Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kriczor

jakie prawdopodobienstwo ciazy?

Polecane posty

Gość Kriczor

powiedzcie mi, jesli kocham sie z chlopakiem podczas dni plodnych uzywajac tylko prezerwatywy jako srodka antykoncepcyjnego jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze??

Gość to z a l e z y
czy wam pekła kiedyś??..:.tak-nie czy masz szczyt? poznaj po sluzie :tak- nie czy tylko dni płodne od ...do ?tak czy kończy w tobie? tak -nie im więcej tak tym wzrasta prawdopodobienstwo ciąży ja sie kocham z prezerwatywa też tylko...ale zawsze konczy na zewnątrz , nigdy nam nie pękła..a jeżeli chodzi o dni to staram sie nie kochać z nim w szczycie .... i puki co od 4 m-cy...w ciąże nie zaszłam

Gość wiesz co...
ja kochałam się z moim chłopakiem z gumką. wiesz jak jest... różnie to bywało w różne dni. Troche panikowałam wieć kupiliśmy globulki ( na te płodne dni-pentax) ale nieciekawie. No i dla niego do bani. Musiał długo dochodzić bo było... delikatnie mówiąc mokro mokro, do tego lateks... wiec, totalny lizak przez papierek. No, ale raz zdażyło się że sama gumka i to w środku cyklu. W dodatku pękła...:-( niezłe nerwy, akcja ratownicza przednia. poszłam do ginekologa po tabletki. Trudno. Nie mam zamiaru więcej ryzykować. było ok, ale teraz jestem pewniejsza. Ot co. polecam.

Gość mysle ze jakies 80