Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korebka

druga ciaza

Polecane posty

Gość korebka

czesc wszystkie dziewczyny!!!!!!!!!!!!jestem w ósmym tygodniu ciąży.To moja druga ciaza.Zapraszam wszystkie dziewczyny do podzielenia sie swoimi przezyciami z okresu drugiej ciazy.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Noris
Hej!!! Tez jestem w drugiej ciazy , w 15 tygodniu. Jestem otwarta na wymiane wszelkich doswiadczen i pogaduchy.Odezwij sie...Pozdrawiam!!!!

Gość aaaaaaaa
Jestem w 12 tygodniu i to też moja druga ciąża.

Gość Asla
A ja mam 2 corki, jedna 11 lat, druga 5 miesiecy, jak macie jakies pytania, zapraszam

hej dziewczyny. ja jeszcze nie (raczej) jestem w drugiej ciaży , ale chetnie przyłącze sie do dyskusji:). jak sobie radzicie z wypełnianiem obowiązków mamy i byciem w ciąży? mnie to troche przeraża! pamietam że ja byłam barrrdzooo śpiąca i leniwa. w dodatku to była ciąża zagrożona i musialam dużo leżec( 1 trymestr). dzieczyny piszcie jak sobie radzicie?

Gość peelle
A ja bym bardzo chciała do was dołączyć okaże się po 27. pozdrawiam i gratuluje :) :) :)

ja tez po 27:) ale nie chcę sie nastawiać. w lipcu też już byłam pewna że jestem i ...nic:( peelle i LUŚKA28 jak sie czujecie? albo raczej czy już coś czujecie?

Gość peelle
mnie od wczoraj boli jajnik i dziś trochę brzuch a poza tym to nic nie czuję, śluz mam nie płodny więc chyba wykluczę owulację a i strasznie piersi mnie bolą.

TROCHE MNIE MULI ALE W ZESZLYM M-CU WIDZIALAM U SIEBIE WSZYSTKIE OBJAWY CIAZY A NA TESCIE BYLA 1 KRECHA TAK WIEC PRZESTALAM SIE DOSZUKIWAC

ALE OSTATNIO WYKONUJAC ROZNE CZYNNOSCI PRZY MOIM SYNKU ZACZELAM SIE ZASTANAWIAC JAK TO BEDZIE Z BRZUCHEM NP WYCIAGAC GO Z WANNY CZY WSADZAC DO FOTELIKA SAMOCHODOWEGO,NIBY BLACHE SPRAWY LE ON WAZY 17KG, TERAZ MI NIERAZ JEST CIEZKO A CO BEDZIE JAK BRZUCHO BEDZIE DUZE

Gość peelle
Luśka mój mały waży 17.5 kg w grudniu będzie miał 2 lata i też sobie wyobrażam czasem jak to będzie gdy będę w ciąży, bo szczerze mówiąc to już nie daje rady go podnieść czuje jak by mi się brzuch urywał.

JESZCZE MI TROCHE BEDZIE BRAKOWALO TEGO ZE JUZ ZA MNA SA CZASY NIEPRZESPANYCH NOCY,ZMIENIANIA PIELUSZEK I OGOLNEGO CIAGLEGO SKAKANIA NAD DZIECKIEM BO AMLY JUZ SAM SIE ZABAWI A TU TRZEBA BEDZIE ZNOW DO TEGO WROCIC,CHYBA SIE JUZ ROZLENIWILAM

PEELLE MOJ W SIERPNIU SKONCZYL 2 LATA I MYSLALAM ZE JEST DUZY ALE JAK TWOJ TYLE MLODSZY I WAGA PODOBNA TO DOPIERO CHLOPISKO :) A GIRE TEZ MA TAKA WIELKA JAK MOJ? 27-28

Gość ..Monika..
Ja jestem w 23tc (jest to moja druga ciąża). mam już 2 letniego synka (teraz będzie córeczka :D)

Gość peelle
Monia gratuluje córeczki! Luśka nosi buty na rozmiar 25 ale i to trzeba długo szukać bo wielkie podbicie ma i spodni też długo się naszukam zanim na tyłek wejdą, ogólnie to jest wizualnie duży i bardzo silny, w zasadzie to podobny budową do mego męża i jego rodziny ale urodził się niewielki 3070kg i 56 dł.

Gość peelle
Monia pytanie do Ciebie i ogólnie do tych dziewczyn które są w drugiej ciąży, jak wam przebiega ciąża różni się do pierwszej ja okropnie źle znosiłam ciąże, miałam wszystkie dolegliwości ciążowe jakie można mieć i strasznie je odczuwałam do tego przytyłam prawie 30 kg ale już do wagi z przed ciąży wróciłam no i tak się zastanawiam jak to będzie przy kolejnej ciąży, jedyne co wiem to że nie uniknę strasznych bólów pleców bo to mi już ortopeda przewidział:(

JA TEZ SIE DRUGIEJ CIAZY BOJE,TYCH OPUCHNIETYCH GIR, 20 KG NADWAGI,SKURCZY W NOGACH I BOLOW PLECOW, DOBRZE ZE CHOCIAZ NIE WYMIOTOWALAM ALE ZA TO ZASYPIALAM NA STOJACO,NIE WIEM JAK TO TERAZ BEDZIE JAK SIE UDA CHYBA BEDE SZYBCIEJ NIZ SYNEK CHODZIC SPAC

Gość peelle
ja wymiotowałam do 7 msc straszną zgagę miałam przez całą ciąże, nogi popuchły, ciągle zmęczona do tego 2 razy antybiotyk ciągły ból gardła i ataki skurczy oskrzelowych które były tylko w ciąży po nich została mi alergia.

Gość peelle
A ja siedzę i nasłuchuje co tam mnie w macicy zakuje bo szczerze pisząc to coś mi tam kuje wcześniej tak nie było już sie nakręciłam na ciąże.