Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcie

HENNA WAX TREATMENT odżywka

Polecane posty

Gość proszę odpowiedzcie

please napiszcie czy ktoś używał i czy jest dobra??

wiele osób używa, większość sobi chwali. skorzystaj z wyszukiwarki forumowej.

jak dla mnie to kupa....mam kręcone włosy w naturalnym kolorze, z tendencją do wypadania w okresach nasilonego stresu. Kupiłam to rzekome cudo i dzielnie stosowałam wszystkie zalecane akrobacje, z folią na głowie włącznie, a efekty....zerowe:( pomijam kwestię porostu włosów, bo i tak nie wierzyłam,że zahamuje wypadanie bądz przyspieszy wyrastanie nowych, ale najgorsze było to, że były sztywne i szorstkie-gorsze niż po użyciu samego szamponu!!! doszłam do wniosku że szkoda mojego czasu i w zasadzie to włosów też...ale na wizażu i na kafeterii można znależć peany na jego cześć, więc może warto spróbować-każde włosy są inne...

Gość do Loczka
a umylas je chociaz, ze byly sztywne ? :0

Gość golaaa
Efekt kosmetyczny był ok, ale za to chyba mnie uczulił, bo jak po niczym, tak po tym potwornie swędziała mnie głowa, normalnie koszmar, tak się drapałam jakbym miała wszy,odżywiał dobrze, co do porostu żadnych spektakularnych efektów nie było, ale faktem jest też, że długo go nie używałam z powodu właśnie swędzenia, więc chyba trudno brać moją ocenę pod uwagę jeśli chodzi o efekty długoterminowe

Ja tez zaczęłam stosować ze względu na chęć szybkiego zapuszczenia po niefortunnym obcięciu w ubiegłym roku. Jak dla mnie efekty są, włosy mam bardzo przesuszone więc taka maseczka dobrze im służy, zazwyczaj rosły wolno a teraz przez rok urosły całkiem sporo (były do brody a teraz sa za ramiona) i rzeczywiscie przestały wypadać tak masowo.

Gość ccccccccccccccccc
jest fantastyczna tylko nie każdemu odpowiada. u mnie juz po pierwszym razie było widać efekty.

Gość ludvika
zastosowłam to cudo dziś rano po raz pierwszy i jestem zaskoczona ...na plus oczywiście.włosy są o niebo lepsze,ładnie się układają,są lśniące i wogóle super :) zastanawiam sie tylko jak często mam to używać...mam krótkie włosy i myję je codziennie,czy tę odżywkę też mam nakładać codziennie? czy tak jak jest napisane że 2-3 razy w tyg?

A czy którejś posiadaczce wax\'u chciałoby się wklepać tutaj skład odżywki? Będę wdzięczna:-) Dzięki!

nie uzywaj jej codziennie-bo zawiera dużo silikonu i bedziesz miała włosy przyklapniete oraz natłuszczone-konsultowałam się w tej sprawie z fryzjerką

Gość ludvika
dzięki bardzo!!! :) skład wersji do jasnych włosów: woda, alkohol cetylowy, sodium lauryl sulphate, parabeny: metylowy i propylowy, anthemis nobilis, lawsonia intermis, parfum, kwas cytrynowy, alkohol benzulowy, metylchloroisotiazolinone,methyllisothiazolinone, C.I.19140

Przede wszystkim ten wosk pszczeli. To on podobno tak cudnie działa. No i oczywiście nie licz na oszałamiające efekty już po pierwszym użyciu. Trzeba to trochę dłużej stosować. I ważne jest,żeby głowa po nałożeniu maseczki buła w cieple (np w kąpieli),bo ciepło potęguje działanie tedo specyfiku. Pozdrawiam.

Gość ludvika
mnie zaskoczyła właśnie taka KOLOSALNA różnica już po pierwszym razie!!!!może dlatego że mam krótkie włosy i dobrze dotarło gdzie miało dotrzeć;poza tym głowę owinełam workiem foliowym na to ręcznik i przez pół godziny ogrzewałam suszarką,w między czasie lekko masując.dodam,że nie miałam zniszczonych włosów tylko takie jakieś bez życia.oby tak dalej!!!

Gość klatklat
sprobojeeeeeeeee

dla mnie rewelacja, ponieważ włosy są po niej puszyste nawet po nocy, nie są przyklapniete ! poza tym są nabłyszczone i nie wypadają juz takimi garściami. Stosuję 2-3 razy w tygodniu po godzinie.

Gość nokia3410
dla mnie nic specjalnego, na moje wlosy akurat dzialala negatywnie , byly przesuszone i jakies takie dziwne

Gość waxowa
nie uzywajcie zbyt czesto, bo wlosy sie przesusza, tylko gdy zobaczycie ze wlosy naprawde potrzebuja pomocy, raz na miesiac starczy, wiem co mowie wiec nie uzywajcie za kazdym razem bo bedziecie mialy sieczke.....ja juz uzywam od kilku lat i wlosy sa po niej b.odzywione, mieciutenkie i blyszczace:)

Gość -------------------------
a jaki wax do ciemo blond wlosow?? slyszalam,żę robia sie strasznie zolte???

Gość elodi
dziewczyny ta odżywka jest ...no własnie mam co do niej mieszane uczucia:Bpierwsze i drugie zastosowanie -efekt był niesamowity,włoski barsdzo mięciutkie ,puszyste takie jakieś inne (na + oczywiście )pomyslałam REWELACJA!!teraz już nie wiem co mam mysleć stosuje co 4 -5 dni i włosy śa po niej takie jakieś sianowate,rozdwojone,nie mówiąc już o tym ,że strasznie duzo ich wypada.podczas spłukiwania poprostu spływają mi włosy !ale niech każdy sam wypróbuje:D powodzonka

Gość elodi
ja mam wax do włosów blond i trzeba przyznać rozjasnia:D

Gość WAX ma w sobie SILIKON
????????????????????? no to jestem w szoku, bo tyle sie słyszy o złym działaniu silikonu na włosy

różne rzeczy się słyszy, ja tam wolę szampony i odżywki z silikonem, bo po innych nie mogę rozczesać włosów.

Gość waxowa
NIE UZYWAJCIE JEJ PO KAZDYM MYCIU BO BEDZIE SIANO!!!!!! JUZ TO KTORYS RAZ PISZE..............POPROSTU JAK WIDZICIE ZE STAN WLOSOW SIE POGORSZYL TO DOPIERO! RAZ NA MIESIAC WYSTARCZY... SERIO MOWIE...

Gość Agniewicz
A jak to w końcu jest z tymi silikonami? bo też jestem ciekawa Sama myję włosy i używam odżywek z silikonami, bo jedynie po tych jestem zadowolona z wyglądu moich włosów, ale też słyszałam o złym wpływie silikonu na włosy. Jest tutaj ktoś kto ma więcej do powiedzenia w tym temacie? byłabym wdzięczna za odpowiedź:)

Gość kobitkaaa
ja tez uzywam waxa i powiem wam ze przedobrzylam sprawe. wlosy zaczely sie ostro przetluszczac po 3 dniach- 3 razy zastosowalam na noc- wiec uwazajcie 1 raz w tyg wystarczy

Gość monikaab
a gdzie mozna dostac ta odzywke ? w aptece? droga jest?