Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka83

Czy można zajść w ciążę będąc dziewicą???

Polecane posty

Gość kory12
Dziewczyna dziewica....:) wiesz co to napewno mnie nauczy żeby uważać przy takich akcjach.... Mam nadzieje że i u Ciebie będzie wszystko ok:):)

Gość kory12
Ale chyba koleżanka o nicku " Ja XD" ma racje że raczej moja partnerka w ciązy nie będzie. Rozumiem twoje obiekcje co do błony w sytuacji gdybym bezpośrednio dostarczył nasienie do jej pochwy... a tym czasem ja go nie przeniosłem i tego jestem raczej pewny.

Gość kory12
A co do błony to masz racje ze taka twarda to ona nie jest....:)

Gość Jaki żal
Czy was ludzie popoerdoliło ;/ ? Myslicie,że można zajsc w ciaże poprzez dotykanie ?? Ludzie się LATAMI starają o dziecko a Wy zadajecie głupie pytania! Wiecie ile musiałoby byc gdyby ludzie zapładniali sie w ten sposób??

Gość kory12
ej ty mówisz tu też o moim przypadku???

Gość bojąca
ja nie wiem. A gdy jestem dziewicą i włorze sobie tam palec, mogę być w ciąży ?

Gość rrrrrrrrrrr
czesc... uprawialem dzis sex z moja dziewczyna byla dziewica... nie wiem jakim cudem spadla mi gumka... i doszedlem u niej w srodku :( z moich obliczen dzis ma 15 dzien cyklu ???? CO mam robic prosze o rade jakies madrej osoby czy isc juz po tabletki te na 72 H ????

Gość jajajajajajajajajajajajjaaa
mam pytanie. kilka dni tem uprawialiśmy z chłopakiem petting , czyli ja go zaspokajałam ręką i on mnie też w tym samym czasie, miał wytrysk na kawałek moich spodni i bluzy i na pościel, zauważyłam też niewielką plamke po spermie z boku mojej bielizny... od tamtego dnia boli mnie brzuch nie wiem czy to przez nerwy... czy jak. proszę szybką odpowiedz. cały czas sie tym martwie i nie moge spać :((

Gość 262626
moi kochani, jestem pewnie duzo starsza od was, chce wam napisac ze absolutnie nie mozna zajsc w ciąze bedąc dziewicą i przstańcie sie tym zamartwiać, rozumiem wasze obawy naprawde, ale jest to nie potrzebne - uważajcie jednak, bo wszystko mozna co nie mozna tylko z wolna i z ostrożna;)

Gość llaallaa
A ja mam pytanie. Troche zaszalałam z moim ukochanym jakiś czas temu, do tego stopnia, ze wsunal sie we mnie na dosłownie chwile. Max. 2 sekundy. On nie doszedł, nie był nawet blisko. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość w6t4w
czy y nie umiecie sobie kupić testów ciążoych

Gość julia19881989
witam mam pytanie. troche mi sie poprzestawial okres tak wiec przy braniu tabletek anty mialam 2 razy w miesiacu okres ostatni mialam 26(poczatek) ale nadal bralam tabletki skonczyly mi sie 5 listopada a 8 kochalam si ebez zabezpieczenia i moj nazeczony we mnie skonczyl wtedy mialam dni plodne okresu powinnamm dostac w niedziele i nie dostalam. czy jest mozliwosc zajscia w ciaze? nie ma mnie w polsce i dlatego narazie nie moge isc do lekarza.

witam, byłam z chłopakiem przez całą noc, nie kochaliśmy sie tylko on dotykał mnie penisem bądz ręką w okolicach pochwy. Nie doszedł do wytrysku - to wiem napewno, ale co do sluzu przed wytryskiem - nie mam pojęcia. To był pierwszy ( i jak narazie ostatni) taki wybryk. Jestem jeszcze dziewicą. Boje sie, bo po tym jak dotykał mnie penisem w okolicach pochwy, zrobił mi palcówke i o ile był gdzies w okolicy ten płyn przed wytryskiem mogl go miec na palcach. Kolejnym aspektem jest fakt, że oboje jesteśmy palaczami (ja od 4, on od 7 lat) oraz dodatkowo on pali jeszcze marihuane a to podobno zmniejsza płodność. Jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże? CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!

witam, byłam z chłopakiem przez całą noc, nie kochaliśmy sie tylko on dotykał mnie penisem bądz ręką w okolicach pochwy. Nie doszedł do wytrysku - to wiem napewno, ale co do sluzu przed wytryskiem - nie mam pojęcia. To był pierwszy ( i jak narazie ostatni) taki wybryk. Jestem jeszcze dziewicą. Boje sie, bo po tym jak dotykał mnie penisem w okolicach pochwy, zrobił mi palcówke i o ile był gdzies w okolicy ten płyn przed wytryskiem mogl go miec na palcach. Kolejnym aspektem jest fakt, że oboje jesteśmy palaczami (ja od 4, on od 7 lat) oraz dodatkowo on pali jeszcze marihuane a to podobno zmniejsza płodność. Jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże? CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!

Fakty: -były moje dni płodne -jestem dziewicą -chłpak zrobił mi palcówke ale nie wiem czy preejakulat nie dostał się 'do środka' -napewno nie było tam spermy -oboje palimy już bardzo długo(to podobno obniża płodność) -jeszcze nie dostałam okresu -teraz bylam chora, brałam duzo antybiotyków/wiatmin jakie jest prawdopodobienstwo , że jestem w ciązy? bardzo sie martwie..

Gość szwejk10
Witam. Mam pewien problem nie jestem całkowicie pewna swego dziewictwa , ponieważ 8 dni temu miałam pewną przygodę ze swoim chłopakiem a mianowicie włożył mi swojego penisa troszeczkę do pochwy byłam w majtkach i wiem że nie doszedł o końca on sam to stwierdził (choć chyba chodziło mu o swojego penisa a nie moją pochwę) bolało przy każdym posunięciu ale nie miałam krwawienia ani nic , on nie miał wytrysku . Czy jest możliwość bym w ten sposób zaszła w ciąże ?(czy raczej nie może być żadnej bariery miedzy organami płciowymi partnerów i członek mężczyzny musi dojść do końca pochwy ? i najlepiej jakby był wytrysk ) Czy nadal mogę o obie mówić że jestem dziewicą? Niby uczyłam się o tym jednak jestem straszną panikarą i muszę się kogoś poradzić ostatnio jestem osłabiono tłumacze to chorobą jednak mój stan się nieco pogarsza i wczoraj 3 razy obficie krwawiłam z nosa to oznak osłabienia ale to chyba za wcześnie na objawy ? .Więc proszę o wyrozumiałość dla mojego naiwnego pytania oraz o szybką i rzetelną odpowiedz ;)

Gość wrcwrcwrcwrrrr
No tak...pewne prawdopodobieństwo istnieje, aczkolwiek niewielkie... Trochę nie rozumiem tego, że byłaś w majtkach... to wszedł w Ciebie, czy nie? To jest chyba istotne, a nie to, czy majtki zdjęłaś, czy tylko odsunęłaś. A tak na marginesie, to chyba słabo się uczyłaś...a co to za różnica, czy facet wejdzie do końca czy do połowy...owszem, niektóre pozycje sprzyjają i jak wytrysk nastąpi bezpośrednio na szyjkę macicy, to plemniki mają krótszą drogę. Ale jak się nie chce zajść, to się tego bez gumki nie robi...tym bardziej z chłopakiem, który pali marychę - no chyba, że pali imprezowo dwa razy na miesiąc. Bo jeśli inaczej, to raczej na ojca się nie nadaje, więc seks z nim powinnaś sobie odpuścić, bo żadna antykoncepcja nie daje 100% skuteczności...

Gość wrcwrcwrcwrrrr
A jeśli chodzi o tabletkę "PO", to nie jest prawdą, że nic w ten sposób nie zabijamy. Jest to środek, którego działanie polega nie na tym, by nie dopuścić do zapłodnienia, lecz by nie dopuścić do zagnieżdżenia się w macicy już zapłodnionej komórki jajowej...a ona zanim się zagnieżdża dzieli się i powiększa...zaczyna się wtedy nowe życie...

Gość Chłopak17
cześc mam 17 lat jestem chłopakiem uprawialem z moją dziewczyną stosunek i wiem że plemniki przedostały sie do jej pochwy bo robilismy to bez prezerwatywy.Ona jest dziewicą.Prosze odpowiedcie mi nato bardzo szybko.

Gość aaakkk
Witam, mam pytanie, podobne jak wszyscy tutaj. Jestem dzieicą, za poł roku ślub i toche siestresuje ze bede szla z brzuszkiem do slubu po 5 latach ascezy. Otóż uprawialiśmy z chłopakiem petting. On uzywa prezerwatych, żeby mu sie nic nie obcierało podczas tych nienaturlnych pieszczot, ale nigdy nie dochodziło do penetracji. Otóż wczoraj gdy piećił reka moją intymna sferę spadla mu prezerwatywa z zawartoscią no i sie wydostało sporo na moja pochwę. Ja nie jestem pewna czy mialam ostatni dzień płodności, czy pierwszy dzień niepłodności no i troche sie przestraszylam. Co wy na to. Prosze o odpowiedz, bo mam teraz sesję i bardzo bym chciala być spokojniejsza. Test wiem ze bedzie wiarygodny po 2 tygodniach, ale wtedy to juz bedzie tak czy siak wiadomo, bo powinnam wtedy juz dostac ores

Gość mundy
Czy was ludzie doszczętnie pojebało? myślicie że można w ciąże zajść przez dotyk? czy też przez niepokalane poczęcie? aj dziurawe dziewice ...

Gość o MTKO!!!!
!!!! JAKIE WY GŁUPOTY WYPISUJECIE!!!!! MSAKRA!!! WEŻCIE WIĘ LEPIEJ ZA KSIĄŻKI!!!!

Gość ip5358710
mozna zajsc w ciaze nawet, gdy nie doszlo do stosunku. wystarczy , ze np wykapiesz sie z mezczyzna w jednej wannie ( w basenie itp itd,) w ktorej on przypadkowo "skonczy". plemniki znajdujace sie w wodzie moga dostac sie do pochwy i gotowe. nie zawsze oczywiscie dochodzi do zaplodnienia, szanse sa bardzo, bardzo male, ale jednak SA! bardzo duzo na ten temat czytalam i wiem, ze przez dotyk tez moze sie to zdarzyc. jezeli mezczyzna, ktory ma nasienie na palcu wprowadzi ow palec do pochwy, to naturalnie nasienie dostaje sie do ukladu rozrodczego i rowniez wystepuje szansa na zaplodnienie.

Słuchajcie. Dotykałem się z dziewczyną i delikatnie w to miejsce go włożyłem ( jakiś 1 cm ). Nie miałem wytrysku ani nic w tym stylu. Nigdzie się nie spuściłem na nic. Czy ona mogła zajść w ciążę. Przypomnę, że się jeszcze nie Kochaliśmy ze sobą.

Gość tyryryyy
heej .. ja rowniez ostatnio uprawialam peeting z moim chlopakiem .. Jestem dziewicą . ocieral penisem o moja pochwe .. spuscil sie na samej gorze pochwy i nadal ocieral .. kiedy poczulam ze jest wilgotono odrazu powiedzialam aby przestal poszlam do domu i umylam pochwe .. nie mam pojecia czy sperma mogla sie przedostac prosto do pochwy .. jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze ? bardzo prosze o odpowiedz . z gory serdecznie dziekuje .

wyobraź sobie normalny stosunek. nawet dojście mężczyzny w środku nie daje pewności zajścia w ciążę, a wtedy sperma jest skierowana w odpowiednim kierunku i to z dużą prędkością. gdybyś zaszła w taki sposób, miałabyś paskudnego pecha. swoją drogą... dziwne zabawy.

Gość ktosiek .
czesc, wiem mam głupie pytanie . Otóż jestem dziewicą , robiłam swojemu chłopakowi dobrze on się spuścił na pościel i na moją koszulkę , sam miał czyste ręcę , potem wytarł to papierem (obawiam się że właśnie wtedy jakimś cudem plemniki dostały się na jego palce) umył ręce , poszlismy spać na jakąś godzine a potem on wkładał palce do mojej pochwy ale nie głębiej niż na 1 cm. Jesteśmy prawie pewni że na ręce nic nie miał ale jak myślicie mogliśmy nie zauwazyć że coś ma i że jakimś cudem jestem w ciąży.? sama w to zbytnio nie wierze ale chcialabym się upewnić czy to w ogóle możliwe. Byłam po okresie jakieś 4 dni . Błagam, to możliwe.?!

Gość ONA-Ona wtulona
Czy przez lekkie młożenie penisa w dziurę który nawet nie wczedł przez osocze można zajść w ciąże ? Proszę odpowiedzcie !!!!