Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kostka Lodu

Test ciążowy. Ale numer

Polecane posty

Gość gwiazdka *
Witam, zrobiłam wczoraj test ciążowy quixx wieczorem podczas pierwszego dnia miesiączki wynik był jedna kreska po ponad godzinie pojawiła sie bardzo blada słaba kreseczka, dodam ze 7dni wczesniej kochałam sie z chłopakiem z prezerwatywa a 20dni wczesniej miałam konizacje szyjki macicy a tabletki odstawiłam ponad 30dni temu i krwawienie odstawienia miałam normalnie. Co sadzic o tej bardzo słabym śladzie w miejscu drugiej kreseczki ? czy konizacja szyjki miała wpływ na ten wynik, bo gdzies przeczytałam ze komórki nowotworu moga miec wpływ?

Gość Natasza 18
a test negatywny 2 miesiace po stosunku jest wiarygodny??? (2 testy negatywne Quick Vue)

Gość Kika...
hey... proszę o poradę... z moim chłopakiem kocham się( uprawiam seks ) już jakieś 5 miesięcy, ale ostatni okres spóźnił mi się o 4 dni, teraz okres spóźnia mi się o 5 dni, w środę robiłam test i wyszła jedna kreska, ale miejsce, gdzie powinna się znaleźć się druga kreska było widoczne ( ze względu na to, że było jaśniejsze), ale wpadłam w zachwyt i wyrzuciłam go przed upływem 5 minut ( po jakiś 3)... myślicie, że w tym czasie mogła pojawić się druga kreska? Wiem, że powinnam zrobić drugi test, ale dopiero jutro będę mogla to zrobić.

różnie to bywa, wszystko zależy od stężenia hormonu hcg, u mnie dopiero po 5 min. pojawiła sie blada druga kreska, a dzis jestem w 20t :) Pre-test robiłam po 5 dniach od spodziewanej miesiączki :P