misiaczki 0 Napisano Sierpień 14, 2008 witam:0 melduje sie po sniadanku;p polozylam sie na moment chyba przez te cala tabletke a prl chodze do tylu mdli mnie i zawroty glowy dziwne ze dopiero teraz.. dorotko juz nie wydziwiaj!!!!!!!!!!!!!!!wiesz ze z adzerka moza tez zajsc w ciaze???? powiem wiecej jAK CHCESZ ZAJSC TO NAWET NIEKTOZI nie ruszaja jej dopiro w ciazy cos robia ewentulalnie...:) tazkze uszki do gory lekarza za lep i tyle!!!! Sara skoro wyiki hormoow ok to tylko sie cieszyc!!!a maz??badal sie?? bedzie dobrze nie zalamywac sie!!! walczyc i tyle!!! odpoczywac i dbac o siebie:) EwQus te bole chyba normalne pamietaj jak moja kumpela w ciazy tez nazekala ze nie mogla ulezec ani tak ani tak kregoslup dawal popalic...takze sprobuj znalezc jakas pozycje wygodna przy najblizej wizycie powiedz lekarzowi..wiesz dzidzia obciaza CI kregoslup..:) Myszka24 warto by bylo zrobic hormonki bedzie szybciej i meza za chabet tez..prolaktyne 3-4 dzien cyklu naczczo tsh tez naczczo ale juz obojetnie kiedy Fsh tez warto zrobic on odpowiada za pewkniecie pecherzyka..:)bedzie dobrze czzuje ze wiesennie sie pojawimy w ciazy hiihih i to wysyp bedzie Ty Sara dorotka:) i ja:P olawd milego pobytu:):):):D zroz zdjecia i nam konieczie pokaz:P kalpek duzo odpoczywaj i nie dzwigaj!!!!! jak dalej nie poprawi sie a plamienie bedzie lepiej idz do lekarza!! Smerfeciu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Jezu tyle sie wypisalam i mi sie skasowaloEfQa-ja nie mam zadnych skurczy ani mnie nic nie boli,wczoraj musialam sie troche namordowac,zeby sie wyproznic i potym mialam to plamienie:(ale juz jest sucho,moja kuzynka non stop plami i lekarz ja uspokoil,ale wiadomo,ze zadnego plamienia nie wolno bagatelizowac,poslucham waszych rad i kupie suszone sliwki i actimel,ale dzisiaj juz normalnie bylo,bez zadnych napiec..nie pojade do mojego gina bo jest na urlopie i ma tel wylaczony!Lekarz przepisal mi nospe ale ja jej jeszcze nie bralam bo nie ma takiej potrzeby,biore dwa razy luteine podjezykowo..dzisiaj robie ziemniaczki jajko sadzone i pomidor w smietanie,ale mi slina juz cieknie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Misiaczki biedulko bromergon ci daje popalić. Nie martw się po kilku tabletkach powinnaś się przyzwyczaić. Po tygodniu powinno być lepiej. No jak nasze dziewczynki sie teraz wzięły za badanka i wizyty u lekarza to wysyp brzuszków na wiosnę będzie jak nie wiem co!!!! :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Klapek jak cię brzuch nie boli to chyba nie jest źle. A plamienie mogło być od tego że ci jakieś naczynko pękło z wysiłku :p Kup sobie Actimel albo chyba lepiej jest pić dużo kefiru. Zresztą kefir zapobiega grzybicom i drożdżycom pochwy. jak do kefiru zjesz małą torebkę śliwek suszonych (mogą być morele ale uwaga bo ne maja dużo witaminy A) to od razu ci ustąpi. A śliweczki trzymaj pod ręką i codzienne i po parę podjadaj, one mają dużo żelaza i są wskazane w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 14, 2008 EfQa-kupie dzisiaj koniecznie te sliwki,nie chce sie mordowac:(mam nadzieje,ze to nic zlego..dziewczyny jak bylam ostatnio u lekarza,zeby potwierdzic ciaze to nie powiedzial mi ktory tydz,mozecie mi obliczyc,bo ja sie juz sama gubie,okres ostatnio mialam 27czerwca,please! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Klapek ja korzystam z tego kalkulatorka. Oblicza wiek dziecka a poniżej wiek ciąży. Wpisałam datę twojej ostatniej miesiączki tylko nie wiem jak długie miałaś cykle. Popraw sobie i przelicz. Wychodzi że jesteś w 7 tygodniu. http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=29&dzien=27&miesiac=6&rok=2008&bg=000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kalpek Napisano Sierpień 14, 2008 http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=kalpek&year=2009&month=4&day=3&babycount=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Efa-ja tez korzystalam z tego,ale wiem ze lekarze to jakos inaczej,ale bardzo ci dziekuje!!!wlasnie jak mozna wkleic to babystrology? