Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcie

HENNA WAX TREATMENT odżywka

Polecane posty

natalia.. nie zauwazylam zeby u mnie to mialo wplyw na nakladany kolor farby..

Gość slimak_
upup

Gość u mnie
jest napisane na opakowaniu, czy w opisie na stronie internetowej,ze odzywka nie ma wplywu na kolor wlosow. tzn. ten wax w opakowaniu z ciemnymi dodatkami;)

wax do włosów ciemnych nie ma żadnego wpływu na kolor włosów, ale słyszałam że wax do włosów jasnych może je troszke rozjaśnic.

Gość a co na zniszczone koncowki
nie liczac obcinania

Gość Magdalen_jg
Ja uzywam Wax'a od miesiąca..jestem zadowolona...włosy sa miekkie, lsniące..i wydaje mi się ze jest ich więcej, chociaz moze to tylko złudzenie..jeszcze jedna rzecz, z ktorej jestem zadowolona po uzyciu Wax'a-to to ze wlosy przestaly mi sie krecic i wywijac na wszystkie strony.wczesniej czesto je prostowalam,teraz nie ma takiej koniecznosci..chociaz czasami mi sie teskni za kreconymi;)

Gość Moniśś
Mam strasznie zniszczone cienkie włosy. miejscami przeswity. zastanawiałam sie nad kupnem henny wax. ale nie wiem czy mi to pomoze. chciałabym mieć gęstsze włosy. jest to mozliwe dzieki temu.? pozdrawiam

Gość kupkup
kup bo naprawde warto, mi po wakxie wyrosło dużo nowych włosów i są w bardzo dobrym stanie. Ponoć wax polecany jest osoba po hemioterapii

Gość BorciaNska
Hej! Mam okropne wlosy. Zamierzam kupic ten preparat. Prosze doradzcie mi jak mam go stosowac bo kazdy podaje inna wersje. I jeszcze jedno, ktos wczesniej pisal ze istnieje WAX w pomoranczowo-brazowym i w rozowym opakowaniu. Czym to sie rozni i ktory jest lepszy?? Odpiszcie prosze jak mozecie tez e-mailem na moj adres : natalia1992r@poczta.onet.pl. Z gory dziekuje i pozdrawiam:)

Gość ktory wax jest bez silikonow
?????

Witam :) Właśnie jestem po pierwszym zastosowaniu tej odżywki HENNA WAX TREATMENT.Włosy są miękie i lekkie i dobrze się rozczesały.Co do jej skuteczności to napisze za jakiś miesiąc.Oby było dobrze ;). No i jeszcze na temat SLS czytałam i nie jest on rakotwórczy tylko w nieprzestrzeganiu dawki może powodować podrażnienie skóey głowy i oczu.I kosmetyk (w tym przypadku odżywke) należy spłukiwać.

Gość natalia_ZS
Około 1,5-2 lata temu stosowałam Wax przez kilka miesięcy regularnie, po każdym myciu. Zużyłam chyba ze 3 lub 4 opakowania (małe). Włosy bardzo mi wcześniej wypadały, razem z Waxem stosowałam również Humavit Skrzyp i Pokrzywa, włosy po jakimś czasie wypadały znacznie mniej. Nie twierdzę, że to zasługa samego Wax'a. Ale jedno jest pewne - po kilku miesiącach na głowie miałam bardzo dużo nowych włosów. Było to wyraźnie widoczne, bo nowe włosy śmiesznie sterczały pośród pozostałych długich :) Ale lepiej mieć sterczące nowe, niż nie mieć wcale. Włosy ciągle wypadają mi mocno, ale to akurat związane jest z problemami zdrowotnymi. Wracam do Wax'a i wiem, że jest duża szansa, że znów wyrosną mi nowe włoski. Z rozczesywaniem nie mam żadnych problemów. Nie zauważyłam efektu przesuszania ani przetłuszczania. Po spłukaniu odżywki włosy są miękkie - moje wręcz trochę niesforne :) Prośba do Was, drogie dziewczyny. Nie piszcie, że po 1 czy 3 użyciach włosy nadal wam wypadają i nie urosły o 5 cm. i że to oznacza, że odżywka jest do kitu. Żeby zobaczyć efekty, naprawdę potrzeba więcej czasu i systematyczności. Pozdrawiam i polecam tę odżywkę.

Gość goscinnie _nerwusiata
wczesniej, ktoras z was wspomniala, ze w poczatkowej fazie stwosowania Waxu, wlosy wypadaly nawet troszke mocnie - czy zauwazylyscie to rowniez u siebie? ja zastosowalam zaledwie kilka razy dopiero, ale dotychczas bralam cynk, pokrzywe itp, wiec wlosy nadto nie wypadaly...teraz troche zaniepokoilam sie. Czy jest to spotykane przy uzyciu tej odzywki, ze wlosy najpierw wyapadaja....az w koncu zaczna pieknie odrastac?

