Gość won bucu Napisano Czerwiec 6, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek42 0 Napisano Czerwiec 6, 2005 Po odejściu żony moja płodność skoczyła z 4 mln plemników/1 ml spermy do 30 mln plemników/1 ml. Czyli z bezpłodnego zrobiłem się płodny. Jak to możliwe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek42 0 Napisano Czerwiec 7, 2005 znaczy, że wiesz, a nie powiesz .... nie musisz .... ogromna jest ilość substancji, które wpływaja na plemniki, oj ogromna, a kobiety ... b. chętnie z tego korzystają, a później się dziwią, że nie mogą mieć z tym facetem dziecka więc skok w bok i ... nieszczęście gotowe ... to tak jak u małp stadnych ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek42 0 Napisano Czerwiec 8, 2005 czemu większość bab są tak głupie, że zdradzają swoich facetów .... i wydaję im się, że facet nie wie ... a on po prostu potrafi wybaczać ... większość bab niestety nie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witam Napisano Czerwiec 8, 2005 czy żona odeszła od Ciebie z tego powodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co ma Twoja plodnosc Napisano Czerwiec 8, 2005 do zdrad?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek42 0 Napisano Czerwiec 8, 2005 prosta piłka ... jak mi dosypywała proszki, to wtedy miałem o wiele niższą płodność i o wiele mniejsze libido, więc nie musiała się ze mną męczyć w łóżku i zachować swoje siły dla innych facetów .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jakie Napisano Czerwiec 8, 2005 proszki ta podstępna jędza dosypywała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek42 0 Napisano Czerwiec 8, 2005 też chcesz swojemu chłopu ???? wystarczy, że prosze zawiera beta-blockery ... znaczy, że blokuje działanie androgenów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przewrotna Napisano Czerwiec 9, 2005 no ale jakbyś powiedział jaki proszek co ? bo mój to fucktycznie jakis ostatnio jurny się zrobił ... za malo i za malo .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek42 0 Napisano Czerwiec 14, 2005 no dobra ... na przykład płyn do obroży przeciwpchelnych dla psów ... tylko dozuj bardzo mało, bo faceta ukatrupisz ;)))) Powodzenia na helu ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach