Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała

znów hemoroidy

Polecane posty

Gość obolała

jak sobie z nimi radzicie? dziś chyba mi pękł, narazie robiłam okłady z rumianku plis, prosze doradzcie coś :(

Gość posterisan maść
koło 30 zł - rewelacja

Gość ja tez mialam mam
posterisan mi W OGOLE nie pomogl! raz kupilam sobie RECTOSOL - 7 zl, starsznie smierdzial (krem), ale objawy ustaly na kilka lat (dalej nie mam objawow, ale hemoroidy pewnie mam, bo tegos ie wylczyc calkowicie chyba nie da). i zmien diete - ja tez powinnam :/

Gość obolała
dietę mam w porządku ale prowadze za bardzosiedzacy tryb życia, a jakieś domowesposoby? a tymi kremikami smaruje sie na zewnątrz czy wewnatrz też??? :(

Gość po raz kolejny polecam
HEMOROL, dla mnie niezastąpione te czopki, 2-3 i mam spokój na dłuższy czas. i dużo błonnika w diecie, np. otręby, można dodawać do jogurtu, praktycznie do wszystkiego.

Gość Allllka
Mój ginekolog polecił mi czopki Procto-Glyvenol, ale ponoć jednym lepiej pomaga maść innym czopki, zalezy to czy głownie mamy te, żyłaki raczej wewnątrz czy na zewnątrz, bynbajmniej mi te czopki złagodziły objawy

Gość ja polecam
balsam szostakowskego, starasznie nieprzyjemny, smierdzacy, lepki, ale pomaga:) rectosol tez jest dobry:) Mnie nic nie sierdzi:) i przynajmniej nie brudzi, jak np. masc neo-aesculam, ktora jest moim zdaniem gorsza.

Gość dzięki
też mam ten problem, w ciąży mi się zrobiły i do tej pory pojawiają, stosuję maść Rektosol, ale pomaga chwilowo, jak jakaś rewolucja to znowu się odnawia... Mówicie że otręby? a co jeszcze powinnam jeść?

Gość martyskaa
polecam kapsułki do łykania Cyclo3Fort (około 30zł za 30szt.). Poza tym można robić nasiadówki ze zmieszanych ziół kory dębu, rumianku i kasztanowca oraz pić herbatkę z jarzębiny

Gość petra
A ja zdecydowałam sie w koncu na operacje...nie było miło,ale sie opłaciło,bo o tym g....zapomniałam i moge wreszcie nosic totalnie wrzynajace sie stringi;-);-);-)Pa! Jak co to odpowiem na pytanka.

Gość miiiiiiiiiiiiiiisssssssssssss
maść avenoc bardzo dobra

Gość elma
kiedyś przeczytałam w necie o klinice która leczy hemoroidy bezopreacyjnie prawdopodobnie zabieg trwa 10 minut Czy ktoś słyszał? Ile to kosztuje?

Elmo dziś się właśnie dowiedziałam,że w Krakowie u dr Popieli jest bezpłatne leczenie hemoroidów, nieoperacyjnie. Dotyczy to oczywiście hemoroidów w stanie nie bardzo zaawansowanym i polega na podwiązywamiu \"guzków\", tak by odciąć im dopływ krwi...Potem następuje ich obeschnięcie i odpadnięcie... Hmm...wygląda to nieciekawie....Ale piszę co się dowiedziałam Pozdrawiam :)

Gość kobieta 35
Petra jak wyglada ta operacja i jak samopoczucie po nie, ja chyba muszę sie zdecydować bo nie dają mi żyć

Gość a dlaczego
a czy moze sie stamtad wydostac jakis sluz podbarwiony krwia?bo ja tak miałam i nie wiem skad?tym bardziej ze jestem w ciazy i nie wiem czy z pochwy czy z odbytu to zauwazyłąm:(

Miałam w czasie ciązy i tuż po porodzie cholera jasna strasznie boli.Posżłam do lekarza ogólnego przepisał mi czopki HEMORECTAL za ok 7 zł -rewelacja bo już na drugi dzień nie było bólu i wszystko ładnie zanikło