32 kasia* 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 Mam pytanie - czy w jakiś sposób udało się Wam przyspieszyć okres? Zwykle moje cykle są regularne, ale teraz w sobotę idę na wesele i wolałabym uniknąć miesiączki w tym dniu ;) I dlatego pytam i proszę o radę. Nie brałam nigdy tabletek hormonalnych ani nic z tych rzeczy. Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktosia... Napisano Czerwiec 15, 2005 a gdzie idziesz na wesele?? ja tez ide moze sie spotkamy:) jesli chodzi o okres to ponoc dlugie kapiele w goracej wodzie moge troszke przyspieszyc albo wysilek fizyczny, wiecej nie znam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
32 kasia* 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 Dzieki za odpowiedź ;) To dziś się troszkę pogimnastykuję i zobaczymy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minori 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 Jeej no to użyj tamponu i będziesz mieć problem z głowy ;).. Nic nie kombinuj na siłę, bo jest bardzo małe prawdopodobieństwo że przesuniesz termin miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
32 kasia* 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 I chyba tak będe musiala zrobić ;)) Pozdrowionka Minori ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktostam 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 trzeba bylo sie troszke postresowac na poczatku cyklu to efekt opoznienia murowany;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minori 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimimi Napisano Czerwiec 15, 2005 tez ma ten problem nie ma na to rady na glupie krawaiwnie???????????????????????/ chce miec wczesniej!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
32 kasia* 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 jesteście niesamowite ;)) dzięki ;) ja się bardzo ciesze,że mam regularne miesiączki,ale czasem by się przydało jakieś male opóźnienie lub przyspieszenie ;) pozdrowionka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktosia... Napisano Czerwiec 15, 2005 a ja powaznie pytam gdzie masz to wesele?? kasiu 26 mam dziwne wranei ze sie spotkamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
32 kasia* 0 Napisano Czerwiec 15, 2005 a nie ide już na wesele - odwolane ;( i tu mi się nasuwają smutne refleksje - niby dwoje ludzi tak bardzo się kocha, mieszkają ze soba jakiś tam czas, remonty domku i takie tam inne \"drobe\" sprawy,a tu nagle bez slowa jedno odchodzi i wszystko odwoływane.............. echhhh dobrej nocy kobietki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach