Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcie

HENNA WAX TREATMENT odżywka

Polecane posty

Gość monikaab
a czy dostane taka odzywke do wlosow ciemnych?

Gość dostaniesz
:)

wczoraj kupiłam sobie wax do włosów blond. Dziś 1 raz nałożyłam a zaraz wysuszę :) i zobaczymy jak efekty po 1 myciu :P będę pisała jak u mnie sprawuje się wax :)

a ja ją wlasnie kuplam z mysla ze poprwi kondycje moich przesuszonych, sianowatych, lamliwych, rodwojonych i rozjasnianych wlosow.... ale jak tak pozytalam to teraz boje sie ze pogorsze zamiast pomoc moim wlosom... Ja chcem miec zdrowe, lsniace i nierozdwojone wlosy... buu ....... Wiec ta maska dzila naprawczo czy tylko na niewypadanie i porost?? oj oj

maseczke trzymałam 1 raz przez jakieś 30 min ;) na początku podgrzewałam suszarką :) po wysuszeniu włosków muszę przyznać, że są bardzo błyszczące, nie są sianowate ale takie jakby bardziej gładkie, nie zawijają się we wszystkie strony ;) narazie jest super. a to dopiero 1 raz ;) może nie jest to jakas rewolucja ale jestem zadowolona ;) włosy mam długie do połowy pleców (tak za stanik sięgają hehe :P) mam nadzieję, że rzeczywiście będą szybciej rosły :P dziewczyny piszcie swoje doświadczenia z Wax\'em :) Chcialabym uslyszec wypowiedzi tych dziewczyn, które używają Wax\'a już jakiś czas. Czy zauważyłyście jakieś efekty właśnie chodzi mi gł. o porost włosów??? 🌼

Gość ojejjjj
co za bzdury ktos pisze ze wlosy presuszone i sianowate. Bez sensu troche te fora jak ludzie tak zmyslaja...

Gość ojejjjj
kiedys o malo co nie wylysialam po farbie, mialam az przeswity. Po zastosowaniu tej odzywki zaczely mi odrastac nowe wlosy i mialam ich wiecej niz przed farbowaniem:) Uzywam jej co ok. 5 dni. Po skonczeniu opakowania robie ok. 4-miesieczna przerwe. I tak juz od ponad 4 lat. Efekt jest superr:)

Gość newela
a jakie duze opakowanie kupujesz?

Gość Wiki6
Ja tez uzywa;lm tej odzywki ale zauwazylam ze moje krecone wlosy sa po niej jakies takie suche wiec narazie odstawilam Teraz jak bede znowu ja uzywala ale juz rzadziej moze dwa razy na miesiac to dodam do niej oliwki z oliwek wymieszam i dopiero dam ja na glowe i zobacze jakie wtedy bdede miala wlosy teraz uzywam szmpon i odzywke do wlosow kreconych sunsliki jestem bardzo zadowolona ladnie potym sie wlosy ukladaja i kreca moim wlosom sluzy nie wiem jak innym

Gość asiaulek
Stosowałam juz WAx w nagłych wypadkach- po farbowaniu, itp,. moge powiedziec ze jest ok, w jakiś zcas po zaczynał mi sie poajwaić na zakolach meszek:D...trzeba tylko cierpliie odczekac ten miesiąc niestety niedawno psozłam do fryzjera i zafundowałam sobie oblesny balleyage, wykonany naprawde nieładnie,kolor do kitu i włosy poniszczone. wiec zaczynam od wczoraj bal z waxem, do tego ide po tabletki jakieś, typu ze3 skrzypem lub z drożdżami, pozdrawiam 3majcie za mnie kciuki

kupilam sobie niedawno wax henna treatment 480g. (gigantyczne opakowanie) ale po dwoch zastosowaniach nie widze jakiejs oszalamiajacej roznicy... O wiele bardziej podoba mi sie silk therapy farouk bo od razu widac efekty a poza tym farouk slicznie pachnie a wax smierdzi niemiłosiernie! ;)

