Myrtle Gordon 65 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale pracowita jak Brum w ciasnych butach Zdrowia życzę zazdrośnico o wadze 40 kg z rozmiarem piersi AA. Dlatego stąd hejt na fajne laski, że wyglądają lepiej od ciebie. Ja nikogo nie szukam i z braku laku nie biorę się za żonatych z dziećmi. Ty się wzięłaś. Jak myslisz dlaczego? Bo wolny i normalny raczej nie spojrzy na ciebie. (poczytaj co piszesz i jak się zachowujesz furiatko ) Wstyd się z tobą gdzieś pokazać. Gina jest młodsza od ciebie, więc wara od niej leniu śmierdzący Mi wypominała moją wagę, gdzie bmi mam w normie i przynajmniej suchą kością nie jestem. Czaisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Larry Flynt napisał: Napisałem raz, gdy chyba Libed o to pytał, że Ewa miała wymagającą pracę. Jest dobrze wykształcona i dobrze sobie radziła, ale przede wszystkim musiała zrezygnować po przeprowadzce. Ewa mieszkala w innej części Polski niz ja. Dodatkowo czula sie zmęczona, wypalona ogromem odpowiedzialności w swoim zawodzie, wiec zaproponowałem, żeby odpoczęła, a później zdecydowała czy chce byc czynna zawodowo czy woli zajmować się domem. Nie wiem o co robicie aferę Od lat odpoczywa i leczy anemię ważąc 40 kg. Współczuje pętli na szyi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Mi wypominała moją wagę, gdzie bmi mam w normie i przynajmniej suchą kością nie jestem. Czaisz? Lata pisała, że ma anemię, ciągle jest zmęczona, ma małe piersi i waży 40 kg. Wyobrażasz sobie pracować z kimś takim? Przecież ten ktoś mógłby dostać udar, a ona zwolnienie i pozew o mobbing.. Gapa nieźle się wpieprzył w maliny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale pracowita jak Brum w ciasnych butach Zdrowia życzę zazdrośnico o wadze 40 kg z rozmiarem piersi AA. Dlatego stąd hejt na fajne laski, że wyglądają lepiej od ciebie. Ja nikogo nie szukam i z braku laku nie biorę się za żonatych z dziećmi. Ty się wzięłaś. Jak myslisz dlaczego? Bo wolny i normalny raczej nie spojrzy na ciebie. (poczytaj co piszesz i jak się zachowujesz furiatko ) Wstyd się z tobą gdzieś pokazać. Gina jest młodsza od ciebie, więc wara od niej leniu śmierdzący Masz 48 lat i jesteś gruba. Fajne laski wyglądają inaczej. Nadal nie piszesz logicznie - piszesz o pracowitości, większość doby, spędzając na kafe. Nie wiem, czy Bunia był żonaty z twoją matką (raczej nie), ale dorosłe dzieci miał, gdy się za niego brałaś. Nie dosyć więc, że nie był wolny, ani bezdzietny, to jeszcze był w związku z twoją starą matką Logika, Madziu O to, w jakich to towarzystwach bywasz, jak już zejdziesz ze szlabanu, już cię kiedyś pytałam (to a propos wstydu dotyczącego pokazania się z kimś) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Wypaleni to są ludzie po wielu latach nieustannej pracy, a nie po kilku co najwyżej XD Słabiutka psycha. Edytowano 3 godziny temu przez Buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Gapcia welcome. Idealne małżeństwo. Forumowe. Madzia, on chyba faktycznie został wymyślony na potrzeby forum Żaden normalny facet nie wytrzyma jej jazgotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Gapcia welcome. Idealne małżeństwo. Forumowe. Madzia, on chyba faktycznie został wymyślony na potrzeby forum Przy okazji. Pić trzeba umieć. Nie moja wina, ze ona w Twoim wieku miała juz wypracowaną pozycję zawodową, podnosiła swoje kwalifikacje, zrobiła tez doktorat, a Ty jestes na stażu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to the moon and back 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Larry Flynt napisał: Napisałem raz, gdy chyba Libed o to pytał, że Ewa miała wymagającą pracę. Jest dobrze wykształcona i dobrze sobie radziła, ale przede wszystkim musiała zrezygnować po przeprowadzce. Ewa mieszkala w innej części Polski niz ja. Dodatkowo czula sie zmęczona, wypalona ogromem odpowiedzialności w swoim zawodzie, wiec zaproponowałem, żeby odpoczęła, a później zdecydowała czy chce byc czynna zawodowo czy woli zajmować się domem. Nie wiem o co robicie aferę Przecież ten pasożyt nawet się domem nie zajmuje, musisz być wyjątkowym oblechem i gołodupcem że utrzymujesz nieatrakcyjną starą babe zamiast młodą i ładną dziewczynę Edytowano 3 godziny temu przez to the moon and back 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Myrtle Gordon napisał: Mi wypominała moją wagę, gdzie bmi mam w normie i przynajmniej suchą kością nie jestem. Czaisz? Mnie nazywa grubą, jak przy jej wadze i niskim wzroście każda stąd jest gruba Boże daj mi siłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Larry Flynt napisał: Napisałem raz, gdy chyba Libed o to pytał, że Ewa miała wymagającą pracę. Jest dobrze wykształcona i dobrze sobie radziła, ale przede wszystkim musiała zrezygnować po przeprowadzce. Ewa mieszkala w innej części Polski niz ja. Dodatkowo czula sie zmęczona, wypalona ogromem odpowiedzialności w swoim zawodzie, wiec zaproponowałem, żeby odpoczęła, a później zdecydowała czy chce byc czynna zawodowo czy woli zajmować się domem. Nie wiem o co robicie aferę To o ten post chodziło ćpunowi i karłowi z cycem? Zabawne, jak zwyczajne rzeczy są tu używane przez inceli i grube rozwódki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Larry Flynt napisał: Przy okazji. Pić trzeba umieć. Nie moja wina, ze ona w Twoim wieku miała juz wypracowaną pozycję zawodową, podnosiła swoje kwalifikacje, zrobiła tez doktorat, a Ty jestes na stażu Nie jest - wyleciała w pierwszy dzień 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Buuuu napisał: Wypaleni to są ludzie po wielu latach nieustannej pracy, a nie po kilku co najwyżej XD Słabiutka psycha. Zależy gdzie pracujesz. Poza tym decyzja o rezygnacji z pracy byla podjęta dla mnie. Ja nie mogłem sie przeprowadzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 327 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Larry Flynt napisał: Przy okazji. Pić trzeba umieć. Nie moja wina, ze ona w Twoim wieku miała juz wypracowaną pozycję zawodową, podnosiła swoje kwalifikacje, zrobiła tez doktorat, a Ty jestes na stażu Nie tłumacz się rozwodniku i alimenciarzu. Kiedy kolejny rozwód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mnie nazywa grubą, jak przy jej wadze i niskim wzroście każda stąd jest gruba Boże daj mi siłę Ale ja nie mam 40 kilo, Madziu. Natomiast twoje zdjęcia wiedzieliśmy oboje z Hugh. Jesteś wielka, wręcz otyła. Dlaczego więc od początku hejtujesz mnie za rzekomo zbyt niską wagę? Logika, madziu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to the moon and back 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Larry Flynt napisał: Przy okazji. Pić trzeba umieć. Nie moja wina, ze ona w Twoim wieku miała juz wypracowaną pozycję zawodową, podnosiła swoje kwalifikacje, zrobiła tez doktorat, a Ty jestes na stażu tak miała jak leżak był milionerem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie tłumacz się rozwodniku i alimenciarzu. Kiedy kolejny rozwód? Ile razy ci trzeba powtarzać, że lokujesz się daremnie, grubasko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 6 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: To o ten post chodziło ćpunowi i karłowi z cycem? Zabawne, jak zwyczajne rzeczy są tu używane przez inceli i grube rozwódki Chyba tak, bo wtedy tak napisalem. Dla mnie to normalna rozmowa była i normalna sytuacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Larry Flynt napisał: Przy okazji. Pić trzeba umieć. Nie moja wina, ze ona w Twoim wieku miała juz wypracowaną pozycję zawodową, podnosiła swoje kwalifikacje, zrobiła tez doktorat, a Ty jestes na stażu Przy okazji, pokazałbyś się z Madzią w towarzystwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Larry Flynt napisał: Chyba tak, bo wtedy tak napisalem. Dla mnie to normalna rozmowa była i normalna sytuacja. No dla mnie też, zresztą czytałam ten twój post. Nie przyszłoby mi do głowy, że może chodzić o niego (myślałam, że chodzi o mój na temat pracy). Zabawne incelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 50 Napisano 3 godziny temu o jak swojsko ale ze o 15 nadal jakies przepychanki alkusów sie odbywaja to jestem pod wrazeniem macie zdrowie w nocy widzialem pijacka impreze i nadal trwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 295 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przy okazji, pokazałbyś się z Madzią w towarzystwie? Gdyby chciał komuś wcisnąć opiekunkę dla starych rodziców to może tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buuuu 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Larry Flynt napisał: Przy okazji. Pić trzeba umieć. Nie moja wina, ze ona w Twoim wieku miała juz wypracowaną pozycję zawodową, podnosiła swoje kwalifikacje, zrobiła tez doktorat, a Ty jestes na stażu I na kij to komuś kto nie pracuje od kilku lat i do końca życia zamierza być utrzymanką? Chyba tylko dla podniesienia ego i przechwałek... Bo o żadnych ambicjach to bynajmniej nie świadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Gdyby chciał komuś wcisnąć opiekunkę dla starych rodziców to może tak. Ja bym rodzica Madzi nie dała pod opiekę ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 50 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, to the moon and back napisał: tak miała jak leżak był milionerem i znowu moja wina bo to chyba w dyskusji ze mna padlo ze sie wypalila bo praca stresujaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burak cukrowy 4 Napisano 2 godziny temu Madzia królik che cie umówic ze swoim meżem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 6 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, to the moon and back napisał: tak miała jak leżak był milionerem Ma dobre studia. Ja np mam magistra, ale przyznaję, ze poszedłem na studia zeby sie bawić. Ona ma doktorat, miała wymagającą pracę, wymagającą myślenia, ale też odpowiedzialną pod względem np karnym. To chyba wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Buuuu napisał: I na kij to komuś kto nie pracuje od kilku lat i do końca życia zamierza być utrzymanką? Chyba tylko dla podniesienia ego i przechwałek... Bo o żadnych ambicjach to bynajmniej nie świadczy. No tak mamy u nas rodzinnie - kobiety są wykształcone i pachnące To nie ja mam problem z naszym stylem życia, tylko wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry Flynt 6 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przy okazji, pokazałbyś się z Madzią w towarzystwie? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 295 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Buuuu napisał: I na kij to komuś kto nie pracuje od kilku lat i do końca życia zamierza być utrzymanką? Chyba tylko dla podniesienia ego i przechwałek... Bo o żadnych ambicjach to bynajmniej nie świadczy. A tobie tarocistka przepowiedziała bogaty ożenek za 5 lat? Bo normalny człowiek się przygotowuje do życia tak by sobie poradzić a jeśli los mu przyniesie jakiś extra bonus to tylko się cieszyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Larry Flynt napisał: Ma dobre studia. Ja np mam magistra, ale przyznaję, ze poszedłem na studia zeby sie bawić. Ona ma doktorat, miała wymagającą pracę, wymagającą myślenia, ale też odpowiedzialną pod względem np karnym. To chyba wystarczy. Odpowiadasz pravolisku, którego utrzymuje zadręczona matka Człowiekowi bez żadnej pracy, alkoholikowi, upośledzonemu i wyglądającemu jak nosferatu. Chyba nie warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach