcą okazać" co to nie oni", muszą mieć jeszcze chlopięcy urok nie będąc przy tym dużymi dzieciakami i oczywiście zalotność w twarzy, nie wiem jak to nazwać, kiedyś na to mówiłam iskierki w oczach:), ale malo takich sie kreci na ulicach:(

Gość smutas taki jeden
ej co wy z t a komórą przezież teraz wszyscy nosza komórki i fury też , ja mam 2 pod domem na brak kasy tez nie nazekam więc o sssoooo chozi :O

Pycztaj sobie temat \"Na co poleci facet?\" moze to twoja znajoma napisala?:D moze powinniscie sie poznac?:P zygac sie chce jak wiem, ze nie tylko baby sa takie glupie, zeby zadawac takie pytania ale i wy:/ fuj...

facet musi byc męski,,nie może byc jak ta ciapa,,,musi mieć czyste paznokcie, nie nosic białych skarpetek i sygnetów na placach ani grzebiena w tylnej kieszeni spodni,nie do przesady zesmalcowanych włosów, nie moze chrapać no i musi byc czuły, opiekuńczy,szczery mieć zgrabną pupcię i to by bylo na tyle. ;-)aaaa i co najwżniejsze wiedziec do czego ma pewien organ!!!!!!!!;-)

Gość jaka jest prawda
PRAWDA JEST WZGLĘDNA - ZALEŻNA OD KOBIETY

Gość a ja sie pochwale
ja lece na mojego faceta a wiecie dlaczego?Bo jak ostatnio wrocilam z pracy, czekala na mnie pyszna kolacja przy swiecach, pyszne wino, potem wlaczyl mi wypozyczona komedie romantyczna(a on najczesciej strzelanki oglada) i dal pudelko czekoladek:D A na koniec masowal mi bolace plecki dopoki nnie zasnelam:D Moj facet nie nalezy to nadzianych kolesi, potrafi czasem zachowac sie glupio, ale najwazniejsze ze sie stara i robi mi raz kiedys takie niespodzianki:D

Gość __--___---__--------
dziewczyny lecą na przystanek żeby im tramwaj nie uciekł :-)

Gość leca na normalnych

Gość leca na ...
kazda jest inna

Gość poczucie humoru.......
jest bardzo wazne, znam takie powiedzenie: idealny facet to taki, ktory choc raz dziennie potrafi rozsmieszyc kobiete :)