Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jest

czemu nie mam muiesiączki???

Polecane posty

Gość co mi jest

Hej Nie wiem co sie dzieje ale miesiączka spóznia mi sie juz 10 dzień. 3 miesiące temu odstawiłam tabletki anty więc wiem że może mi się troche spoznic ale aż tyle?? poza tym wczoraj zaueażyłam na bieliżnie taki dziwny brunatny śluz, a od 2 dni brzuch mnie boli tak jakbym miała dostać. W ciąży raczej nie jestem, bardzo uważaliśmy poza tym 3 dni temu robiłam test i wyszedł negatywny. Co mi jest ????

Gość idz do
lekarza, taka jest moja rada. albo załóż tampaxy i nie będziesz musiała patrzeć na ten śluz... ;) poważnie, pójdź do lekarza albo porozmawiaj z kimś mądrym. mnie się wydaje, że mogą się takie rzeczy zdarzać po odłożeniu tabletek, ale już nie pamiętam, jak ja miałam tampaxy to też jakieś wyjście i to chyba niezłe, bo są całkiem fajne ;)

Gość co mi jest
dzieki za odpiowidz:) tego śluzu jest bardzo malutko, właściwie wczoraj tylko troszke było ale nie az tyle zeby tampaxy zakładać ale dzieki za rade chyba musze sie wybrac do lekarza ale najgorsze jest to ze moge dopiero za jakies 5 dni bo moj lekarz przyjmuje poniedzialki i środy, a ja w pon. mam egzamin a w śr dentyate a nie chce go przekładac bo chce to miec za soba juz( wyrwanie ósemki:))

Gość nie panikuj
to od odstawienia tablet. Moja kumpela dostala pierwszy okres normalnie, drugi jej sie troszke spoznil, a trzeci po 60 dniach (i tak musiala brac luteine na wywolanie, bo nie widomo ile by czekala)

Gość co mi jest
dzieki:):):) troche mnie uspokoiłas. Jestem panikarą i zawsze się martwię na zapas. Też myślę że to po tabletkach. A ta twoja kumpela była u ;lekarza i to on jej tą lutenie przepisał????

Gość rena25
Witaj! Możliwe że masz ten sam problem co ja. Jakies trzy lub cztery miesiące temu odstawiłam tabletki, misiączki były nieregularne-nie bardzo sie przejmowałam bo każdy mi powtarzał, ze to normalne.Za którymś razem miesiączka spozniała mi sie juz ponad 2 tygodnie, także podejrzewałam ciąże-zrobiłam test i nic.... Zaniepokojona poszłam do lekarza, co sie okazało nie pękł mi pęcherzyk graffa na jajniku, lekarz przepisał mi serie zastrzyków kaprogest czy jakos tak, teraz nie pamiętam dokładnie tej nazwy.Pęcherzyk pękł po trzecim zastrzyku (zastrzyk przyjmuje sie co 7 dni) i pomogło, dostałam okres.... Chcę cię uczulić, że nie pęknięty pęcherzyk graffa może spowodować cystę, więc radzę Ci jak najszybciej udać sie do lekarza celem zbadania przyczyny braku miesiączki. A tak na marginesie to cysta nie jest fajną sprawą, mam 25 lat i dwa lata temu wycieli mi cyste 111x82mm, wraz z jajnikiem bo to była cysta umiejscowiona, przyległa do jajnika. Bez jajnka można żyć, ale nie jest to miłe doświadczenie. UDAJ SIE MIŁA DO LEKARZA I NIE ZWLEKAJ..... Czym szybciej tym lepij...Powodzenia

Gość co mi jest
Ale teraz to naprawde sie martwie. Koniecznie w srode do lekarza ide. A miałaś też taki dziwny śluz bo on mnie najbardziej martwi, no i ti ze całycza boli mnie brzuch tak jakbym zaraz miala dostać miesiączkę:(

Gość co mi jest
moze ktos jeszcze cos poradzi bo do srody daleko a denerwuje sie troche:(

Gość O MAJN GOD
co ci mamy poradzic?? Przeciez juz Ci poradzilysmy, ze albo to masz od tabsow albo od jakiejs choroby. Masz isc do lekarza i tyle. Do srody wytrzymasz. Jak juz nie bedziesz mogla to pomysl sobie o ludziach w obozach koncentracyjnych. Ile oni musieli wytrzymac?? A Ty tu dramatyzujesz. Ile ludzi czeka po pare tygodni na wyniki biopsji?? Albo na nosicielstwo wirusa hiv. 3-4 dni to nie jest duzo. Czego oczekujesz?? Ze przystawisz pupe do monitora a my Ci postawimy diagnoze. Uzbroj sie w cierpliwosc i czekaj. nie ma innej rady.