Gość malenkaaaaaa
czy po splukaniu WAXU nalezy umyc wlosy szamponem? I czy nakladacie go na suche czy mokre wlosy?

ja nakaladam na wlosy po wymyciu ich szamponem (czyli na mokre) a potem dmucham na nie przez 15 minut suszarka, splukuje i znowu susze :) bez sensu byloby drugie mycie... na szczescie ten smrod waxu nie utrzymuje sie dlugo ;)

Gość ewusiek
Ja kupiłam dzisiaj ten Wax -odżywczą maseczke do włosów, do ciemnych włosów ... na ciemno bo kumpela mi polceiła i jak czytam co tam pisze albo co nie pisze ?? tam nic nie pisze o tym że stymuluje porost włosów ! tylko że odżywia włosy po trwałej i farbowaniu itp. czy ja kupiłam cosik innego ?? dałam 17.50 za 200 g w tym 40 g gratis :p... no qrde zwątpiłam

Gość magduchaaaaaaaa
ja je uzywam od ok.5miesiecy za kazdym myciem-trzymie ja na włosach pół godziny-guzik daje,jak włosy wypadały tak i wypadają!!!!zero blasku

Gość Milla...
a ja używam już pół roku raz na tydzień i dla mnie jest rewelwcyjna. Myślalam że nie mogę mieć gęstszych włosów i że nie znajde odpowiedniego środka na wypadanie. Po tej odżywce moje wlosy nie wypadają prawie wcale, odrastają, teraz czekam aż ten jezyk dogoni reszte moich włosów. Będzie wtedy niezły gąszcz! Polecam i nie przejmujcie się że po pierwszych użyciach moga wypadać bardziej, warto czekać na efekty.

ja uzywam od pary tygodni, regularnie i w sumie to nie widze zadnych efektow. moze to dlatego, ze moje włosy nie sa farbowane, po trwalej i nie wypadaja. Ale liczylam na to, ze beda wygladaly na zdrowsze, beda sie bardziej blyszczec i koncowki przestana sie rozdwajac. A tu nic.

Gość ewusiek
już 3 razy nałożyłam tę odżywke na włosy, folia i czapka wełniana dla ocieplenia warunków:] trzymałam całą połowe meczu tj. 45 min. spłukałam i nawet miłe w dotyku były, ale bez rewelacji i poprawy, dalej wypadają. Mimo że używam szamponu i odżywki L'oreal Elseve z regenium, ten przeciw starzeniu sie włosów, co przywraca włosą gestość, pogrubia itp.i jakoś mi to nie pomogło:[ , chociaż ja mam ładne włoski, takie do ramion mocno 'potargane' taki nieład i troche loków, są błyszczące, lśniące i nie rozdwajają sie na końcach i są bardzo puszyste i miłe w dotyku, ale jak ich nie ułoże to takie klapniąte są, cieniuteńkie jak nitki jedwabiu, jak kto widzi to powie jakie śliczne puszyste włoski a jak dotknie to jak piórka delikatne, nie farbowałam i nie robiłan trwałej, ale chce ich mieć więcej, jak kiedyś miałam w podstawówce. Miałam dwa grube warkocze, a teraz jeden nie jest tak gruby jak wtedy 1 z 2 :/przez to musiałam obciąć włosy miałam do połoty pleców i podcinałam, podcinałam co mieciąc aż do bardzo krótkich, urosły do ramion i wcale nie grubsze. w wieku 14 -15 lat wszystko sie zmieniło i gęstość i struktura włosa, mocniej wypadały. Badałam sie i z hormonami ok, brałam tabletki ze skrzypu, silici itp. nawet dożywki z Firmy "Farmona" Radical i szampon i ampułki itp. :/ mam odziwo mocne i twarde paznokcie a to powinno w parze z włosami isc...a najgorsze jest to że najmniej ich mam na czubku głowy:/ jeszcze troche i prześwity bede miała:(, poczekam troche, może ta kuracja cosik zmieni mam nadzieje:]

Gość mucham
Hmmm ja nie narzekam, dla moich zniszczonych wlosów zdziałał cuda, przede wszytskim przestały wypadac mi wlosy prawie wogole, szybciej rosną, są blyszczące i dobrze sie układają. Oczywiscie na każde włosy pewnie ta odrzywka działa inaczej - mi pomogła. Dodam, że stosowałam ja raz w tyg wymiennie z naftą kosmetyczna (nigdy razem, bo występuje uczulenie) .

Gość anka9999000000099999999

Gość ciaooo
bardzo polecam , ja uzywam do wlosow ciemnych :P jest to super odzywka

uzywam i pomogło ale po poł roku zawsze sie niecierpliwiłam ale teraz regularnie nakładałam co 4 dni ale daje tylko recznik na ghłowe nie siedze w wannie bo nie mam nie podgrzewam suszarka - nie wiem czy tez działa wtedy , a moze dlatego po pół roku bo bez grzania?

Gość Zbuntowany Anioł...
Ja do tej pory bardzo chwaliłam sobie te odżywke. Włosy po niej mi zgęstaniały, stały się grubsze i przestały wypadać. Ale ostatnio zauważyłam, że włosy porzy spłukiwamiu tej odżywki strasznie mi lecą... nie wiem dlaczego, na początku używania tak nie miałam, a używam już ponad pół roku. Zmartwiło mnie to bardzo , bo to był jedyny środek jaki konkretnie pomógł mi na wypadanie a teraz znowu... To chyba nie możliwe, że kupilam jakieś wadliwe opakowanie?? A może to tylko przejściowa "zmiana futra"?? Poradźcie coś pliiiis....

Gość wstydze
ja tak samo mam najpierw nie leciały a teraz znowu moze za czesto stosujemy?

Gość Zbuntowany Anioł...
wstydze, a jak często stosujesz? ja tak mniej więcej co 6-7 dni, ostatnio rzeczywiście częściej bo wróciłam znad morza i włosy miałam takie przesuszone że szok. Chyba zacznę stosować rzadziej i zobaczę co z tego wyniknie...

Gość kolol
Ja najpierw używałam olejku rycynowego i troche przestały włsy wypadać ale jak użyłam Waxa to przy myciu znowu wypadła cała garść. Ale użyłam Waxa dopiero 2 razy więc moze jeszcze efektu nie ma.( poza tym włosy były gładkie , błyszczące i puszyste) Ale co z tego jak wypadają!!:(

Wax\'a na pewno warto spróbować, ale nie jest to cud odżywka dla każdego. Poza tym trzeba mieć na nią własny \"patent\". Osoby z cienkimi włosami powinny trzymać ją krócej (nawet nie więcej jak 5-10 minut), zaś osoby z grubym mogą zostawić ją na nawet kilka godzin. Mam koleżankę, która nakłada WAX\'a i idzie z tym spać, a potem rano myje włosy i już :). Należy się też liczyć z możliwością uczulenia, potrafi nie raz podrażnić skórę. Ale ogólnie warto spróbować, to zdecydowanie jeden z najskuteczniejszych kosmetykó na rynku, wydajny i w przystępnej cenie.

Gość kolol
użyłam 3 razy , nawet trzymałam krócej jak Fuu poleca a włosy i tak wypadają więcej niz normalnie. nie wiem czy juz przestac tego używac czy może liczyc na jakiś cud

Gość evil
ja zamierzam wypróbowac ta odzywke ale tak sobie czytam i sie troche waham... no bo ja jestem ogolnie brunetka ale mam blond pasemka ktore byly rozjasniane "Joanną" i sa teraz potwornie zniszczone przez co cale wlosy wygladaja jak jedna wielka miotla!! co mi polecicie? czy mam kupic odzywke do wlosow blond? ktos pisal ze rozjasnia wlosy a nie chcialabym zeby reszta wlosow mi pojasniala...prosze odp. czy warto?

Chętnie wymienie jakiś swój kosmetyk na waxa. mój e-mail ada-83@o2.pl