Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konspi

pytanie....

Polecane posty

Gość konspi

chcemy rozpocząć współzycie z moim facetem,myslimy tylko o prezerwatywach. Kiedyś stosowałam (z innym)glubulki ale zabardzo sie pieniły:/,tabletki odpdają...... Mam dość ustabilizowany okres,prawie co do jednego dnia pzrewaznie zczyna mi sie ok 11-13 w miesiącu.... i włóaśnie...po okresie(jesli ma sie stabilny cykl)sa dni niepłodne/.........tak>>?? Mysłałam że jesli mam taki to bez problemu możemy sie kochac tylko z prezerwatywą,oczywiście dobrze uzyta,wiadomo ???

Gość zainteresowana również
a po okresie ile dni jest niepłodnycg??5?? więcej??

Gość eeeeeeeeeeeeeeetam
jesli juz chcecie bawic sie w rosyjska ruletke, to bardziej nieprawdopodobne jest zajscie w ciaze tuz przed okresem, a nie tuz po nim. Bo na chlopski rozum biorac, jajeczkowanie przypada na polowe cyklu, czyli pi razy oko 14 dnia. odjac od tego 5 w jedna i druga strone, to wypada ze od 9 dnia cyklu mozesz zajsc w ciaze. Zalozmy, ze okres trwa 4, 5 dni. czyli teoretycznie pierwszego albo drugiego dnia po okresie mozesz sie kochac bez przeszkod. Ale to jest jednak duze ryzyko...

Gość konspi
ale z p[rezerwatywa to nie ryzyko

Gość eeeeeeeeeeeeeeetam
hihihi - dopoki nie zsunie sie ani nie peknie... Myslalam, ze pytacie o kochanie sie w ogole bez zabezpieczenia. Kazdy zabezpiecza sie tak, jak uwaza za najlepsze. Skoro to dla was najlepsza metoda, to powodzenia. Ryzyka nie ma tylko wtedy, kiedy sie nie kochasz...

Gość ....................
zacznij prowadzić kalendarzyk, i poczytaj o metodzie obijawowo termicznej...nauczysz sie wyznaczać dni płondne i ogranicz współzycie w tym okresie. metoda stosowana bez żadanych dodatkowych zabezpieczeń jest o kant tyłka, ale z prezerwatywą to już całkiem spoko. poproś tylko jszcze ginia o recepte bez wpisanej daty na postinor, żebyś mogła odreki wykupić wrazie wpadki pt. pęknięty kondom i możesz spać spokojnie ;)

Gość korna
ponad rok uzywalismy z byłym Unimilów(o których tu czytałam ze nigdy nikomu nipekły,tak jak diurexy to dbra firma) Więc pęc niepowinny

Gość korna
o co ci chodzi,a ty czasem nie jesteś???!!!!??? nie masz nic do napsiania na temat to po kiegi ciula tu wchodzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PĘC
Pęc?!O mamusiu.No ale coz,zdarza sie....

Gość KONSPI
co mamusiu?? nierozumiem tego,o co chodzi??? pOPROSTU WIDZIAŁAM WIELE OPIN NA TEMAT GUMEK TEJ FIRMY

Gość pękanie
Ja tam nigdy nie użyłabym samych prezerwatyw! 3razy już mi pękła! Wszystkie 3 były Durexa i nie były ani kupowane w jednym miejscu ani nawet takie same..2 z nich nazywały się "extra safe" hehe... Na szczęście miałam lekką fobie ciążową więc stosowałam wtedy też pigułki...na szczęście...

Gość Pęc
Pęknąc,kochanie,nie pęc.Tylko o to chodzi.Moze jestem malostkowa,ale mnie to az w oczy zakluło:D

Gość Durexy...
Mi tez pękły dwie 'gumki' extra safe....Unimilie ani razu.

Gość sorki
za błąd