Gość co mi jest
o majn got masz racje sorka ale tak juz panikara ze mnie wiem ze to nic w porownanu z tym co ludziie musza zniesc :(

Gość O MAJN GOD
Sorki, ze tak ostro ale musisz poczekac. Innej moozliwosci nie ma:(

Gość co mi jest
spoko:) czasem trzeba mna potrzasnac bo czesto sama sie wkrecam w cos a potem sie martwie mam nadzieje ze to nic takiego

Gość muminkowa..P
Potrzebuje pomocy..!!! Nie mam miesiaczki już cały miesiac.. może dlatego ze dokładnie 5 tygodni temu współzyłam ze swoim chłopakiem to był mój pierwszy raz i stało sie to bardzo spontanicznie a co najgorsze bez zabezpieczenia.. Mój chłopak mnie zapewnia ze to jest nie mozliwe abym była w ciązy..a ja mu wierze.. Boje sie iśc do lekarza bo mam dopiero 16 lat i musiałabym iśc z mama, a ona o niczym nie wie i lepiej zeby sie nie dowiedziała bo nigdy by mi tego nie wybaczyła.. Pomózcie mi prosze co ja mam zrobić.. Czy lekarz ginekolog powie o wszystkim rodzicom..? ;( Boże.. Co ja mam teraz zrobic..?:(

do-- muminkowa..P on Ci tak mowi bo nie chce zebys byla w ciazy!! nie wierz mu tak do konca!! a ile wy jestescie razem?? napisz ktory to byl dzien cyklu?? i co ile dni masz okres??

Gość klarita
no to klapa

Gość edgt
mi się spóźnia nieraz i miesiąc i nic sobie z tego nie robię albo nieraz mam okres tylko 2 lub 3 dni i fajnie

Gość hhyetyh3
no ja mam podobny problem co koleżanka kilka postow wyżej, a mianowicie mam taki brunatny gesty sluz którego jest dużo, normalni mysłałam że to okres jak to ze mnei wychodziło bo takiej konsystencji, ale jak poszłam do wc okazało sie ze to ów śluz, brzuszek mnie bolał wczoraj mocno tak jak przy miesiaczce, no ale kurcze miesiaczki nie ma ;( współzyłam 2 tyg temu z facetem -moj pierwszy raz- ale z gumka i w sumie króciutko i bardzo uważałam bo ja to zaraz mam schizy wiec uważałam by gumka nie zleciała, zreszta chłopak byl ostrozny:) no i teraz czekam i czekam a jeszcze wspomne ze od pazdziernika nie biore tabsów... dziewczyny co wy na to? jaki jest Wasz śluz przed miesiączką?bo może taki właśnie powinien być a ja się martwie na zapas...

Gość POMOCY...
hey dziewczyny;-)mam pytanie i proszee o odpowiedz...jakies 8 tygodni temu kochałam sie z chłoapkiem(mój pierwszy raz) i niestety mielismy pecha ze gumka nam pekła:(...odrazu na nastepny dzien czyli po jakis 12 godzinach załatwiłam sobie tabletki PO i dostałam okres w tym termienie co miał byc normalnie trwał normalnie i wsyztsko było dobrze..ale teraz spóźnia mi sie juz 3 tygodnie i boje sie co to moze byc...blagam niech mi ktos odpowie bo zwariuje:(:(...boo juz mam jakies schizy, ale chyba jak miałam okres normalnie to znaczy ze tabletki zadziałały??jak myslicie...

nie masz sie czym martwic. jak ja wzielam tabletki PO to nie mialam potem okresu 3 miesiące!! :D Wiesz jak wielka jest dawka hormonów, której się aplikuje samej sobie biorąc taką tabletkę! Rozregulowuje ci sie doszczętnie caly cykl!! Teraz rozne rzeczy mogą mieć miejsce. Spóźnione okresy, albo kilka okresow w jednym miesiącu, itp. Nie martw się. To na pewno nie ciąża.

Gość kasiaPOMOCY
mam bardzo dóży problem. współżyje z chłopakiem juz około roku zawsze się zabezpieczamy gumką ostatnio zdarzyło mam sie współzyc bez gumki ale kiedy mój chłopak czuł że nadchodzi to wyszedł twirdzi że nic we mnie nie poszło.okres powinnam mieć 21marca a tu nadal nic a miesiąc temu też mi sie spóźniło pare dni temu.a ostanio miałam jakas infekcje nie poszłam do lekarza samo przeszło i pije ziółka odchudzające czy to mam jakiś wpłye=w na okres czy nie.pomocy bo mało co nie zwariuje

Gość ewelaaa
ja tez mam 4 cm pęcherzyk w jajniku i mi nie pękną, lekarz dał mi jakieś leki ale nic nie pomagają, boje sie trochę, okresu nie mam od czerwca

Gość ja nie rozumiem co Wy tak
panikujecie????????????????????? przeciez tak ochoczo wykłócałyście się, że tabletki anty są takie bezpieczne i nie mają żadnych środków ubocznych... czyżby mądry Polak po szkodzie?:O

Gość Paija1328
Słuchajcie dziewczyny ja tez mam problem z tym że nie mam okresu prawie 4 miesiące, współżyję więc od razu jak się zaczął mi spóźniać okres to pomyślałam tylko jedno-ciąża, zrobiliśmy z narzeczonym test i nic, byłam u lekarza raz przepisał mi luteinę na wywołanie i nic, byłam drugi raz przepisał mi hormony i dalej nic, także zaczynam naprawdę sie martwić, tym bardziej że piszecie tu i tych pęcherzykach i cystach, ale wicie co najbardziej mnie denerwują takie laski jak piszą na forach : " spóźnia mi się 2 dni okres( albo 3) i boje się że jestem w ciąży, jejku dziewczyny pomóżcie!!!", jakieś małolaty współżyją nawet niewiedzą jak to się robi, a potem panikują że są w ciąży, a po drugie to często zdarza się że okres się spóźnia nawet do paru dni, a co ja mam powiedzieć kiedy nie mam tyle czasu okresu i naprawdę się martwię ale nie tym że jestem w ciąży tylko że coś sie może dziać, także jak ktoś coś wie na ten temat mądrego to proszę o odpowiedź pozdrawiam

Gość miska_29
Ja mam 12 lat i nie mam miesiaczki juz 4 miesiac !!! boje sie ze gdy pojade na wakacje wtedy dostane co mam robic ???

Gość aSiCa1545465446
IdZ Do lEkArZa

Gość em-ka
masz zaburzenia miesiaczkowe po tabsach a takie plamienia bywaja miedzymiesiaczkowe albo na okres ,np.pare dni takiego brudzenia a zaraz po tym zacznie sie normalny okres wiec sie nie denerwuj tyklko spokojnie czekaj do wizyty lekarskiej ,brzuch cie moze pobolewac wlasnie na okres

Gość sanderapek
Cześć w czerwcu dosatałam okres reguralnia ale mialam dostać 30 lipca i niedostałam mam podejżewa ,że jestemw ciązy ale tak nie jest co mam robić nie wiem poóżcie naprawde potrzebuje pomocy

Gość lalagirls
Dziewczyny moge zapytac ile wy macie lat bo juz wspolzyjecie z chlopakami i wasi rodzice o tym nic nie wiedza .ja mam podobny problem jak miska_29 mam tez 12 lat i pojechalam na kolonie drugiego dnia mialam dostac miesiaczki.nastepnego dnia bardzo bolal mnie brzuch i poszlam do pielegniarki ona dala mi taka rozowa tabletke i nie dostalam okresu az do tej pory.Pomozcie

Gość malutkkka
nie mam okresu od trzech tygodni nie wiem co mam robić... mam 17 i troszke boje sie powiedzieć mamie ze spoznia mi sie tyle czasu bo odrazu bedzie zchizować ze moze jestem w ciązy... boje sie nie wiem co mam robić??? okres dostwałam regulrnie tylko ostatnio dwa miesiące dostałam go wczesniej o 6 dni pożniej znowu o 6 dni wczesniej a teraz go nie ma... wiec co się dzieje pomózcie mi prosze..

Gość kaczusia14
Dzień dobry. Mam dopiero 14 lat. Miesiączkuje od marca br. Miałam już dużo razy nie regularną msc ale to zawsze trwało tydzień albo 2 ale nigdy tak jak teraz aż 2 miesiące. Na pewno nie jestem w ciąży ponieważ nie przeżyłam jeszcze swojego pierwszego razu. Nie wiem co robić i jestem zakłopotana ;( Proszę o szybką odpowiedź . Z góry dzięki ;)