Gość zaq12wsx
dziewczyny ja stosuję te maseczkę i jestem bardzo zadowolona. koncze wlasnie jedno opakowanie i napewno kupie sobie następne.Mam wloski farbowane na blond ktore byly slabe i cieniutkie takie. Natomiast po tej maseczce staly sie grubsze i takie błyszczące. Stosuję ją dwa razy w tygodniu i wcale nie ogrzewam cały czas suszarką. Jak nałoze maseczkę to nakladam czepek na glowe troche podgrzeje suszarką i nakladam recznik na glowe . Trzymam ok 30 min zmywam maseczkę i psikam taka odzywka w spraju gliss kur.

aha i jak jest ze stosowaniem tej maseczki na wlosy krecone? nie prostuje ona wlosow? chce isc do fryzjera zrobic trwala a mamsianowate wlosy wykrecajace sie kazdy w inna strone. ile kosztuje ten WAX ?

jak jest ze stosowaniem tej maseczki na wlosy krecone? nie prostuje ona wlosow? chce isc do fryzjera zrobic trwala a mamsianowate wlosy wykrecajace sie kazdy w inna strone. ile kosztuje ten WAX ?

Gość ifyoubemybaby
Ja od ponad miesiąca używam wax i dla mnie jest rewelacyjny. włoski są miękkie w dotyku i się ślicznie błyszczą... a co do prostowania.. u mnie jest wręcz odwrotnie, po wax-ie tworzą sie loczki ( moje włosy mają tendencję do wykręcania się w każdą stronę)... ja za 480g w aptece zapłaciłam ok. 27 zł. ale naprawdę opłaca się zakupić tą odżywkę...

Gość fonik
witam ja tez zakupilam ta odzywke niedawno, uzylam 3 razy, i jak na razie to wlosy sa faktycznie miekkie, puszyste, mniej sie przetluszczaja, ale jeszcze poczekam zobaczymy czy zapobiegnom wypadaniu, ale mimo wszystko polecam.

Bosheeeee a mi od jakiegos roku wypadają wloski ( jestem przekonana ze to przez stres) bylam u dermatolgoa miesiąc temu przepisala mi dwa preparaty do wciearania i silice;/ nic nie pomoglo;/ wczesniej bralam skrzyp teraz biore vitamine kompleks.... jestem zalamana nie wiem co robic zawsze mialam takie gęste wloski a teraz?? ( mialy z czego wyapdac) nie wiem czy warto kupic ten wax co chwile serfuej po neie i szukam jakiegos superr srodka... kazdy pisze coinnego musialaym kupic chyba calą apteke. Boje się ze mi nic nie pomoze. Ps. po jakim czasie odrastają te nowe wloski?( dodam ze mi szybko rosną)

Gość agattaaaa
Dziewczyny mam pytanie jak mam nakladac ta odzywke na umyte mokre wlosy czy na suche bo dopiero bede ja stosowac??

Gość sylwuska
na umyte , ja myje tym szaponem co zwykle czekam az troszke przeschna z 10 minut potem nakladam :) Mimo ze dopieor drugi raz stosowalam to nawet w szkole stwierdzili ze ślicznie mi sie włosy błyszcza. Sa miękkie i puszyste mimo ze mam naturalnie proste włosy i mimo ze sa geste szybko traca objetosc to po waxie sa caly czas puszyste. Mam strasznie rozdwojone i łamliwe w dodtaku chce zapuscic wloski z 2 cm na wakcje. Bardzo syzbko rosna mi wloski od polowy lutego z 3 cm urosły , mam nadzieje ze wax pomoze zeby szybciej rosly i zdrowsze wreszcie byly. :)

Gość agattaaaa
no wlasnie wczoraj zrobilam juz ta maske no i fajnie sie wlosy po niej rozczesywaly no i milama wrazenie ze sa inne moj facet nawet tez tak powiedzial ale co do wypadania to niestety jeszcze nie moge nic stwiwerdzic po jednym razie;P mam nadzieje ze troszke mi pomoze...

Gość Gadeek
Kupiłam sobie Wax przedwczoraj od razu umyłam włosy i dziś równiez i jak na razie jestem bardzo zadowolona! Wcześniej, gdy przeczesałam włosy dłonią pojawiały się na niej tysiące włosów . teraz przeczesuje, ciągnę i nic!:) Do tego włosy wyglądają na zdrowsze, błyszczące i ładnie się układają. POLECAM:)

jesli polecacie to kupie . zeby mi tylko przestaly wypadac

Według mnie to jedna z lepszych masek do włosów, jak nie najlepsza. Nie wolno się zrażać po dwóch zastosowaniach. Ja po spłukaniu waxa nakładam jeszcze na chwilę odżywkę na końcówki. Wtedy włosy są super. No i te małe odrastajace włoski... :P

Gość prawie łysy
mam pytanko : czy dla chłopaków może być ten wax czy tylko dla dziewczyn ? strasznie mi wypadają a mam dopiero 20 lat. Zniszczone też są dosyć.

Gość Madziorek86M
Wasze opinie są rozbieżne bo są 2 odżywki Wax dwóch różnych firm. Kupiłam dzisiaj odżywke z L\'biotica, kosztowała 14zł i jest beznadziejna, włosy są szorstkie. Miałam wcześniej taką odżywkę tylko innej firmy i była świetna, kosztowała w aptece 19zł ale poleciałam na cene bo myślałam że to jakaś promocja. Myliłam się, teraz żałuje mojego wyboru

Gość łusaret
ile kosztuje wax czy to na receptę ?

Gość rewaloryzator
kurwa ale mi kudły lecą co robić ?