Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem

gumka + stosunek przerywany - jak bardzo bezpieczne ??

Polecane posty

Gość nie wiem

wiem ze takich tematow byly juz setki ale chcialabym mimo to wiedziec jakie mam szanse na wpadke okres mam w miare regularnie, ostatni mialam 30.05 a 20.06 kochalam sie z facetem. mial gumke i nie skonczyl we mnie czy mam jakies szane na wpadke ....... ? wiem ze to brzmi niemozliwie ale jesli o cieze chodzi to nie umiem myslec logicznie :( i czy umki plemnikobojcze naprawde sa skuteczne ..... ?

Gość nie wiem
up :(

Gość na bank nie jestes w ciazy

Gość sie zdarza
w takich przypadkach byc w ciazy na wszelki wypadek niepal i mniej imprezuj do najblizszej miesiaczki i nie dziwgaj ciezarow

Gość nie wiem
dzieki :) troche sie uspokoilam ale wciaz strrach jest.... okres powiniem byc okolo 27 - wiec nie zostaje mi nic innego jak czekac .... :(

Gość a co za pokemon wpisal sie pow
yzej? Jaka wpadka ??? Nie ma takiej opcji

Gość nie wiem
do osoby wyzej ---- > jestes pewnien/pewna ??

Gość jednakowoż
jakas niepewnosc zawsze jest i mozliwosc

Gość nie wiem
dzieki :) ale jesli juz to szanse na wpadke sa znikome no nie .... ?

Gość onie
wcsle nie takie znikome jak Ci sie wydaje raczej trzeba by sie zastanowic to moze byc wpadka a kreska na brzuchu Ci sie zrobila?? jakies przeczucia, apetyty to mogą byc pierwsze znaki

Gość annnnna
czego dziwczyno sie boisz? ciaza nie jest mozliwa jesli kochalas sie pierwszego dnia miesiaczki, facetmial gumke i nie skonczyl w tobie. tochyba bylby cud jak bys byla w tej ciazy.

Gość nie wiem
kreska na brzuchu ........ ?? do annnnna: to nie bylo podczas okresu tylko przed - okres dostalam wlasnei dzis - troche za wczesnei no ale trudno .... moze juz przestane sie bac ........ ?

Gość no wiecie mnie juz nic nie
zdziwi od kiedy uslyszalam pewna historyjke(sadzac po osobie opowiadajacej prawdziwa)-kobieta z bialego (rasistowskiego nota bene)malzenstwa urodzila czarne dziecko-oczywiscie wywiazala sie afera, no bo nie dosc ze zdradza to jeszcze z murzynem okazalo sie ze kochany maz poszedl sobie do dziwki, ktora chwile wczesniej miala stosunek z czarnoskorym facetem, po wizycie u dziwki poszedl do domu i kochal sie z zona... wydaje sie ze cos takeigo jak przeniesienie plemnika jest niemozliwe, a jednak...

Gość koziar
100 procentowa bezpieczność :| Sama prezerwatywa daje 78% + 77% ze stosunku przerywanego.

Gość ale wlasciwie
mozna miec okres do 4 miesiaca wiec nic jeszcze nie jest przesadzone zwlaszcza ze te piersi powiekszone nie wiadomo, nie wiadomo