olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 a tak sobie mysle ze jeszcze jest troszke za wczesnie bo to moj 19dc ale juz z checia bym poleciala po test.. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Maj 7, 2008 Dzień doberek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 7, 2008 jak bierzesz duphaston to testuj tak 2 dni przed spodziewana @ mnie tak lekarz mowil a 13 to fajna data dla mnie i mojego meza to wbrew opiniom bardzo szczesliwa data ja testowalam dwa dni przed @ i zobaczylam druga slabiutenka kreske i ty tez zobaczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Maj 7, 2008 Witaj olawd chociaz raz ktoś jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 7, 2008 Witaj dzodzanna co u Ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Maj 7, 2008 no i kakusia napewno będziesz mamą olawd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Maj 7, 2008 niby dobrze ale nadal mam te bóle w pachwinach,słabsze ale są ,nie wiem jakie są objawy ciąży pozamacicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 @ mam miec okolo 16go wiec mysle ze te 3 dni nie zrobia roznicy , ale co z tym duphastonem - ja slyszalam ze bierze sie go od 16dc do 25 dc i w 25 dc robi sie test jesli jest pozytywny to bierze sie go dalej a jesli nie to odstawia ..... a jesli bede chciala robic test pozniej (w co watpie :-P ) to mam go brac dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Maj 7, 2008 czesc dziewczynki, przeczytalam po lebkach troszke co u was bo czas jakos mnie goni ostatnio.... Gratuluje asiunia... U mnie wszystko ok, dzis zaczal mi sie 11 tydzien. wybieram sie tez w piatek na usg zeby zobaczyc ze wszystko ok (tak bym chciala). Dzis tez pierwszy raz mialam mdlosci.... a juz myslalam ze nie przyjda... w sumie powinny sie juz konczyc... a tu sie zaczynaja. I wiecznie nie wyspana jestem buuuu... Ok aniołki kochane, odwiedze wqs za 2-3 dni i juz zostane na dluzej, bede miala luźniej w pracy ;) Aha powiedzialam w pracy juz bo.... nie dawalam sobie rady ze zmeczeniem i uwagami ze chyba cos podejrzanie tyje. Szef pogratulowal coprawda ale zadowolony nie byl i niue jest i juz cos przebakuje ze znajdzie jakiegos stazyste lub stazystke na czas jak mnie nie bedzie, i ze od wrzesnia mam ta nowa osobe uczyc wszystkiego... a ja akurat od wrzesnia zaczynam 3 trymestr i nie wqiem jak sie bede czula, wiec.... A zreszta troszke czasu jeszcze jest wiec... moze jakos to sie ulozy, na razie czekam na usg- chce sie cieszyc jeszcze bardziej i miec pewnosc ze serduszko bije a dzidzia jest zdrowa. Buziaczki kochaniutkie papappaap. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 dzodzanna --- poczytaj sobie http://www.mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=643 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 becia_gask------ na pewno wszystko z dzidzia jest ok i tak juz bedzie , jak ja bym chciala zobaczyc serduszko mojej dzidzi na usg!! mimo ze 2 razy w ciazy bylam to nie bylo mi dane zobaczyc :-( jak bedziesz miala zdj z usg to od razu nam pokazuj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 7, 2008 Dzodzanna nie wymyslaj jakiejs ciazy pozamacicznej cz te bole nie pojawily sie po jakims wysiku, dlugim spacerze itp.?? Olawd po odstawieniu duphastonu @ powinna pojawic sie za 2-3 jesli nie jest sie w ciazy wiec jka masz cykle 28 dniowe to do 26 bierz duphaston zrob test jakby byl negatywny (w co watpie) to odstaw a za 2-3 dni powtorz test jak by sie okazal wtedy pozytywny to kontynuujesz duphaston mimo 2 dni przerwy a jesli negatwny to @ powinna przyjsc u mnie tak przychodzila a jak zaszlam to wykazal test 2 dni przed chociaz bylo malutko jeszcze hormonu i bralam dlugo juz nie pamietam do ktorego tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Maj 7, 2008 Obiecujue ze pokaze zdjecie... poza tym 21 maja jade na badania bardziej szczegolowe wiec dostane takze zdjecia i plytke ;) i tez sie pochwale ;) Dzieki ze mnie podtrzymujecie na duchu, mam nadzieje ze i wy wszystkie za kilka chwil bediecie daleko od @ a za to z dzidziusiem w brzuszku ;) Tego wam wlasnie zycze. Buziolki kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 7, 2008 becia_gask to obawy kazdej przyszlej mamy ale zobaczysz wszytko bedzie ok a te obawy beda do porodu ze zawsze cos tam ze mnie sie maz smieje ze czasmi wymyslam glupoty ostatnio lekarz sie smial ze wymyslilam saczenie sie wod plodowych a wszystko w idealnym porzadku wiec najlepiej nie myslec o problemach tylko wierzyc ze jest dobrze bo musi byc dobrze a zobaczysz na usg bedziesz ocierala lzy szcescia jak zobaczysz mala ruszynke i bijace serduszko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 jejku juz nie moge sie doczekac tego 13go!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 to ta strona chyba tez trzyma kciuki za test :-P jak ja wytrzymam te 6 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Maj 7, 2008 kakusia nie miałam żadnego wysiłku i zaczeło boleć nagle i boli nadal jak chodzę więcej to boli bardziej,trzeba wziąść pod uwagę i takie żeczy to się zdaża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 dzodzanna---wszystko bedzie dobrze , ale moze wybierz sie do lekarza co? bo gdyby czarny scenariusz sie spelnil - czego ci nie zycze i trzymam kciuki za fasolke -- to lepiej zeby wykryl to wczesniej bo moze ci zaszkodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 kakusia --- glaskanko dla brzusia !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Maj 7, 2008 dzodzanko łobuzie jeden, nie mysl o glupotach.... zdarzaja sie i takie rzeczy masz racje... ale jak bedziesz sie poglebiac w zlych myslach to nic to nie pomoze. Poza tym mnie bolalo wszystko, brzuch pachwiny, plecy, nawet nerki.... i jest ok ;) Z reguły jak cos dzieje sie zlego to nawet objawow nie ma a jak sa objawy to znaczy ze organizm jakos reaguje na zmiany... kto wie? moze hormonalne...?? Wiec nie wymyslaj sobie chorób bo sie wykonczysz. buziolki i glowinka do gory ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Maj 7, 2008 dzięki Olawd czekam do 13 na @ potem zobaczymy, no chyba że bóle się nasilą to bede musiała iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 becia_gask-----dla ciebie tez glaskanko brzusia !!! jak ja sie nie moge doczekac ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 dzodzanna --- ten 13ty chyba bedzie dla nas szczesliwy . ja robie test a do ciebie @ nie przylezie i w zasadzie tez zrob 13go test to bedziemy we dwie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Maj 7, 2008 Ja tez pamietam ze nie moglam sie doczekac testowania ;) olawd rób takie rzeczy zeby zajac sie troszke i na razie nie mysl... moze jakies porzadki? segregowanie ubrań? codziennie inna szafa ;P u mnie zlecialo bo akurat byly swieta.... o jejku jak mi niedobrze dzis i glowa pęka ;) chyba zdrzemne sie w pracy na biurku z 20 min ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 7, 2008 Dzodzanna jasne ze takie rzeczy sie zdarzaa ale nie trzeba zakladac zaraz najgorszego a poza tym to nie sadze ze bylby taki szybki objaw wiec sie nie stresuj bo moze zaszkodzic dzidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 oki ja smigam zrobic pranie reczne brrr... nie lubie ale niestety niektorych ciuszkow sie w pralce nie wypierze... zagladne pozniej BUZIACZKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 7, 2008 ja kochane lece na miasto jak bede miala sily to zajrze po poludniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 misiaczki----dla ciebie duza BUZKA ---bedzie dobrze zobaczysz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Maj 7, 2008 hej dziewczyny piękny dziś dzień a ja siedzę w pracy :( i straszliwie chce mi się spać przesyłam Wam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 7, 2008 ale tu dzis cisza......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach