Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co myślicie

Gunsn Roses

Polecane posty

Gość tak kolejne
the best of;/. Nie uznaje czegos takiego mam ich wszystkie plytki więc po co mi KOLEJNE the best of? a tak wogole to Kocham ich piosenki do dzisiaj sie wzruszam przy november rain.

Gość wikot
A ja kupię bo nie mam wszystkich plyt. Wlaściwie to nie mam żadnej. Fajnie miec cos takiego na jednym krążku. :)

Gość ania040687
czesc wam!uwielbiam guns and roses! chciałabym bardzo miec jakies teledyski tego zespołu szukałam w internecie ale nie moge znalezc!bardzo prosze was jesli macie jakiekolwiek to przeslijcie mi napoczte bede bardzo wdzieczna moge odwdzieczyc sie filmem z koncertu w tokyo!jest super!pozdrawiam i czekam na odpowiedzi!z gory dziekuje! ania040687@wp.pl

Gość qawka
kazdy lubi estranged.

Gość fanka nad fankamii
Kto tylko moze obowiązkowo stawi się w Warszawie na koncercie Guns n' Roses 15 czerwca w Warszawie na stadionie Legii !!!!!!!!!!!!!!!!1 http://muzyka.onet.pl/mr,1270894,wiadomosci.html Pozostaje mieć duzo wiary ze koncert się odbędzie.

Gość Hard_Charger
coś słyszałem że axl ma jeszcze coś nagrać słuchałem ich jeszcze w podstawówce, pomimo że na ogół dużo ludzi nie trawi gunsów i axla ja czasem jeszcze lubie posłuchać welcome to the jungle czy garden:)

Gość jumi
A co sądzicie o Velvet Revolver?Mam płytę,zupełnie inna niż GNR ale nie jest zla,są fajne kawałki.Trudno przyzwyczaić się do nowego,innego.Poza tym nigdzie ich nie grają w radiu,czy w tv.Są czasami słychać ich ale za mało.Tam grają Gunsi oprócz Axla.Poczytałam też wywiady z nim terażniejsze,po polsku i angielsku.Rany jak się zmienili ale naprawdę na lepsze,mam wrażenie,że są pogodni i zadowoleni,no może oprócz Slasha(ale może się mylę).Koniec z narkotykami,piciem.Super wyglądają,Duff szczupły strasznie ale wygląda bombowo(zawsze miałam do niego słabość),lepiej niż w GNR(szczególnie pod koniec).Dla mnie rewelacja. Niesamowite tyle czasu minęło a powstają nowe fancluby tych muzyków,szok.Ale to dobrze.

Gość iloveslash
coz Axl juz nagral plytke ale uwazam ze VR jest dozo ciekawsza, co do plyty VR uwazam, ze jest niezla, ciesze sie ze sa jeszcze osoby ktore sluchaja starego, dobrego gn'r pozdrawiammmm ptanie: jedziecie na koncert do wawy?

Gość lubię Guns n Roses
Nie jadę na koncert z braku kasy, ale ciągle nie mogę uwierzyć że oni tu przyjadą. Szkoda ze nie stara ekipa, no ale Axl z nowym zespołem.

Gość mlynek kwasny
Kto był na koncercie. Chwalcie sie jak było.

Gość ja byłem
i byli zajebiści tylko klimat trochę nie taki bo wiadomo...nie ta epoka niestety i niezbyt duzo ludzi :( ale wpomnienie jest i spełnione marzenie szczenięcych lat