Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TIFANNIIaaaaaaaA

NIEMILY ZAPACH Z OKOLIC INTYMNYCH

Polecane posty

Gość TIFANNIIaaaaaaaA

hejka!!! osttanio byłam u ginekologa stwierdzono ze mam zapalenie mocne!zauwazylam takze ze od tamtej pory pomimo,ze sie myje-kiedy facet mi ja piesci(krepuje mnie to) gdyz wyczuwam jakis niemily zapach!sama juz nie wiem czy jestem tak przewrazliwona czy co!dopiero co sie umyje i juz czuje niemily zapach!a higiene utrzymuje musze przyznac czesto!co jest nie tak?????mial ktos cos podobnego

Gość to mogą być
chlamydia, jak jest bakteryjne zapalnie pochwy, to jest taka rybia woń, rzęsistek tez zresztą powoduje dość nieprzyjemny zapach, ale nie zawsze. idź lepiej jeszcze raz do gina, bo tego typu rzeczy tak ławto nie daje się wyleczyć, ja z rzęsistkiem walczyłam ponad miesiąc, ciągle wracał:0

Gość TIFANNIIaaaaaaaaaaaA
no walsnie jest to nie mily zapach przypominajacy rybe bleeeeeeeeeee krepuje mnie to strasznie nigdy nie mialam z tym problemu!ide na 100 %dzieki

Gość de9
zbyt częste mycie okolic intymnych może przyczynić się do grzybiczego lub drożdżakowego zakażenia pochwy. Konsultuj się z ginekologiem.

Gość yyyyyyyyyyy
ja tez mam taki zapach i mnie swedzi troszke, co to moze byc?

Na takie objawy może pomóc tylko wizyta u ginekologa hmmmm a jak dochodzi swedzenie to moze byc grzybica ..... Lepiej skonsultowc sie z lekarzem :)

Gość ............. ..... .... ....
jak rybi zapach to raczej na pewno bakterie. chlamydia nie śmierdzą, grzyb tez rybiego zapachu nie daje, rzęsitske bardzo rzadko, musi już być bardzo zapuszczony.

ja ostatnio miałam jakieś zapalenie, okropnie mnie swędziało, malutka się zaczerwieniła i trochę spuchła- w sumie nawet nie wiadomo od czego to było - najprawdopodobniej od obtarcia- także pamiętajcie żeby zawsze być dobrze podnieconą i wilgotną przed stosunkiem ! (ja akurat- kiedy do tego obtarcia doszło- byłam chora, chcielismy z chlopakiem sie posexić, ale nie udało mi sie podniecić, więc zaprzestaliśmy, a jednak i tak się obtarło- a nie wsadzał członka do środka).

Gość jh
jeżeli to jest chlamydia to współczuje, jak najszybciej zrób test ok50zł i zacznij się leczyć, trudno się tego pozbyć i mogą być różne powikłania. niedawno miałąm na to robiony test i na szczęście wyszedł ujemny :)

Gość pamparampampam
fakt, chlamydia cholerstwo potworne :o ale one naprawdę nie smierdzą, i upławy przy nich sa takie szarawe jakby. wymaz za 50 zeta? kurcze, u mnie 97 zł na same ch. trachomatis :o i do tego kolło 40 (chyba) ogólna czystość :o jak śmierdzi to na bank bakterie.

Gość jh
to ja miałam szczęście bo chlamydia 50zł mnie kosztowała i nie pachniało mi tam też za ładnie, ale na szczęście to nie to, więc lekarz będzie szukał dalej

Gość Komisarz Cipensja
Wyglada ze to gorsze niz prasia grypa.

No idz ,idz do gina.Ja miłam taki zapach pare lat!!!!! i to jest niestety infekcja pochwowa grzybicza lub bakteryjna.Trzeba to leczyć.I to szybko.

Gość pieknamadra
no pogratulować facetowi,z e cię tam pieści...fuuuu