yourmind 0 Napisano Październik 22, 2008 Czytam wasze posty i zastanawiam sie... miala ktoras z was takie przeczucie ze jest w ciazy i koniec? czy to sie czuje? bo ja chyba mam przeczucie... i czuje ze to bedzie moj miesiac:) pozdrawiam i trzymam za was kciuki:-* buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 22, 2008 Patinko Ty się wyśpij porządnie nie ma nic gorszego od niewyspania wiem coś o tym;/ Czokdi gratuluję zatem nowego mieszkanka:) Panimisowa- zgadzam się, Dziewczynki nie zapominajcie o nas;) heheh przekazuję pozdrowionka od mojego-zaczął się interesować o czym ja tu z Wami rozmawiam:) ale spokojnie wyganiam go z przed monitora;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Październik 22, 2008 no i Ania znowu wraca na forum:) starania u mnie czas zacząć:P:P:P więc znowu będziemy razem kochane myszko,smerfeciu misiaczki::::* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 22, 2008 chyba znormalniało bo mój post doszedł od razu mam nadzieję że to nie jest tylko chwilowa poprawa:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Październik 22, 2008 sprawdzam czy dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Październik 22, 2008 no i Ania znowu wraca na forum:) starania u mnie czas zacząć:P:P:P więc znowu będziemy razem kochane myszko,smerfeciu misiaczki::::* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 22, 2008 chmm a jednak to było chwilowe:( wwrrr;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Październik 22, 2008 :))) siemka kochane i wracam do staranek:) i znowu bedziemy rzem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaak 0 Napisano Październik 22, 2008 Hej dziewczyny. Ja już tu kiedyś pisałam o problemie plamień po miesiączce. Dla przypomnienia miesiączke dostałam normalnie, trwała tyle co zawsze. Po dwóch dniach jak już mi się skończyła dostałam niewielkich 2dniowych plamień. Miesiączke miałam 4 października. Pytałąm czy to może być objaw ciąży. Teraz w niedziele wieczorem miałam straszne wzdęcia i kłucia w podbrzuszu, wczoraj tez wystapiły. Dzisiaj mnie lekko pobolewa. Do tego doszły obrzmiałe i bolące piersi.Czy mogę być w ciązy jeśli miałam okres? Dodam że nigdy nie stosowałam tabletek anty. Teraz staram się o dziecko od 4 miesięcy więc również się nie zabiezpieczemy. Teraz mam 18 dzień cyklu. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaak 0 Napisano Październik 22, 2008 Hej dziewczyny. Ja już tu kiedyś pisałam o problemie plamień po miesiączce. Dla przypomnienia miesiączke dostałam normalnie, trwała tyle co zawsze. Po dwóch dniach jak już mi się skończyła dostałam niewielkich 2dniowych plamień. Miesiączke miałam 4 października. Pytałąm czy to może być objaw ciąży. Teraz w niedziele wieczorem miałam straszne wzdęcia i kłucia w podbrzuszu, wczoraj tez wystapiły. Dzisiaj mnie lekko pobolewa. Do tego doszły obrzmiałe i bolące piersi.Czy mogę być w ciązy jeśli miałam okres? Dodam że nigdy nie stosowałam tabletek anty. Teraz staram się o dziecko od 4 miesięcy więc również się nie zabiezpieczemy. Teraz mam 18 dzień cyklu. Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 22, 2008 cześć dziewczyny myśl ze jeszcze mnie pamiętacie . Witam wszystkie nowe! Pozdrawiam te \"stare\" i buziaki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 22, 2008 cześć dziewczyny myśl ze jeszcze mnie pamiętacie . Witam wszystkie nowe! Pozdrawiam te "stare" i buziaki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Październik 22, 2008 Cześć dziewczyny myślę ze mnie pamiętacie. Witam wszystkie nowe! Pozdrawiam te \"stare\". Buziaki na wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 22, 2008 Gosiak zrób test ciążowy. no i do lekarza... Your mind ja miałam chyba z 10 razy ___ ani razu nie była to prawda. Jak naprawdę