Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darian Kasowski

Na co lecą dziewczyny?

Polecane posty

Gość j-agniecha
prawda jest taka- dziewczyna lubi zeby ja zawiezc tu czy tam to nie chodzi o to, zeby auto bylo nie wiadomo jakie, po prostu czasem masz dosc tramwaju, tloku... no i hcesz sie ubrac w szpilki a w tym raczej ciezko pieknie chodzic w czasie spaceru przez miasto.. odciski ... itp,. Facet musi potrafic zarobic na siebie i rodzine- i to jest przepraszam- samiec, ktory jest potencjalnym ojcem dla dzieci, wiec na takich lecimy.

Gość krótko zwięźle i na temat
NA KASE!!!!!!!! a jeśli planują dłużej sie zatrzmać na jednej pale to musi być długa i gruba!

Gość marzycielka9
a ja czasem żałuję że nie poleciałam na kasę:) hiih...\ bo mam : fajnego, porządnego, wiernego faceta, który co miesiąc do domu przynosi mi caaałe 1 tys zł !!!

Gość karioka_
IF YOU WANT TO BE ALL RIGHT, FUCK YOUR LADY EVERY NIGHT! IF TOU WANT TO BE OK, FUCK YOUR LADY EVERY DAY!!!

Ja lece na normalnych i zabawnych facetow :). Zadne fury, skory,komory, forsa, nie daj Boze lancuch na szyi i jeszcze grubsza branzoleta na reku i zel na wlosach... ;) Taki wizerunek to ucielesnienie moich koszmarow :D

Gość Expert od kobiet
Kobiete najbardziej podnieca osobowość mężczyzny i to jest wiadome. Ale najbardziej mnie interesuje kwestia przystojności. Chodzi mi o urode. Tzn. opalone muskularne ciało, fryzura w której się dobrze wygląda. Niby kobiety na to nie zwracają uwagi ale... Kiedyś byłem takim przystojniakiem - równo przystrzyżone włosy, ogólnie dobrze wyglądałem, poprostu byłem ładny. I wbrew temu co słyszałem od kobiet, że wcale nie zwracają uwagi na urode, inaczej wszystko wyglądało. Ogólnie przechodząc wśród tłumu, mogłem dostrzec zainteresowanie prawie każdej dziewczyny. Oczywiście z czasem przestałem być taki, bo domeną kobiet jest raczej uroda i dobry wygląd, a naszą władza, inteligencja, duża pewność siebie i ogólne radzenie sobie w życiu (chodź nie we wszystkich przypadkach). A co wy powiecie dziewczyny co was bardziej przyciąga uroda czy "męskość" ? a może to i to porówno ?

Gość zimbardo

Gość . . .

Gość svdfagvdf

Gość kasiastych wysokich
przystojniaków

Gość zyron
ja wyrywan laski ma motocykl chociaz nie mam prawa jazdy, mam ztuningowana na maxa jawe ts 350

Gość xbfdf

Gość mistrzu
NA DOBRY MOTOR NO I NA LADNE WLOSY

Gość pretty blond
lece na nie egoistów z przecietna zasobnoscia portfela. Kazdy lubi wygodne zycie,samochod to taka wlansie droga do wygody a nie do smierdzacego autobusu czy tramwaju,nie musi to byc odrazu nowe BMW a po prostu auto....na chec przezywania a nie posiadania...i na drobne gesty swiadaczace o dostrezganiu moich potrzeb.

Gość ssssssssssss
gadałam ostatnio z przystojnym chłopakiem,, starszym ode mnie o jakies 4 lata... na początku mnie krecił i w ogóle fajny sie wydawał -po krótkiej rozmowie koniec. Potrafił tylko gadac a ja zdania nie mogłam powiedziec i za bardzo sie chwalił co on kupił i takie tam... moim zdaniem skromny, i mający cos w głowie, wygląd tez ma znaczenie...

Gość Tomek Wilmowski

Gość awril
za maz wyszlam z milosci....przez lata cale klepie biede,a po milosci sladu nie zostao...

Gość tralala hop
ma ładny wyglad i kase :-P

Gość Julyai
na silne, umięśnione ciało, poczucie humoru, skuteczny sposób flirtowania, na facetów, którzy dobrze całują, mają to "coś", są niezłomnymi zdobywcami i nigdy się nie poddają Przynajmniej ja na takich lecę :D

Gość B-Boy
Ja uważam że kobiety są pojebane, od nas wymagają czułości i huj wie czego, a same nic nie dają, nie mówie tylko o sexie,ale was nie rozumiem, dla 30 sekundowego orgazmu facet wiele by zrobił a wy nie chcecie tego co macie, ale nie w tym rzecz. Nie rozumiem kobiet, bo dla kasy wyszłyby za 70-latka, a facet choć by miał cały świat dla siebie starej baby by nie wziął bo ma honor i mózg.

Gość PG
Mam sposób na laski: Podchodzisz do laski i mówisz: Cześć mała chciałabyś wystąpić w spocie reklamowym? Gwarantuje że każda laska będzie wasza :P