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 14, 2008 EFQa-te babystrology ta liczba u ciebie 89to tyle ci zostalo do porodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Heja!!!!!!!! Zycze wszystkim milego dzionka bo ja za chwile zmykam do pracy:(:(:(:( Misiaczki,EfQa, Sara Dla reszty bandy topikowej po Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Klapek jakas pomarańczowa dobra dusza ci zrobiła baby astrology. Mi robiła Olawd bo ja nie umiem. Jesteś w 7 tygodniu (6tyg i 6 dni) za dwa dni będziesz w 8 !!! Do porosu zostało ci 33 tyg i 1 dzień czyli 232 dni. Mi zostało 89 dni.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 14, 2008 "do kalpek"-dziekuje ci bardzo dobra duszyczko:)ciekawe jak wyglada na samym poczatku,bo u mnie teraz tak dziwnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Sierpień 14, 2008 No dzis chyba beda ostatni9e moje wejscia naforum bo przyjeżdża mój mą właśnie dzis ciesze się jak cholera mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Sierpień 14, 2008 no i wreszcie urlop od poniedziałku bedę na morzem myśle ze pogoda dopisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Sierpień 14, 2008 a teraz ostania 1 godzina i 15minut w pracy i wolne ale się ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Sierpień 14, 2008 o i stronka moija już dawno nie miałam jej. Pozdrawiam wszystkie może jeszcze zajrzę wieczorkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Ja tez chce bybystrology niech ktos mi pomoze PLEASE tez kilka razy probowalam ale nie wiem cos mi nie wychodzi :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 ostani okres mialam 28 lutego cykle 26 27 28 dniowe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 EfQa ta stronka jakas dziwna ja za tydzien koncze 6 miesaic a mi wychodzi ze w 5 miesiacu dopiero jestem i 2 tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 hmm ciekawe czy mi sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 no i czemu nie chce mi wyskoczyc :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 poddaje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 14, 2008 patinka-mi ktos to zrobil jakas pomaranczowa duszyczka ja tylko skopiowalam i wkleilam,ja tego nie umiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Patinka bo ty patrzysz na wiek dziecka! A wiek ciąży to co innego, wiek ciąży masz 6 miesięcy jak spojrzysz niżej. Ta tabelka dzieli się na wiek dziecka w łonie matki (wyżej) i wiek ciąży (niżej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 14, 2008 http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patinka&year=2008&month=12&day=4&babycount=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20width=%22120%22%20height=%22180%22%3E%3C/embed%3E Patinka zobacz chyba sie udało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 14, 2008 Gotuję mężusiowi obiadek bo zaraz wróci. Ziemniaczki z fasolką polaną masełkiem i bułką tartą a do tego filety z kurczaka z rozmarynem, czosnkiem i ziołami zamarynowane w winie jabłkowym teścia :p I jeszcze zrobiłam surówkę z poram marchewki i jabłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzik255 Napisano Sierpień 14, 2008 hej dziewczyny co tam u was widze ze gotujecie duzo:):):) h=ja dopiero wrocilam z nad wody probowalam sie opalic hehehe a ja bede smazyc rybke i do tego ogoreczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 EfQa dziekuje ci kochana jestes wielka :-) widzisz ja nie potrafilam jedyna strona ktora mnie zaskakuje i nie potrafie rozgryzc :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 14, 2008 hmm sprawdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach