Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcie

HENNA WAX TREATMENT odżywka

Polecane posty

Gość olus52
aaa i jeszcze nakładam serum z AVONU na zniszczone końcówki które też jest bardzo dobre!

Gość dingo x
hejo! jak dla mnie plusem jest śliczny zapach, wloski sa gładkie i błyszczące natomiast włosy strasznie mi się po niej przetłuszczają! nakłądam ją więc kiedy zostaję w domu i nigdzie nie wychodze bo już po paru godzinach włosy wdają się tłuste:/ ale ogólnie włoski są ładne

Gość Cittavritti
Kupiłam wczoraj-dziś zastosowałam po raz pierwszy. 1. Włosy bardzo dobrze się rozczesywały. 2. Od razu po wysuszeniu optycznie powiększyła się ilość włosów. Dla mnie minusem jest zbyt intensywny i specyficzny zapach, ale to kwesta gustu, jedni lubią innym przeszkadza, więc to co dla mnie jest minusem, dla innych może być zaletą. Mam bardzo rzadkie i cienkie włosy, liczę na to że zgęstnieją. Jak zauważę jakieś pozytywne zmiany to napiszę. Trzymajcie kciuki:) Pozdrawiam

Gość Cittavritti
Po pierwszym myciu włosy w dalszym ciągu grubsze i z połyskiem. Jak na razie jestem zachwycona (miałam po farbowaniu oraz problemach zdrowotnych mały koszmar na głowie).

Gość Kancelaria Lorda
PYTANIE DO Malajka13, ajesli mozna wiedziec gdzie tzn w którym sklepie natrafiłaś na Wax`a?Ja obecnie tez mieszkm w UK i chetnie bym zakupiła,pozdrawiam

Gość aniasas
chciałąbym sie dowiedzieć w jaki sposób sie go używa tzn.w jakich ilościach rozporowadzamy?? bo ja mam jeszcze jakis jedwab w saszetce i nie wiem czy to sie łąćży z tym czy jak??

Gość Olenkka
Dziiewczynyy WaX jest cudooowny . Najlepsza odzywka na świecie.Użyłam 3razy i włosy były piękne cudnee po kilku tygodniach wlosy urosłłłły niesamowiciiee.Polecam bardzoo .

Gość hamunaphtra11
wax jest ok,ale jesli ma się problemy z przetłuszczaniem włosów czy z tzw łupieżem tłustym to niestety juz tak rózowo nie jest:(

Gość Nicol006
A ja sie załamałam!! Ta odżywka jest straszna, dziś ją użyłam pierwszy raz w nadzieii ze pomoże moim biednym włoskom a ekekt był.. odwrotny. Po spłuknięciu nie mogłam ich rozczesać! ale nie to było najgorsze... normalnie po myciu wypada mi pare włosków ale na prawde mało a po tej hennie wypadła mi cała spora garść:(!! Nie mam pojęcia jak to jest możliwe, zrobiłam wszystko jak pisało na opakowaniu... BUUU

Gość bellalina
tez dzis kupilam ja pierwszy raz, widzac efekt na wlosach kolezanki. mam niestety meszane uczucia. jest ok, ale bez spektakularnych efektow. osobiscie licze na efekt sliskich obciazonych wlosow, bo moje sa krecone i sie pusza, mam nadzieje, ze po nastepnych stosowaniach uda mi sie osiaganac efekt gladkosci...

Gość lady_o_o
kiedys uzywalam waxa i musze powiedziec, że na poczatku mega mi wlosy wypadaly i byly takie dziwne.. ale po miesiacu czy pozniej (nawet po nieuzywaniu juz tej odzywki) wlosy faktycznie szybciej rosly i byly mocniejsze:)

Gość WAX
znalazłam w necie ODŻYWKI WAX RAINFOREST i HENNA WAX. Czy to to samo a jesli nie to czym sie różnią???

Gość blondynka nr 1
a ja właśnie siedzę z ręcznikiem na głowie i sama się boję jakie efekty bedą skoro opinie są dosc podzielone;/

Gość W UK KUPUJE
W tj.Hughes albo w 99p

Gość wax
znalazłam w necie ODŻYWKI WAX RAINFOREST i HENNA WAX. Czy to to samo a jesli nie to czym sie różnią??? bardzo prosze o odpowiedz jesli ktos moze mi pomoc.... z gory dzieki:)

Gość Nicol006
a ja już mam mieszne uczucie nie kupie jej wiecej:( tylko kase wyżuciłam i to jeszcze na większe opakowanie odżywke dałam siostrze zobaczymy jak na nią zadziała:P Ja zostaje przy mojej bo jest świetna:D i nie zmienie jej już nigdy:D

Gość WAX
zakupiłam WAX RAINFOREST użyłam już ze 4 razy- średnio to 2 razy na tydzień i widzę już poprawe:) oby tak dalej:) polecam ta tania odzywke, to co tanie nie musi byc złe!

Gość pomóżcie...
Dziewczyny, błagam pomóżcie!! Kupisał wlasnie duży wax do ciemnych włosów, patrze na date przydatnośći a tam 26 listopad 2008!! pomyślałam, ze to może data produkcji, ale na opakowaniu pisze "termin przydatności na opakowaniu"... Prosze, zobaczcie na swoje waxy jakie mają daty, bo nie wiem naprawde czy mój jest przeterminowany, czy to tylko data produkcji, a nie znam sie na tym.... Zapłaciłam 32 złote z czymś, szkoda mi tej kasy gdyby wax był przeterminowany, a boje sie go używać, bo mam delikatne włosy i broń Boże jeszcze mi coś zrobi....

Gość pomóżcie...
A, zapomniałam dodać, ze przed datą na opakowaniu pisze MAN. A oprócz tego, jesli jest przeterminowana, to moge ją oddać do apteki nie mając rachunku?

Gość nina17
ja uzywam waxa od 5 miesiecy nakladam ja raz w tygodniu efekty jakies tam sa ale kurcze jak ja zmyje robia mi sie koltuny straszne ciezko rozczesac.

Gość blodzia

Gość blodzia
Wlasnei 1 raz uzylam tej odzywki wlosy narazie sa jeszcze mokre ale oczuwam ze sa miekkie ladnie sie rozczesuja i naprawde mniej ich wypadlo podczas plukania.DO "POMOZCIE"-na moim opakowaniu jest data 2007 r ;D

Gość blodzia
Wlasnie użyłam 1 raz tj odżywki i narazie jeszczw włosy mam mokre ale odczuwam że są miękkie,podczas płukania mniej ich wypadło i rozczesują się bez problemu (zobaczymy jakie będą po wyschnięciu) DO "POMÓŻCIE"-na moim opakowaniu jest data 2007 r ;D

Gość blodzia
Sorki ,że tyle razy sie wpisalam ale cos mie nie wychodzilo ;D

Gość tez taka...
niektore osoby sa uczulone na wosk pszczeli wiec moze dlatego swedzi skora? moja corka nie moze jesc nawet samego miodu a ja mam cukrzyce i iodu tez nie moge jesc. moze dlatedo nasz organizm zle toleruje ten specyfik.

Gość halucynka
ja nie uzywalam. ale moge polecić Placente, świetna odżywka.

Gość halucynka
ja nie uzywalam. ale moge polecić Placente, świetna odżywka.

Gość wax
jest super dziś zamówiłam w aptece duże opakownie. opłaca sie świtnie regeneruje corz mniej wypadających włosów jak dla mnie bomba cudownie naprawiła mi zniszczone włosy po wielu farbach teraz używm dla zapobiegania wypadaniu po nich mam lśniąc miękkie włosy jak z reklamy.

Gość kiziamizia02
trzeba ją stosować w cieple, hmmn a można ją lekko "podgrzać"(np opakowanie wsadzić do gorącej wody) bo jak ją zimną na włosy położe to sie musi zagrzewać:P co o tym myslicie?