Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spieprzylam sprawe...

pomozcie.....

Polecane posty

mam pytanie, przerwalam branie tabletek anty po 6 tabletce w opakowaniu(biore juz od roku hormony), wytraszylam sie bo mnie strasznie bolalo, myslalam ze to jajniki, okazalo sie ze to pecherz....no nie wazne...mpje pytranie brzmi..... od kiedy mam zaczac brac od nowa hormony, jak odstawilam przy 6- tej tabletce??w pierwszym dniu jak dostene teraz okres(nie wiem kiedy to bedzie), to bedzie okres z odtstawienie??..czy mam przeczekac do drugiego krwawienie i wtedy zaczac brac od nowa, w pierwszym dniu okresu??prosze o pomoc...z gory dziekuje

Miałam to samo..z tym pęcherzem, nagle przyszły mdłości itp.. Też miałam pierwsze skojarzenie z tabletkami i już prawie odstawiałam, ale po paru godzinach doszłam, że to nie to. Myślę, że powinnać poczekać na miesiączkę i wziąc jak przy pierwszym opakowaniu - w pierwszym jej dniu.

ale mam wziasc przy pierwszym krawaieniu jakie teraz dostene??czy poczekac do drugiego.....??????bo juz nie wiem!!!!bo te co teraz dostne moge dopstac jutro np i moze byc to krwawienie z opdstawienia....albo np za m-c jako normalna miesiaczke?????