Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BiMbO

Czy dostane postinor bez recepty? np na pogotowiu?

Polecane posty

Witam Dzis wspołzyłam z chłopakiem.. niestety pekła nam prezerwatywa. Całe szczescie wyjał go ze mnie przed orgazmem. Mam dzis dni nie płodne... Wiem ze to jest bardzo mozliwe ze jestem w ciazy... Jestem tego świadoma... nie wyzywajcie mnie od gówniar i idiotek. Mam prawie 18 lat ale mieszkam w malutkim miescie gdzie jest jeden ginekolog którym jest moj sąsiad :/ Niestety nie moge isc do niego.. Czy dostałabym np recepte na pogotowiu?

Gość crazyfrog
na pogotowiu? moze po prostu ostry dyzur?

Gość matko boska
Na pogotowiu mają obowiązek wypisać Ci receptę.

Gość matko boska
A znasz prawo? Lekarz na pogotowiu ma OBOWIĄZEK wypisać receptę. jeśli odmówi, to zgłaszamy wniosek na prokuraturę i mamy darmową aborcję. I kasę . Poczytaj troszkę na ten temat.

Gość matko boska
Wiem jacy są. Oczywiście, że masz prawo to zgłosić. W świetle prawa lekarz ma obowiązek na żądanie pacjentki wypisać receptę. Ale to tylk prawo tak mówi. Zazwyczaj kiedy lekarz odmówi, to kobieta nie wie jakie ma prawa. I tu jest problem. Pozdrawiam serdecznie, mam nadzieje ze sie udalo.

Gość me
na pogotowniu nie dadza ci,przynajmniej mi nie dali:/lekarz powiedzial ze tu sie ratuje zycie...a nie takie rzeczy robi,choc dla niego to nie byl zaden problem,gdyz nie byl zajety,ale kazal mi isc gdzie indziej.wiec lepiej idz do tego swojego ginekologa i to szybko bo masz tylko 72 godziny a czym szybciej tym pewniej ze w ciaze nie zajdziesz.