Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falvittt

zapomniałam wziąć dwa dni pod rząd tabletki - co dalej?

Polecane posty

Gość falvittt

Hej. Biore minulet regularnie o 23.00. W niedziele mi się kończyła przerwa 7dniowa na okre i w poniedziałek o 23.00 powinnam zaczac nowe opakowanie. Nie wzięłam w poniedzialek o 23.00 i we wtorek o 23.00 dzisiaj jest sroda godzina 10.30 i nie wiem co mam dalej robic !! !:( :( :( Wiem ze jest prawdopodobienstwo ze zajde w ciaze wiec przez ten miesiac bede uzywac prezerwatywy. Ale nie wiem czy mam zaczynac to opakowanie czy nie, czy ominac te dwie tabletki wziac dopiero w srode wieczorem trzecia, czy moze wziac jeszcze teraz ta za wtorek ??? Bo 12 godzin jeszcze nie minelo.... prosze pomozcie!!!

Gość falvitt
doradzcie cos :(

Gość Kathia
weź pigułkę teraz, następną wieczorem i przez 9 dni stosuj dodatkowe zabezpieczenie. mnie tak poinstruowała ginekolog. pzdr

Gość zrób tak
jak radzi Kathia, ale ja na wszelki wypadek przedłużyłabym stosowanie dodatkowych zabezpieczeń na cłąe to opakowanie. w końcu na wszystkich ulotkach jest napisane, że musi być przerwa 7dniowa, może byc krótsza, ale nigdy nie dłuższa, a u Ciebie jest już w sumie 9 dni:0 wiec lepiej, dla świętego spokoju odpuść sobie przez ten miesiąc seks bez dodtkowego zabezpieczania, bo prawdopodobieństwo, że tabletka zawiedzie jest dosyć duże.

Gość jak to co
gówno ;))

Gość polecam się na przyszłość
;) :classic_cool:

Gość jezeli uprawailas seks
w czasie tej przerwy ( 9 dniowej) to lec do lekarza po postinor.