Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1983

rocznik 1983 ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!

Polecane posty

Gość asiorek101
Ja również rocznik 1983, urodzona 10 grudnia. A w ogóle to jestem wcześniakiem i powinnam urodzić się w 1984 roku, i jakoś wydaje mi się, że bardziej pasowałabynm do 84. Mam więcej znajomych z tego rocznika a w szkole na przerwach chodziłam na pogawędki do niższej klasy :)

11 02 1983 :D Fajnie że w końcu znalazłam topik do którego pasuję :P pozdrawiam wszystkich dwudziestodwulatków!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja wole zozole.. D
tyklo zastanawiam się dlaczego ten topik nie jest na ogólnym tam lepiej czesciej zagladają !!!!! :D

Gość jakaśtam
no w końcu nasi się odezwali 09.04.1983 zauważyliście ile jest z marca i ew. z kwietnia? wakacje 1982 musiały być słoneczne, sprzyjały wyjazdom pod namiot;)

Gość Moniiiiiiiiiiikaaaa
1983 :p

🌼Siemanko ludziska ze zlotego rocznika czyli 1983:)Jestem zodiakalna lwica czyli jestem z 4 sierpnia 1983.:)Imieszkam na podkarpaciu,hmm moze jest tu ktos tej samej daty co ja a moze mieszka na podkarpaciu??????????????????? 🌼

Gość Emilka22
Angel jestesmy z tego samego dnia, bo ja tz z 4 sierpnia 1983 :) tylko miasto inne :)

Emilka-->>o prosze:) ten sam dzien i ten sam rok? mam kumpla ,ktory urodzil sie 4 sierpnia ale innego roku,pozdrawiam:)

Gość Paolaa
Wrzesień 1983 Juz mamy 22 lata!!!! Latka nam lecą:(

Gość makrela w sosie pomidorowym
21.02.1983 :classic_cool:

Gość ja w imienu siostry
moja siostra jest z sierpnia 1983, kochana jest, muszę jej o tym topiku powiedzieć Pozdrawiam was, troszkę starsza :D :D

Gość jouk
:) 1983 :) pięknie rocznik i wcale nie taki stary :D

Pozdrawiam wszystkich z tego rocznika 1983:) ciumaski😘 Jestesmy jeszcze mlode,mlodzi, w koncu mamy TYLKO 22 latka.Ja bede stara jak bede miala okolo 50 lat albo i nawet wiecej:) Trzeba korzystac z zycia pozdro for all:)

Jesteśmy młodzi i to nawet bardzo!Rzadko kiedy udaje mi się kupić alkohol bez pokazywania dowodu osobistego,więc jest ok!

Gość Żaba 83
22 lata temu Święty Mikołaj chciał zrobić prezent moim rodzicom, ale miał 2dniowy poślizg (strajki reniferów), tak więc podrzucił mnie dopiero 8 grudnia ;)

Gość ach piekny to rok