Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka Leonia od Aniolow

bez dzieci jestem pusta w srodku

Polecane posty

Dorosly. Za szybko. Odchodza. Nie moge pozbierac mysli, minelo juz 28 lat. Jedna wyszla za maz, urodzila mi wnuczkow, druga w przyszla niedzile wychodzi za kolejnego lajdaka. Stalam sie niepotrzebna, zbedna i glupia. Patrze na siebie w lustrze, ktore jest wazne dla mnie i widze puste oczy. Nagle zdalam sobie sprawe, ze nie mam juz nic wiecej , byly calym moim zyciem, motorem dzialania, walki.Dobrze zarabiam, ciagle daje im piniadze, by nie zadawaly glupich pytan kiedy pojade z nimi na wycieczke do Krakowa lub Torunia. Ciagle place za ciuchy, kosmetyki, za wszelkie zachcianki. Milcza i odchodza ode mnie patrzac chyba ze wspolczuciem. Ja milcze, ale przeciez zawsze bylam dla nich, gdy mnie potrzebowaly. Dlaczego odchodza1. Dlaczego mnie nie potrzebuja, kiedy ja ich potrzebuje1. Czy dalam za malo, noszy levisy, maialy kilkaset zlotych kieszonkowego, dostaly ode mnie po samochodzie. O co chodzi, nie rozumiem. Tak strasznie je kocham. Gdzie popelnilam blad1 Leonia

Gość faktycznie jesteś pusta
długo myslałaś nad tym tekstem? :P

Gość peelingdepilacja
no cuz, wg ciebie pieniadze t0oo0 wszystko, zwlaszcza, ze inne dzieci nie maja lewisow i calej reszty atwoje przy nich wypadja swietnie. sa lpesze. inne dzieci maja sznurek, gowno , ale i rodzicow, ktorzy z nimi spedzaja czas.kupujesz milosc i to ci wystarcza. nie oczekuj wiec, by kochaly cie bezinteresownie. przyjdz do nich w potrzebie, przyjdz po milosc, wtedy zobaczysz jak zareaguja. poswieca ci tyle czasu ile im dajesz:) p&d

Gość nie oczekuj
od pustaka by zostal cegla:)

Gość co ty pindolisz
Kocham moja stara, zawsze jestem gdy mnie potrzebuje! Takiej matki nie ma zadne dziecko! curka Leonii matki swej w umilowaniu Fakt, ze nie ma dla mnie czasu, ale ona zarabia pieniadze, by mi bylo OK. KaPeWu?!

Gość KaPeWu
no to niech dalej dobrze zarabia i placi za milosc dzieci do siebie.

Gość nie nie uwazam
wypelniona spadaj

Gość kasiaC
Tu sobie ktos jaja robi?

Do cholerx, ktos robi sobie zarty, jakis mlody niewyrzyty szczyl! Kocham moje dzieci, jesli tylko moge spedzam z nimi czas, kazda wolna najwolniejsza chwile, one odchodza, dlatego nie wiem co mam teraz zrobic1! Musze znalezc dla sie dodatkowe zajecie. Prosze ze mnie nie drwic :((( Leonia:(

Gość kup se nowe

Gość przecież
to normalne że odchodzą,ukladają sobie życie,dlaczego szukasz w tym wszystkim winy?Moje dzieci też odchodzą z domu i widzę że już nie jestem tą pierwszą w ich zyciu ale cóż.......ja kiedyś też pokochalam ,odeszłam aby żyć na własny rachunek i takie jest życie, trzeba się pogodzić .

Gość martaaaaa
No tak..a wierne matki polki nadal twierdzą, że dzieci gwarantują opiekę i towarzystwo na przyszłość co..

Ja pierd... Twoje dzieci nie odchodza na drugi koniec swiata. Nie opuszczaja cie w zlosci. Tylko ida zalozyc wlasne rodziny. Pomysl co Twoja matka czula kiedy zakladalas swoja rodzine.Twoje dzieci tez chca miec dzieci. Moze lepiej zamaist kupowac kolejan pare levis\'ow do psychologa by sie poszlo. Bo z Twoja psychika jest cos nie tak.

Gość foxylady
Autorka tego topiku jest super matką, a że dzieci odchodzą, cóż... taka kolej rzeczy, ale przecież dalej bedziecie mieli kontakt. A niedługo pewnie wnuki ;) głowa do góry, jesteś wielka że je wychowałaś !