olawd 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 to dobrze przynajmniej przez chwilke mozna sie pousmiechac :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 nie znacie jakis tytulow filmow komedii co mozna by bylo naprawde sie posmiac ? ja juz dawno nie usmialam sie ja jakiejs komedii bo te wszystkie sa malo śmieszne , choc ostatnio ogladalam "i want candy" i mimo ze to film angielskiej produkcji to byly scenki ze sie usmialam . brak mi dobrych komedii ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 no i ja tez zagladam , olawd polecam polską komedię lejdis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 dzieki dzodzanna zaraz mi sie skonczy sciagac to bede miec co ogladac wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Dziewczyny w Was cała nadzieja Właśnie odebrałam wyniki i wszystkie są ok poza prolaktyną i testosteronem. Zawsze miałam prolaktynę w granicach górnej normy a norma to 1,9 -25 dlatego zażywałam bromergon na obniżenie. Dziś wyszedł mi wynik 1,38 po 2-m-cach zażywania!!! czy to możliwe, żeby tak spadła????????? nie wiem co mam robić, wizytę mam dopiero w poniedziałek..czy mam odstawić bromek?? I jeszcze testosteron wyszedł mi 130 a norma u kobiet owulujacych jest do 60. Czy któraś z Was robiła kiedyś takie badania i miała podobne wyniki?? Proszę pomóżcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 hej a gdzie wszystkie dziewczyny sie podziewaja ???? misiaczki , aneczko , myszko , A.N.N.A , paula3322 , xxmadziaraxx i wszystkie nie wymienione!!!!! smerfetko --- odezwij sie kochana!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 wybaczcie za moja nieobecnosc ale smazylam nalesniki ;-) MNiam Mniam Mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 mniam nalesniczkiiiiiiiii mniam mnaim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 wiem wiem ;-) tylko figurka najbardziej na tym cierpi bo to przeciez bomba kaloryczna ale co tam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Dziewczyny możecie odpowiedzieć na mojego posta?? Bardzo Was proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Asiunia ja nie mialam problemow z hormonami wiec nie potrafie ci pomoc mimo moich szczerych checi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 9, 2008 Asiunia ja też nie jestem ekspertem od hormonów, bo moje są w porządku. Tylko co z tego skoro i tak nie mogę zajść w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 9, 2008 Ja to mam szczęście znowu nikogo nie ma na forum. Jak wy sobie moje drogie gadacie to ja jestem w pracy... No, ale nie będę się zrażać i się jeszcze odezwę, bo dzisiaj idę do pani G. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!! Ja jestem dzis w domku ale od rana zabiegana.....a to pranie a to sprzatanie .....ciesze sie bo dzis przyszly mi ziolkaaa......jupiiiiii.....wierze w nie ze mi pomoga a jak bedzie to zobaczymy.....:P:P:P:P:P:P:Pteraz chyba sie wezme za czytanie ksiazki.......odgrzeje sobie rosolek i poczytam troche .....a jeszcze musze pranie poskladac , a wieczorkiem jedziemy po samochod......buziaki dla wszystkich i milego wieczorku..... Postaram sie pozniej jeszcze zagladnac....papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 myszka trzymaj sie a ja znikam na jakis czas odezwe sie pozniej pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 i znow moja stronka ostanio mma szczescie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Hej sloneczka,weszlam sie tylko z Wami przywitac jak bede miec wiecej czasu to sie odezwie. Pozdrawiam Was wszystkie PS.Ja tez czekam na foteczki nowych dziewczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Po tych dzisiejszych wynikach znowu straciłam nadzieję......:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Super Beciu,że wszystko dobrze kuruj sie nam szybko!! Patinko nie martw sie wszystko bedzie dobrze zdrowa i piekna dzidzia bedzie po mamusi:*:*:* Misiaczku:*:*:*:*:* Myszko Smerfeciu wracaj szybko ja cały czas czytam forum ale sie nie odzywam hi hi miło poczytac o 2 szczęściarkach:* Buziaczki dla wszystkichh kochanych dziewczynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 asiunia poszukaj forum z problemem podwyższonego testosteronu,wpisz do wyszukiwarki na pewno coś będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Witam Patrysia dzisiaj marudzi wiec glownie z nią siedze. Teraz mam troche odpoczynku. Całuje bardzo mocno kazdą z was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 asiunia glowya do góry sprawdz dokladnie wyniki poszuka forum z problemmai hormonalnymi idz do lekarza on ci podpowie co zrobic. Nie mozesz sie poddawac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Sprawdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 wróciłam, ale mam zaległości w czytaniu, wiec muszę poczytać, tęskniłam za wami ogromnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Witaj Smerfetka:) Nareszcie jesteś :) Dzięki Patinka Ty umiesz pocieszyć :) Jutro właśnie uderzam do lekarza i będę robić resztę androgennych hormonów zobaczę co mi powie :) Buziaczi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 hej smerfetko!!!!!!!!!!!!!! wkoncu sie zjawilas , tesknilam ogromnie za toba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Dzodzanna Tobie też dziękuję :) Olawd--- super fotki naprawdę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Jestem kochane, tak mi Was bardzo brakowało, ale czytam , bo mam tego bardzo duzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Smerfeciu!!!:):):):):):(:( tesknilysmy:((:(( dawaj murzynka:P:P pusto bez CIEBIE bylo!!!! Patinko25 jesli moge wtracic.. jak mozesz moze jednak pojedz do Polski bedziesz mila lepsza opieke znjadziesz dobrego gina i bedzie ok !!!!pomysl o tym ci zeznicy tam goowno wiedza:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Kwiecień 9, 2008 Smerfetka no nareszcie bo ja juz watpilam ze kiedykolwiek sie pojawisz!!!!! Ciesze nsie ogromnie ze wrocilas do nas :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach