Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kostka Lodu

Test ciążowy. Ale numer

Polecane posty

Gość Karamia
Dziewczyny nie mówcie jej że napewno nie jest w ciązy bo moja koleżanka podejrzewała ze jest w ciązy, zrobila test i wynik wyszedl negatywny, po kilku dniach zerknela na test i pojawila sie cienka czerwona kreska na "T" a teraz ma cudownego synka :) wszystko jest mozliwe......

Gość madzius2
witam! ja mam troszke inny problem ponieważ bardzo dlugo spoznial mi sie okres dosc dlugo jak nigdy najpierw zrobilam test wyszedl pozytywny mimo ze byla to blada kreska .poszlam do lekarza lecz niestety nie zbadano mnie:((((lecz kazano poczekac .choruje na celiake a kobiety chorujac na to często maja poronienia . lekarz kazal mi przyjsc za tydzien niestety do tego czasu dostalam miesiaczki byla bardziej obfita niz zawsze . postanowilam powtorzyc test i wyszedl rowniez pozytywny linia ciemniejsza tylko ze wynik odczytalm troszke pozniej .sama niewiem coo tym myslec :((((((

Gość madzius2
witam! ja mam troszke inny problem ponieważ bardzo dlugo spoznial mi sie okres dosc dlugo jak nigdy najpierw zrobilam test wyszedl pozytywny mimo ze byla to blada kreska .poszlam do lekarza lecz niestety nie zbadano mnie lecz kazano poczekac .choruje na celiake a kobiety chorujac na to często maja poronienia . lekarz kazal mi przyjsc za tydzien niestety do tego czasu dostalam miesiaczki byla bardziej obfita niz zawsze . postanowilam powtorzyc test i wyszedl rowniez pozytywny linia ciemniejsza tylko ze wynik odczytalm troszke pozniej .sama niewiem coo tym myslec

Gość winylowaplyta
Witam, okres mi się spóźnia parę dni wiec postanowiłam zrobić test. Wczoraj wykonałam dwa i na obu pojawiła się blada kreska w miejscu T. dziś rano powtórzyłam test i wyszedł pozytywnie ale ta kreska jest bardzo blada i słabo widoczna. po południu jestem umówiona do gin. i zobaczymy co z tego wyjdzie. Bolą mnie strasznie piersi. dam Wam znać. Pozdrawiam

Gość LenciaLen
NIEJESTEŚ; d . WYNIK RESTU PO 5 - 10 MIN . ULEGA ZMIANIE Z UJEMNEGO NA DODATNI LUB NA ODWRÓT .GŁOWA DO GÓRY : d

Ja obstawiam ze jestes w ciazy poniewaz spotkala mnie podobna sytuacja. Zrobilam test i wyszla mi jedna kreska, odlozylam test na polke, sprawdzilam po 15 min i pojawila sie druga bardzo jasna kreska. Wiadomo, ze nie powinno sie odczytywac testu po takim odstepie czasu, ale... zrobilam test po 2 dniach i wyszly juz 2 kreski. Wczesniej stezenie hormonu ciazowego bylo zbyt slabe.

Gość winylowaplyta
hej dziewczyny :) jestem w 3 tygodniu ciąży. poszłam w środę do ginekologa ale nie był w stanie powiedzieć mi na 100% czy jestem w ciąży. zlecił wykonanie badanie hcg krwi i wczoraj dowiedziałam się ze będę miała dzidziusia :) Pozdrawiam

Gość gryczka
To wcale nie jest dziwne i podobno dosyć często się zdarza. Dlatego w instrukcji masz napisane, żeby nie odczytywać później niż po 10 minutach, bo właśnie wynik może być fałszywie pozytywny wtedy. Myślę, że jeśli od razu po sprawdzeniu (do 10 minut) wynik był negatywny, to nie jesteś w ciąży.

Gość malwinka z potoka
Też coś takiego raz miałam, test negatywny, a następnego dnia widoczna druga słaba kreska. W ciąży nie dosć, że nie byłam, to jeszcze lekarz zdiagnozował mi pco (i to był powód spóźniającego się okresu), więc bardzo mało prawdopodobne jest, że to jednak była ciąża ale uległa samoistnemu poronieniu (a tak się zdarza z wieloma ciążami).

Gość ajloneczka
A ja jestem trzy dni po terminie @, bardzo chcę ludeczka a test wyszedł negatywny :( i co mam myśleć? za wcześnie test ?

Gość bbheyyyyyyyyyuuuu
a u mnie byla ciaza,pomimo ze wyszla jedna kreska, po godzinie sprawdzilalm i byla druga ledwo widoczna kreska,golym okiem nie moglam zobaczyc taka byla slaba, teraz moja corcia ma 5 lat,mozesz byc w ciazy

Gość ajloneczka
Tak myślisz? A podpowiedz kiedy moge zrobic kolejny tescik, chciałabym zobaczyc tą drugą kreseczkę :)

Gość hcggg
Zrobiłam dziś test i po 4 minutach zobaczylam mocną kreskę bordową i słabiutką prawie niewidoczną drugą kreskę. Po kilku godzinach kreska umocniła się w barwie. Na teście nie było napisane, ze wynik może się zmienić po upływie czasu. Co to może znaczyć? Zrobię test drugi ale chciałabym znać wasze zdanie

Gość nie planująca trzeciego malca
Jesli ta druga kreseczka pojawiła się krótko po wykonaniu testu to oznacza ciąże. Nawet jeśli jest mało wyrażna, cienka. Ja tak miałam we wczesnej ciaży.

Gość kasia791
mam 30 dniowe cykle, i owulacje mialam okolo 12-13 dnia,,,dnia 20,21,testy owulacyjne wyszly mi bardzo mocne, tzn. kreska controlna normalnie, a ta druga bardzo mocno,,,jak i wczoraj robilam test ciazowy, gdzie kreska ciazowa wyszla tylko azrysy, po okolo 1 godzinie bylo bardziej widoczne,,,co to znaczy? dodam,ze teraz mam wiecej sluzu, jak i temperatura jest na poziomie 36.9, wczoraj 37, przedwczoraj tez, 4 dni temu bylo 36,5,,,co mam o tym myslec,,,dzis zrobilam jeszcze jeden test i wyszlo tak jak w tamtym,,,a w innym tescie nie wyszla zadna kreska ciazowa,,,bardzo prosze o porade jak i co o tym myslicie? z gory serdecznie dziekuje,, dodam,ze okrem mam miec 8go lipca

Gość kasia791
bardzzzzooo prosze o odpowiedz kogos na moje nurtujace mnie pytania i moja sytuacje,,,co to moze byc???? z gory serdecznie dziekuje

Gość Daria Ch.
hejka :) mam do sprzedania kilka obrazów zainteresowanym wyślę zdjęcia :) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. piszcie na gg: 4336329 :)

Gość kasia791
prosze o odpowiedz na moje pytanie? czy sa tam dziewczyny, ktore moga mi pomoc? z gory dziekuje serdecznie

Gość damisia
do kasia791 na teście ciążowym jest napisane że nawet jeśli ta druga kreseczka(od ciąży) jest lekko zabarwiona,widać ją,choć nie konkretnie to trzeba uznać jako ciążę...ale skoro robiłaś kilka testów i jeden pokazywał że jesteś w ciąży a drugi nie,to już sama nie wiem,może najlepiej idź na badanie krwi,tam się wszystko wyjaśni...

Gość kasia791
DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ. juz sama nie wiem,,ale staram sie nie wpadac w paranoje,,,juz nie robie zadnych testow :-) co ma byc to bedzie i tyle,,,,nie mam zadnych objawow,,choc jak nie pilam kawy 3 lata, to ostatio tylka ja pije :-), no i jakas zgaga,,,moze sobie to wmowilam i tak jest,,,a po drugie, stram sie o drugie dziecko i jak pisalam,nic nie czuje,ze piersi mnie bola,ze jajniki, itp,,,dziwnie mi temperatura skacze, wczoraj 37, dzis 36.5, a dwa dni temu przez 6 dni pod rzad po 37,,,juz nie wiem co myslec, a w sumie najlepiej to nic nie myslec ;-)

Gość kasiaaannnnnn
jejeu kobieto, a raczej - dziewczynko... jak to mozliwe? jakieś reakcje tam zachodzą , nie wiem, co Ty się tak dziwisz, ajkbyś ze srednoiwiecza była... =/ czytać ze zrozumieiem na przyszłość ulotki radzę...

Gość kasia791
kobieto, dziewczyno,,,nie jestem ze sredniowieczo, i byc mzoe znam swoj organizm lepiej niz ty,,,,,,ale zapytac sie mozna,,,bo skoro ktos pyta to go nutruje cos, nie? a po drugie, jesli nikt nie mialby pytan, to po co rozne fora, itp/??? a ulotki czytam,,,choc wiem,ze i testy sie myla, tak jak i organizm kobiety moze dawac zle sygnaly,,,,,,,a skoro taka madra jestes, to po co Ty zagladasz na te fora??ze spytam grzecznie

Hej, jestem doskonałym przykładem, że test odczytany po godzinie nie musi kłamać. Tydzień temu miałam taką sytuację. Zrobiłam test, bo spóźniała mi się @ i bolały mnie piersi i wyszedł negatywny, oczywiście się zdenerwowałam, bo już myślałam, że coś jest z nami nie tak. Zostawiłam test w łazience i po godzinie pojawiła się druga kreseczka, ale słabiutka. Nabrałam nadziei, że może nie wszystko stracone. Weszłam na forum i oczywiście, prawie wszystkie dziewczyny popierały tekst z ulotki. Stwierdziłam, że nie jestem w ciąży i trzeba żyć dalej. @ ciągle nie przychodziła i piersi ciągle mnie bolały, więc zrobiłam teścik po 4 dniach i są dwie kreseczki :D żeby nie było...zrobiłam drugi...i są 2!!!! Będę mamusią :)

Czesc dziewczyny, mam taka sytuacje mialam miesiaczke co 31 dni. W zeszlym miesiacu dostalam skapa I trwajaca z trzy dni miesiaczke a po tyg czy dwoch zaczely mnie bolec piersi, od trzech dni mam lekka laktacje w piersiach (normalnie az zaplamilam sobie bluzke!) wczoraj po pracy zrobilam test wpierw wyszedl negatywny ale po ok pol godz dostrzeglam kreseczke wskazujaca ciaze. Dzis z rana na czczo powtorzylam test I wyszedl negatywny druga kreseczka potwierdzajaca ciaze nie pojawila sie. I niby dostalam okres ale brzuch nie boli mnie tak jak przewaaznie mam, I mam mdlosci I wymiotowalam dzis dwa razy. Nie wiem co o tym myslec a do lekarza nie mam jak isc bo jestem za granica a jezyka az tak dobrze nie znaam zeby dobrze dogadac sie z lekarzem. Powtarzac test czy jak? Najgorsze ze tu test z 12 e kosztuje ... Troche drogo... Sama nie wiem czy mam panikowac dalej czy po prostu poczekac do lipca bo w lipcu mam urlop I zjezdzam do pl to I di mojego gin pojde... Pozdrawy Olaboga

Czesc dziewczyny, mam taka sytuacje mialam miesiaczke co 31 dni. W zeszlym miesiacu dostalam skapa I trwajaca z trzy dni miesiaczke a po tyg czy dwoch zaczely mnie bolec piersi, od trzech dni mam lekka laktacje w piersiach (normalnie az zaplamilam sobie bluzke!) wczoraj po pracy zrobilam test wpierw wyszedl negatywny ale po ok pol godz dostrzeglam kreseczke wskazujaca ciaze. Dzis z rana na czczo powtorzylam test I wyszedl negatywny druga kreseczka potwierdzajaca ciaze nie pojawila sie. I niby dostalam okres ale brzuch nie boli mnie tak jak przewaaznie mam, I mam mdlosci I wymiotowalam dzis dwa razy. Nie wiem co o tym myslec a do lekarza nie mam jak isc bo jestem za granica a jezyka az tak dobrze nie znaam zeby dobrze dogadac sie z lekarzem. Powtarzac test czy jak? Najgorsze ze tu test z 12 e kosztuje ... Troche drogo... Sama nie wiem czy mam panikowac dalej czy po prostu poczekac do lipca bo w lipcu mam urlop I zjezdzam do pl to I di mojego gin pojde... Pozdrawy

Gość ano.
miałem podobną sytuacje, moja dziewczyna nie dostawała z miesiąc okresu robiliśmy testy chyba było ich łącznie z 4 każdy negatywny.. po tygodniu to nie dawało mi spokoju okresu nie dostawała a nie była pomyślałem o ostatnim teście. kupiłem go i wspólnie zrobiliśmy wyszedł negatywny... więc schowałem go do kieszeni nie wiem czemu.. poszliśmy się przejść. po pól godzinnej przechadzce po mieście odprowadziłem dziewczynę do domu. co się okazało jak wracałem włożyłem rękę do kieszeni wyjąłem test by go wyrzucić patrze a tam druga kreska taka słabo widoczna.

Gość boskafoczka
cześć dziewczyny pomocy zrobiłam dwa testy ciążowe i po kilku godzinach pokazała sie druga kreska co mam o tym myśleć czy ktoś z was miał tak ? dodam że miesiączke powinnam mieć za5 dni

poczekaj do terminu miesiączki jak nie przyjdzie zrób jeszcze raz test albo idź na bete hcg...

Gość boskafoczka
dziękuje za odpowiedz już nie wiem co mam robić mam nadzeje a jednak obawiam sie zawodu a powiedz czy tobie sie udało jesteś w ciąży ? bo ja staram sie już od trzech lat a od nastempnego cyklu mam brać cio

Gość boskafoczka
a test kolejny dziś zrobiłam i znów po jakimś czasie dostrzegłam bardzo bardzo słabiutką kreseczkę szarą