agniewszka 0 Napisano Czerwiec 8, 2005 mam pytanie : czy gyno femidazol tabletki dopochwowoe moze w jakis spodsob dzialc na tabletki antykoncepcyjne?? na ich skutecznosc?? bo mam je dzi zaczac brac ale nie wiem co ze skutecznoscia anty przy nich, prosze odpiszczie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agniewszka 0 Napisano Czerwiec 8, 2005 powiecie prosze, bo nie qwiem czy moge to zastosowac i bezpiecznie sie kochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abigeal Napisano Czerwiec 8, 2005 jesli masz je przepisane, to pewnie masz zapalenie pochwy/grzybice, wiec nie powinnas na czas kuracji kochac sie bez prezerwatywy, bo zarazisz partnera -i to chyba tyle, a pigulki nie sa oslabione,w ciaze nie zajdziesz, jesli nie ma tego na ulotce (a z tego co pamietam, nie bylo nic na ten temat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agniewszka 0 Napisano Czerwiec 9, 2005 jest na ulotce tylko takie zdanie:\"nalzey unikać kontaktu pomiedzy antykonc.wkładkami i prezerwatywami wykonanymi z latksu poniewaz moga zostac uszkodzone\" wiec to nie o antyk chodzi. chyba masz racje ze nie osłabiaj one ich działania, ale te prezerwatywe rozpuszczaja, hmm i co teraz , nie moge sie kochac bez niej a z nia ją rozpuszczą, co za pech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach