Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
+RC+

Chyba, jak babcie, muszę melisę pić przed snem...

Polecane posty

Tak będzie trzeba, bo człowiek się prze-bodźcuje za dnia ekranami i komputerami i potem niedospany do roboty jeździ...

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Tak będzie trzeba, bo człowiek się prze-bodźcuje za dnia ekranami i komputerami i potem niedospany do roboty jeździ...

Możesz spróbować melatonine lykac jak ja 

5 minut temu, VenusHorizon4 napisał:

No, ale to ma ponoć tendencje do obniżania teścia, a ja nie po to biegam i roweruje, by sobie go obniżać 😉 Dlatego spróbuję melisę.

Pomyślcie jak ludzie pracujący na zakładach na trzy zmiany, muszą mieć przestawione spanie? 😅 

8 minut temu, VenusHorizon4 napisał:

Jeździ samochodzie, więc nie powinien zażywać żadnych środków nasennych. Łykać to sobie może, ale magnez na skurcze 😴 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Pomyślcie jak ludzie pracujący na zakładach na trzy zmiany, muszą mieć przestawione spanie? 😅 

Na studiach robiłem na podwrocławskiej telewizorni na trzy zmiany na taśmie... Dobra robota dla aspengerowców, bo robisz jedną czynność 8 godzin w bardzo hermetycznym i mocno usystematyzowanym, azjatyckim otoczeniu - ten akurat element im się podobał... 

Jak się ma 20 lat to można spać 4 godziny dziennie i jechać z szychtą... stare czasy 😉 

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Ja ścigam skarpetki,majtki kładę sobie koło łóżka i jakoś nie mam problemów z zaśnięciem.

No, może aromaty sera kamęberre pomagają... 😉

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Ja ścigam skarpetki,majtki kładę sobie koło łóżka i jakoś nie mam problemów z zaśnięciem.

Ja nago śpię jusz z 20 lat nie widzę związku co ma to do zasypianie biorę 5mg i zasypiam

1 minutę temu, +RC+ napisał:

No, może aromaty sera kamęberre pomagają... 😉

Może być. Trochę taki gaz usypiający.

1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał:

Ja nago śpię jusz z 20 lat nie widzę związku co ma to do zasypianie biorę 5mg i zasypiam

Ja nie jestem przyzwyczajony i tak nie zasnę

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Na studiach robiłem na podwrocławskiej telewizorni na trzy zmiany na taśmie... Dobra robota dla aspengerowców, bo robisz jedną czynność 8 godzin w bardzo hermetycznym i mocno usystematyzowanym, azjatyckim otoczeniu - ten akurat element im się podobał... 

Jak się ma 20 lat to można spać 4 godziny dziennie i jechać z szychtą... stare czasy 😉 

W moim świecie to trzeba się nieźle postarać żeby pracować od 20rz i do dzisiaj nie być wolnym finansowo jakbym wyliczyl sredniom dochodu w moim życiu to on nie przekraczala 2000 bliżej ~1200 mc i dlatego jeszcze macie zaszczyt ze mnom pisac 

No i jeszcze błędem bylo że bałem się inwestować i szedlem tylko w rzeczy z bfg

4 minuty temu, VenusHorizon4 napisał:

Ty śpisz a pluskwy wychodza z zakamarków i cię żrą. 

1 minutę temu, pulsar no pasaran! napisał:

Ty śpisz a pluskwy wychodza z zakamarków i cię żrą. 

Nie u mnie nie ma pluskiew nic mnie nie gryzie 

8 minut temu, VenusHorizon4 napisał:

Ja mogę usnac w każdych okolicznościach nic nie muszę brać Zara odpływam 

Przed chwilą, szmul napisał:

A ty nie jesteś przypadkiem cały czas na psychotropach które same z siebie powodują podwyzszonom senność 😪 

13 minut temu, VenusHorizon4 napisał:

Najlepiej to się zasypia po dobrym seksie, a najgorzej jak obudzi Cię komar, listonosz z poleconym lub sąsiad napieprzający na kosiarce 😄 

19 minut temu, szmul napisał:

Ilonalalk mówi że jom ktoś molestowal dlatego jest prostytutke czyli ja tesz będę bo mnie elka 

19 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Najlepiej to się zasypia po dobrym seksie, a najgorzej jak obudzi Cię komar, listonosz z poleconym lub sąsiad napieprzający na kosiarce 😄 

albo chrapanie ukochanego 😜

27 minut temu, szmul napisał:

W Japonii można wynająć chłopak na jeden dzień coś dla dumbo 

7 minut temu, BellaS napisał:

Mnie jak ktoś obudzi nawet dotknięciem, to mam już po spaniu. Ale najdłużej nie spałam aż dwa dni, po weselu najmłodszej siostry, gdzie byłam świadkiem i starostą 😆🤣 

Mnie jak ktoś obudzi nawet dotknięciem, to mam już po spaniu. Ale najdłużej nie spałam aż dwa dni, po weselu najmłodszej siostry, gdzie byłam świadkiem i starostą 😆🤣 

No dzwonek i mucha to najgorsze pobudki a najmilsze to sprzedaż allegro 

To gruba impreza musiała być 

10 minut temu, BellaS napisał:

Aaa i świeży news. 

Krejzi i Pieprz ciasna garsonka, zamieniły się w bezwzględne nie przebierając w środkach hejtery mnie i Giny. Te dwie idjiotki udawają, że na oficjalnych kontach ich tutaj nie ma, a na hejterskich tak jadą z wyzwiskami, że za głowę można się złapać, do czego się zdolne. Tak 😁😅🤣 

Tęsknię za czasami kiedy chciało mi się wstawać teraz bym musiał chyba być mocno ustawiony na wolność finansowa żeby tak mieć 

Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał:

Tęsknię za czasami kiedy chciało mi się wstawać teraz bym musiał chyba być mocno ustawiony na wolność finansowa żeby tak mieć 

Jeff Bezos ostatnio udzielał wywiadu dla lewackich mediów i pouczał ich czemu socjalizm nie zadziała. Jemu to ciekawe jak się wstaje z takimi miliardami na koncie, masą przedsięwzięć, firmą kosmiczną itp? 

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Jeff Bezos ostatnio udzielał wywiadu dla lewackich mediów i pouczał ich czemu socjalizm nie zadziała. Jemu to ciekawe jak się wstaje z takimi miliardami na koncie, masą przedsięwzięć, firmą kosmiczną itp? 

Sam się wkopal ale to jest tak że jak coś potrafisz to po co przestawac jak giełdzie 

Możesz mieć mlny ale skoro i tak znasz przyszłości to czemu nie mieć setek mlnow 

1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał:

Ale ten liberdowsky jest głupi podniósł mi ciśnienie wczoraj 

😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się