Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijkij

ciaza a basen

Polecane posty

Gość kijkij

czy chlorowana woda w basenie moze byc niebezpieczna dla kobiety w ciazy? chodzi mi o ewentualne zarazki ktore moga \"wlac sie do srodka\" podczas plywania.

Gość wydaje mi sie ze
akurat taki typowy basen gdzie jest mnostwo lydzi nie jest wskazany dla kobiety w tym stanie. Ogolnie u kobiet nie bedacych w ciazy basen moze spowodowac rozne przykre sprawy i nie przez to ze jest to chlorowana woda, tylko wlasnie pzrez ilosc szczepow bakterii tam sie znajdujacych... Pozdrawiam :)

Gość w ciąży
chodziłam na basen, nawet gin. mi polecał, nie zaszkodziło!!

na basench odbywają sie również specjalne zajecia na kobiet w ciąży, nie wietm tylko czy jest tam woda chlorowana, czy ozonowana (tak jak w basenach dla dzieciaczków). a tak na marginesie moja siostra pływała w jeziorze (rodziła 29 sierpnia), całe lato. z wilkim brzuchem gdy płyneła na plecach wygladała jak wieloryb, mieliśmy z niej niezły ubaw, ale czuła sie świetnie i to najważniejsze. pozdrawiam

Gość też mam ochotę na basen
ale lekarz mi odradził, twierdząc że mogę złapać grzybicę :( A podobno nie ma to jak pływanie w ciąży, A jak się uparłam to kazał smarować się maścią clotrimazolum i zakładać tampon, jak chcesz możesz z rady skorzystać, Pozdrawiam i życzę miłego pływania :)