Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorociaa

...przerwa na papieroska

Polecane posty

witam was kochani....jak pamietam zawsze poznawalo sie duzo osob w palarni...w wc w szkole na papierosku....wiec moze mala przerwa na papieroska? moze ja kogos poznam tu?

witam Cie slicznie :))) ja tez mialam kiedys takie zasady ale ulegly zmianie niestety i w domku pale :) chyba tak mi wygodniej to z lenistwa

ale ja w kawalerce mieszkam... pewnie jakbym miała większe mieszkanko paliłabym w nim :)

:)))))) witam witam was bardzo goraco:\"))) mialam nosa tworzac topic na papierosa:)))

Pól roku nie paliłam. I wiecie co? Wcale nie czułam się lepiej, ani fizycznie, ani psychicznie. Nie ma to jak poranny jogging z fają w zębach. Tylko nie rozumiem tych dziwnych spojrzeń rzucanych przez ludzi...

mam w domu wielką fajkę wodną, wydaje mi się, że lepiej pasuje do nocnych pogaduch, zrobimy klimacik. Dorociaa musisz tylko smak tytoniu wybrać, a może i Titanic_ się dołączy ;)

he loves me not WITAM Cie :) powiem ci ze ja lubie palic..........podoba mi sie to....nie mam nic przeciwko jak ktos pali .......i nie chce rzucac....nienawiedze jak mi czegos brakuje

Gość palenie szkodzi zdrowiu
więc nie dołączam sie :P

Gość Optymistka
Pale z Wami, oprocz titanica, bo z przyglupami nie robie nic wspolnie. Dymek z Wami moi drodzy, pufff!

to i ja sobie znowu zapale..oj straszny palacz zemnie......wiec nie pozbedziecie sie mnie napewno :))))))));p

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaa
chcę też zapalić !!! Muszę poczekać aż wszyscy zasną :( . Mam szlaban :P

no niestety optymistka, już tu będę...oscisnąłem swój ślad...nie ma, że boli:D..siądź w innym kącie, nie musimy się dotykać, bo parchów dostaniesz ode mnie:P jaram wszystko bez dwóch zdań, nawet zjaram swoje stare buty

żabeczka --------------> no ja mam nadzieje ze dokonczysz projekcik do konca i nam nie zasniesz...a pal z nami do rana :))))))))

titanic_ ------------> hehehe juz Cie lubie...masz faja odemnie...a gdzie tam faja...cala ramke masz...lappppppp

Została mi ostatnia faja, a do sklepu o tej porze nie wyjdę, bo po moim osiedlu grasuje niejaki Zyzmen. Już mi kiedyś zabrał zapalniczkę (razem z torebką). Pozostaje mi więc tylko zawiesić swój nałóg do jutra :(

Gość Optymistka
Wydaje mi sie starszym stazem na Kafe powinno sie ustepowac, ale.... Coż zawsze wolalam palic sama... Myslalam ze moze popale z fajna wiara i mam zamiar palic tu z fajna wiara. Dlatego bede ingorowac twoja obecnosc.

he loves me not oj biedactwo:((((( ja mam jeszcze jedna paczke wiec moge kilka p[odarowac z przyjemnoscia :)))) widzisz Tobie zapalniczke...a mi wczoraj ukradli komorke :(((((((((((((((((( Optymistka pewnie ze popalisz z fajna wiara i to jeszcze jak fajna:))) ale trzeba duzo wypalic aby poznac

Optymistka, spójrz na to optymistycznie: może titanic_, po zaaplikowaniu sobie dawki nikotyny, łagodnieje w poglądach ;) Ja np. jak sobie zapalę, to mi wszystko wisi, nawet mój były :)