zaszłam w ciążę to NIC żadnego przeczucia, nawet grama!!!! Ala moja koleżanka od razu wiedziała że jest w ciąży i od momentu przytulania cały czas powtarzała mężowi że zrobili dziecko a on się śmiał z niej że głupia. No i miała rację. Różnie to jest z kobietami. Przesyłam fluidki w trochę innej postaci __ łapcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 22, 2008 Gosiak zrób test ciążowy. no i do lekarza... Your mind ja miałam chyba z 10 razy ___ ani razu nie była to prawda. Jak naprawdę zaszłam w ciążę to NIC żadnego przeczucia, nawet grama!!!! Ala moja koleżanka od razu wiedziała że jest w ciąży i od momentu przytulania cały czas powtarzała mężowi że zrobili dziecko a on się śmiał z niej że głupia. No i miała rację. Różnie to jest z kobietami. Przesyłam fluidki w trochę innej postaci __ łapcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 22, 2008 Hihi moderator mnie objechał za mój post w którym ich brzydko nazwalam i napisał że to przejściowe problemy techniczne. Przeprosiłam i teraz tylko czekać aż usuną problemy. Ale ciesze się że ktoś się zainteresował i próbuje to naprawić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 22, 2008 Napisali że takie molochy jak nasze forum czasem się zawieszają, zapytałam czy może powinniśmy zamknąć to forum i przenieść do archiwum i założyć POMOCY CHCĘ MIEĆ DZIECKO cz.2 no bo tylko patrzeć jak dobijemy do 1000 stron i szkoda by było jakby się tak częściej zawieszało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiusia Napisano Październik 22, 2008 gosiak- nie jestem ginekologiem, ale watpie ze to ciaza!!! plamienie po okresie to moze byc stara krew z miesiaczki!!!! pozdrawiam dziewczyny dla was wszystkich ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 22, 2008 czuję się jak chamidło ....yhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 22, 2008 Gosiak nie mam pojecia,calkiem mozliwe bo nie kazdej kobiecie od razu konczy sie@ jak jest w ciazy,ja od wczoraj mam te same objawy oprocz bolacych piersi ale u mnie to raczej przez plodne dni,wczoraj tak mi jajnik dal popalic ze sie zwijalam z bolu,2 no spy zezarlam i nawet staranka nie sprawily mi specjalnej przyjemnosci:( ale najwazniejsze ze byly,a tak przy okazji dziewczynki to wlasnie przyszedl moj sweterek z allegro:):):)jest super i tak sie zastanawiam czy nie wziasc jeszcze zielonego bo znow jest wystawiony na aukcji,pisze wszystko naraz bo nie wiem kiedy moj post raczy sie pojawic,niech cos w koncu z tym zrobia bo mnie normalnie krew zaleje!!!!!!!!!!!!Alutku GRATULACJE!!!!!!!!!!!!ciekawe czy ja sie tez w koncu doczekam? buziaczki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 22, 2008 Właśnie wracam z miasta spotkałam tam swoją koleżankę zaprosiła mnie do siebie i pokazała swojego 2. miesięcznego chłopczyka, dostałam masę ulotek na temat macierzyństwa- ale to spotkanie dodało mi energi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Październik 22, 2008 efqa---widzialm ich posta - ty nie dobra :-P aneczka---witaj slonce po dlugiej nieobecnosi!! trzymam za ciebie kciuki dorota--- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 22, 2008 efqa_______ hehhehheheh dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 22, 2008 ładnie nazwane \"moloch\" to co zakladamy moloch 2???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwa18 0 Napisano Październik 22, 2008 efqa piekne fluidki przeslalas weszlam was pozdrowic buski dla kazdej z osobna moze jutro bede miala wiecej czasu to poczytam was moja malama jutro party w szkole kupilam jej sukienke z bajki wrozkolandia zaraz po nia ide to sie ucieszy do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Październik 22, 2008 Ale EfQa dałaś im popalić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach