sloneczko1984 0 Napisano Czerwiec 16, 2005 Biore yasmin oddwoch dni i pojawiaja sie drobne plamienia, jednego dnia plamka, drugiego tez, nie wiem co jest grane w ulotce pisza ze to normalne...do 3 cykli....sama nie wiem, mh ale moze to sie wiaze z tym ze przeszlam z cilestu (o duzej dawce hormonów)na mniejsza?Nie pytałam lekarza, bo nigdy nie mialam plamien jak zmienialam tabletki(najpier diane potem cilest)Procz plamien nie mam zadnych innych dolegliwosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co kolejny topic o yasmin Napisano Czerwiec 16, 2005 no po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko1984 0 Napisano Czerwiec 16, 2005 po co?bo mam problem, byc moze ktos jest mi w stanie pomoc, a potem moze sie to przydac komuś innemu.....a Tobie co on przeszkadza? gryzie Cie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wystarczy troche poszukac Napisano Czerwiec 16, 2005 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2140133&start=0 i nie zasmiecaj tworzac kolejny taki sam temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko1984 0 Napisano Czerwiec 16, 2005 nie wiem czy zauwazyłaś/les ale na tamtym topiku tez jestem, ale nikt nie porusza tam kwestii plamienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach