Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbarella79

babska ankieta dla wszystkich dziewczyn- bardzo proszę

Polecane posty

1. 25-30 2. tak 3. tak 4.dobra 5. na razie nie:) 6. - 7. kiedyś chciałabym drugie 8. decyzja była przemyślana i dokładnie zaplanowana 9. nie 10. nie czytam takich czasopism 11.nie potrafię powiedzieć bo nie czytałam ich na tyle żeby ocenić którąś z nich. Kilka razy zaledwie przeglądałam u kogoś.

Gość pysiaczka
1. 23 2.nie 3.tak 4.dobra 5.tak 6. 1 7.tak 8. zaplanowana 9.nie 10.sporadycznie 11.vivę

1. 20-25 2. studiuję 3. tak 4. b. dobra 5. nie 6. 0 7. planuję 8. przemyślana 9. jeszcze nie 10. nigdy 11. obydwie gazety sa beznadziejne

1. 27 2.tak 3. tak, ale po 2 latach 4. b.dobra 5. planuję w grudniu 6. --- 7 ---- 8. przemyślana i zaplanowana 9. tak 10. czytam sporadycznie 11. Vivę - reklama bardziej trafiła do mnie i wybrałam ta gazetkę Pozdrawiam 🌻

Gość blelele
1. 20-25 2. tak 3. tak 4. da sie przeżyc ale planuje żeby było lepiej 5. jeszcze nie 6. - 7.planuje mieć bliźniaki 8. - 9. tak choc jeszcze nie mam dzieci to juz sobie czytam 10. bardzo żadko, ewentualnie biorę od znajomej (nie kupuje) 11. żadnego

Gość oxy
1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 25-30 2.Czy pracujesz? tak 3. Czy planujesz powrót do pracy? tak 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła dobra 5. Czy masz dzieci? tak 6. Ile? 1 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? nie wiem 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, "wpadkowa'? przemyślana i zaplanowana 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? tak 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. czytam sporadycznie 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? zadna

Gość mauritius
1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 20 -25 2.Czy pracujesz? TAK 3. Czy planujesz powrót do pracy? - 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła B. DOBRA 5. Czy masz dzieci? NIE 6. Ile? - 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? TAK 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, "wpadkowa'? - 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? - 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. nigdy nie czytam 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? zadne

Gość WM
1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 25-30 2.Czy pracujesz? TAK 3. Czy planujesz powrót do pracy? - 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła DOBRA 5. Czy masz dzieci? TAK 6. Ile? 1 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? TAK 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, "wpadkowa'? PRZEMYŚLANA I ZAPLANOWANA 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? TAK 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. NIGDY NIE CZYTAM 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? -

Witam 1. 25-30 2. nie 3. tak 3. dobra 4. nie 5. - 6. Tak, bardzo chcę mieć dziecko. Zawsze lubiłam dzieci a teraz chcę mieć swoje. 7. Planuję dziecko 8. Tak, na pewno bedę korzystała 9. Sporadycznie 10. Obie sa takie same... nudne.

1. 20-25 2. tak 3. tak 4. nie najlepsza 5. jestem w 13 tc 6. jedno w drodze 7. nie planuję następnego ze wzgłędu na sytuację finansową 8. instynktowna i wpadkowa 9. tak 10.czytam sporadycznie 11.wolę Vivę,bo ma ciekawsze bardziej wiarygodne artykuły

Gość Sylwiaczek
1. 25-30 2. Tak 3. Tak 4. Dobra 5. Tak 6. Jedno 7. Tak - drugie 8. Przemyślana i zaplanowana 9. Tak 10. Sporadycznie 11. ?

1. 31-35 2. tak 3. - 4. dobra 5. dzidzi w drodze 6. w drodze 7. nie.zawsze chcialam miec jedno dziecko 8. przemyslana ale i wpadkowa- nigdy nie byl wlasciwy czas 9. mam jedna ksiazke pt.\"dziecko\".zakup raczej z ciekawosci-kartkuje,nie czytam od deski do deski.wiecej kupowac takich ksiazeczek nie planuje 10. sporadycznie w poczekalniach(fryzjer,lekarz) 11. nie rozrozniam -jedno i drugie kolorowa plotka,nic sensownego

Gość IzaM
1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? · 29 lat 2.Czy pracujesz? · Tak 3. Czy planujesz powrót do pracy? · Tak 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła · Dobra 5. Czy masz dzieci? · Tak 6. Ile? · 1 7 Czy planujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? · Tak ale jak zmieni się mój mąż albo jak zmienię męża 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, "wpadkowa'? · bardzo przemyślana i zaplanowana 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? · Tak 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. · czytam sporadycznie (obecnie wolę czytać dziecko, mam dziecko, rodzice etc.) 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? · Raczej Vivę

1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 21 2.Czy pracujesz? tak 3. Czy planujesz powrót do pracy? - 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła dobra 5. Czy masz dzieci? nie 6. Ile? - 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? tak 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, \"wpadkowa\'? - (mam nadzieje ze bedzie zaplanowana :)) 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? narazie nie, ale moze w przyszlosci 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. czytam sporadycznie 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? chyba vive, bardziej mi sie podoba

1. 25-30 2.tak 3. tak 4. dobra 5.jeszcze nie 6. - 7. właśnie staramy się o dziecko 8. przemyślana i zaplanowana 9. coś tam czytam 10. czytam sporadycznie 11. lubie jedną i drugą

1.20-25 2.nie 3. - 4. dobra 5. nie 6.- 7. tak 8. - 9. - 10.czytam sporadycznie 11. nie mogę oceni, bo nie czytam tych gazet

I ja tez pomoge.... 1.25-30 2.obecnie nie 3. tak 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? :dobra 5. Nie 6. ........ 7 To jet pierwsze 7 miesiecy w brzuszku i planujemy nastepne ;) 8. planowalismy dzidziusia ale....przypadek sprawil ze pojawil sie szybciej .... i jest cudownie 9. CZytam ale tylko wybrane...ogolni e unikam 10. sporadycznie maly dostep 11. nie mam zdania ostatni czytalam Vive ale nie pamietam nawet kiedy POssssdrawiam milego spisywania Carlaa

1. 25-30 2. tak 3. tak 4. dobra 5. nie 6. - 7. tak, pytanie - chce być matką 8. zaplanowana 9. tak 10. sporadycznie 11. nie mam zdania

Gość 1122
1. 25-30 2. tak 3. - 4. dobra 5. tak 6. 1 7. nie. ponieważ nie mam powaznego kandydata na ojca! 8. wpadkowa 9. tak. książki z psychologii i pedagogiki 10. w ogóle 11. -

1. 25 2. jeszcze tak:) 3. - 4. to zalezy - raczej srednia ( nie dobra i nie najgorsza) 5. tak 6. 2 7. na razie nie planuje (ale wszystko sie zdarzyc moze:)) z dwoch powodow - syt. finansowa bylaby wtedy juz nie najlepsza, pozatym chce pracowac, doksztalcac sie 8. raczej \"wpadkowa\" 2x (chociaz nie wiem czy powinno sie to tak okreslac bo oboje bralismy pod uwage taka mozliwosc, ale planowalismy pozniej 9. tak, czasem czytam, ale bardziej zdaje sie na instynkt 10. sporadycznie, bardzo rzadko 11. nie mam porownania, dla mnie to to samo

Gość KasiaK79
Witam! Też to znam - pisałam pracę w zeszłym roku. Mam nadzieję, że to ci troszkę pomoże. Powodzenia 1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 25 2.Czy pracujesz? tak 3. Czy planujesz powrót do pracy? zaraz po porodzie niestety nie (albo na szczęście) 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła nie najlepsza 5. Czy masz dzieci? nie 6. Ile? 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? Wszystko zależy od sytuacji materialnej (czy się poprawi) 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, "wpadkowa'? przemyślana 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? na razie jeszcze nie urodziłam. ale mam nadzieję że nie dam się zwariować 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. Czasami, przeważnie u kogoś 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? nie mam pojęcia

Gość Studentlka
1. 20-25 2. i tak i nie ( czasami zlecenie) 3. TAk 4. dobra 5. Nie 6.- 7. Tak 8. Wpadka, ale nie tragedia ;) troche wczesniej niz planowaliśmy:) 9. Książki 10. nigdy nie czytam 11.Nie mam zdania.

Gość 4nna
1.20-25 2.nie 3. tak 4. nie najlepsza 5. nie 6. 0 7 planuje, sytuacja finansowa mi nie pozwala 8. XX 9. nie dotyczy 10. czytam sporadycznie 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? trudno mi powiedziec bo obie czytam bardzo rzadko i wydaje mi sie iz obie sa na tym samym poziomie

1. 25-30 2. tak 3. tak 4. dobra 5. nie 6. - 7. tak 8. jest zaplanowana 9. tak 10. nigdy nie czytam 11. żadnej z nich nie czytam

I ja sie dolaczam i licze na pomoc przy mojej przyszlej (kiedys tam) pracy :) :p 1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 20-25 2.Czy pracujesz? czasem na umowe-zlecenie 3. Czy planujesz powrót do pracy? jak bede po ciazy to na pewno 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła, nie najlepsza 5. Czy masz dzieci? jeszcze nie :) 6. Ile? nie dotyczy 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? tak 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, \"wpadkowa\'? nie dotyczy 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? nie dotyczy 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. /czytam sporadycznie 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? Vive - bo jest obszerniejsza :)

Gość UVmaja
1.W jaki jesteś wieku:20-25 2.Czy pracujesz? studiuję 3. Czy planujesz powrót do pracy? Tak 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? :dobra, 5. Czy masz dzieci? tak 6. Ile? 1 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? tak ale nie teraz 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była:"wpadkowa 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? tak 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: nigdy nie czytam. 11. Wolisz Galę czy Vivę?

1. 25-30 2. tak 3. tak 4. dobra 5. nie 6. 2 7. jestem w ciąży z 1 dzieckiem 8. przemyślana i zaplanowana 9. tak 10. sporadycznie 11. żadnej

Gość maja_78
1,25-30 2, tak 3 tak 4 nie najlepszą 5 nie 6,- 7. tak bo chcę 8 przemyślana i zaplanowana 9 nie 10. czytam sporadycznie 11 nie mam zdania

1. 20-25 2.Tak 3. Nie 4. dobra 5.Nie 6.- 7.Tak 8.przemyślana 9.Tak 10.czytam sporadycznie 11. Galę, w Vivie jest za dużo reklam i mody a za mało sensownych artykułów