Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smurff

herbata pu-erh

Polecane posty

Go艣膰 smurff

hey, czyta艂am sobie, 偶e ta herbata ma wspania艂e w艂a艣ciwo艣ci odchudzaj膮ce. pij膮c przez miesi膮c regularnie mo偶na schudn膮膰 ok. 10 kg. mo偶e si臋 kto艣 podzieli膰 swoimi do艣wiadczeniami?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wcale nie
pilam ja codziennnie kilka razy przze przynajmnhije 3 miesiace i nic nie schudlam, kompletnie nic chybanawet przytylam troche, tak pislao ze mozna normalnie ejsc to co sie je i sie schudnie wiec normalnie jadlam myslac ze chudne a tu nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ---j贸zka---
PIJ臉 TE HERBAT臉 OD PONAD DW脫CH LAT CODZIENNIE I NIE SCHUD艁AM ANI P脫艁 DEKO

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CzArNuLeCzKa19
a ja pij臋 i schud艂am tylko naprawde w du偶ych io艣ciach pije:) i schudam bez wiekszych wyrzecze艅 ale z ma艂a dieta ok 5kg przez nieca艂e 1,5 mies

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smurff
w du偶ych ilo艣ciach tzn ile? a gdzie ja mo偶na kupi膰, w zwyk艂ym sklepie chyba nie, apteka, sklep zielarski? i jaka jest cena?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ---j贸zka---
JA PIJ臉 PU-ERH 5-6 KUBK脫W DZIENNIE I JAKO艢 NIE SCHUD艁AM, A PIJ臉 T臉 HERBAT臉 JU呕 PONAD 2 LATA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CzArNuLeCzKa19
no ale ja sie odchudzam ta herbata to jedynie wspomagacz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 herbatka puu
bo te herbatki i inne cuda dzialaja tylko przy dietach,jakby nie patrzec nie schudniesz po zadnych cudach jedzac,gdyby to bylo takie proste to wszystkie kobiety bylyby szczuple:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ---j贸zka---
sport przede wszystkim, a nie jakie艣 tam pu-erhy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CzArNuLeCzKa19
herbatka mo偶e by膰 jakims wspomagaczem ale jak sie du偶o je i pije ja to napewno si臋 nie schudnie masz racje sport;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 keszesze
ja tez pije ta herbatke od ponad roku :) w sumie sie tak przyzwyczailam, ze pije ja temu bo mi poprostu smakuje, ale nie sadze ze sama pomoze schudnac moze z dieta tam pomaga (chociaz ja sobie tlumacze ze jakbym jej nie pila to bylabym grubsza :P ale tez raczej nie wierze w jej "cudowna mo"c :P) kupic ja mozna w praktycznie kazdym sklepie czy markecie duze opakowanie kosztuje ok 5 zl :) pijcie dziewczyny podobno czerwona na zdrowie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ---j贸zka---
JA TE呕 PIJ臉 T臉 HERBAT臉, BO LUBI臉, A ODCHUDZA膯 SI臉 NIE MUSZ臉, BO JESTEM W SAM RAZ. NATOMIAST WSZYSTKIM PR脫BUJ膭CYM ZRZUCI膯 KILOGRAMY POLECAM SPORT, SPORT I JESZCZE RAZ SPORT

Udost臋pnij ten post

pij膮c herbat臋 nie schudniesz, ona tylko podkr臋ca przemian臋 materii to wszystko. Przy okazji pozb臋dziesz si臋 szkodliwych produkt贸w przemiany materii (toksyn) z organizmu. Ja pij臋 du偶o zielonej herbaty. Od niej te偶 nie schud艂am ale z moim 偶o艂膮dkiem jest lepiej i nie mam zgagi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znowu gruba
moim zdaniem ta herbata to najlepszy dodatek do diety... sama niewiele da ale on plus m膮dra dieta= r贸wna si臋 cuda:) wiem bo kiedy艣 sprawdzi艂am teraz musze na nowo spr贸bowa膰 niestety:( a co do tego sportu- to jaaasne, ale sam sport to te偶 za ma艂o. Sport te偶 jest tylko dodatkiem do diety. Przy z艂ym 偶ywieniu 偶aden sport nie pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ---j贸zka---
ALE SPORT ZAWSZE DAJE WI臉KSZE EFEKTY NI呕 G艁ODZENIE SI臉, A NIESTETY DZIEWCZ臉TA W TYM KRAJU NAJCZ臉艢CIEJ M脫WI膭C, 呕E STOSUJ膭 DIET臉 PO PROSTU G艁ODZ膭 SI臉 DLATEGO WSZYSTKO W WYWA呕ONYCH PROPORCJACH: ZDROWA DIETA, RUCH I SUKCES GWARANTOWANY

Udost臋pnij ten post

ja j膮 pije od tygodnia i schud艂am 1kg. ale pewnie dlatego ze stosuj臋 te偶 diet臋 (nie g艂od贸k臋 ;)) i w艂a艣nie mam pytanie.. czy ta herbata mog艂a mie膰 w tym jaki艣 udzia艂?? no bo jak nie ma zadnych efekt贸w po tej herbacie.. to po co mam j膮 pic?? :o ja pije ok 4 szklanek dziennie. mo偶e zacz膮膰 jednak pi膰 te \"spalanie, oczyszczanie, stabilizacja\" jak my艣licie??????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprostu to JA
No w艂a艣nie kupi艂am sobie wczoraj t膮 herbat臋 spalanie. Co o niej my艣licie, czy co艣 pomorze ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprostu to JA
Sorki POMO呕E :-) :-) :-)

Udost臋pnij ten post

no ja w艂a艣nie si臋 zastanawiam czy dalej pi膰 t膮 pu-ehr czy moze te spalanie kupi膰????? a dzie mog臋 dosta膰 t臋 herbatk臋 \"spalanie\" i ile kosztuje jedno opakowanie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laaaaampart
Chodzi o to, 偶e ta herbata rzeczywi艣cie odchudza ale NIE DZIALA herbata kupowana w sklepach, taka ekspresowa!!! Trzeba kupi膰 najlepiej albo w aptece (tak膮 sprasowan膮, w kostkach, kilkana艣cie z艂 kosztuje) albo w herbaciarni. I taka dzia艂a, 偶e ho ho!! Chudn膮 nawet starsze panie, moja ciotka i jej kole偶anki pochud艂y na tej herbacie (prasowanej, w kostkach, kupowanej w aptece) po 7-8 kg. To naprawd臋 nie藕le!! Aha, w miesi膮c czasu tyle schud艂y. NIE ZMIENIAJAC DIETY!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magda8888
Takiego efektu nie ma si臋 co spodziewa膰 i nie polecam herbat typu suplement diety z apteki.. Najlepiej pi膰 po prostu zielon膮 herbatk臋 albo zio艂a, kt贸re dobrze przyspieszaj膮 metabolizm.. ja mog臋 poleci膰 zi贸艂ka z teekanne, jak nie przepadam - tak te mi smakuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile razy dziennie pijecie t膮 herbat臋? I jak膮艣 zwyk艂膮 pu erh czy smakow膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lepiej odchudza zielony j臋czmie艅:) Sprawd藕cie sobie najch臋tniej wybierane w 2018 rozwi膮zanie z nim w sk艂adzie: http://zbijaniewagi.pl :))

Udost臋pnij ten post