Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 ANIA z K

Klimatyzacja w domu

Polecane posty

Go艣膰 ma艂y bia艂y mi艣
No jasne, jak juz jest to na pewno. Ale jak dla mnie to jedynym minusem jest jej cena.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lukas_35
a ile ona kosztuje? bo ja to sie nie bardzo orientuje, a w sumie tez bylbym ch臋tny zeby sobie kupic taki sprzecik do domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mizura T
to zalezy jaki model. Bo to s膮 r贸zne ceny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lukas_35
Chodzi mi o Artcoola. Bardzo mis i臋 sprz臋cik spodoba艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migotek J
ArtCool kosztuje ok 4 tysiakow. Ale faktycznie jest zawalisty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂ody 17
to troche duzo kosztuje, nie s膮dzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migotek J
no wiesz, 4 tysiaki to 艂adna sumka, ale jesl chodzi o klime to chyba nie jest jeszzce tak xle, szczeg贸lnie, 偶e kupujesz to na wiele lat i warto zainwestowac w dobry sprz臋t

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pitrucha
zgadzam sie z migotek J :) Dobrze napisa艂es, ze to zakup na wiele, wiele lat :) Wi臋c warto zainwestowac w co艣 dobrego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zbychu W艂od.
a co myslicie o kasetonowych? mysle o takich do sali weselnej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Norberto27
Je艣li chcesz do sali weselnej, to jak najbardziej we藕 kasetonowe, posiadaja 4 stronny wyp艂yw powietrza, pozwalaj膮cy na r贸wnomierny i szeroki rozklad powietrza w pomieszczeniu. Do du偶ych pomieszcze艅 sa rewelacyjne,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zbycho W艂od.
dzieki za informacje, podja艂em decyzje i dzi艣 je zam贸wie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Norboerto27
Te kasetonowe w ko艅cu zamawiasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zbycho W艂od.
no tak, zam贸wi艂em kasetonowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Norberto27
ile za nie zaplaci艂es?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Norberto27
Zbychu??? Ile wynios艂y Ci臋 te kasetonowe? M贸g艂bys napisac, bo jestem zainteresowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rajmund.
i cisza, chyba Zbychu juz tu nie zaglada. Ja tez nie wiem ile kosztuj膮, bo juz bardzo dawno temu kupowa艂em, ale sprawd藕 sobie gdzies na allegro albo ceneo. Pamietam, 偶e jak ja kupowa艂em to cena by艂a bardzo przyst臋pna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrocek
wstawi臋 to co napisa艂em wcze艣niej no innym topiku.... ludzie czy Was nie dziwi, 偶e nagle ile艣 os贸b foruje jedn膮 firm臋??? Wszyscy pisz膮 "ochy" i "echy" o klimie kt贸ra jest zwyk艂ym 艣redniakiem..... A dla naiwanik贸w polecam poni偶szy artyku艂 http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,6214246,Marketing_szemrany___zobacz__jak__spece__oszukuja.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrocek
10:51 [zg艂o艣 do usuni臋cia] wrocek jak czytam te teksty to mam wra偶enie, 偶e LG zatrudni艂o ludzi do wypowiadania si臋 na tym forum???? Oczywi艣cie wygl膮da bardzo 艂adnie, ale nie wiem czy macie 艣wiadomo艣膰 ale to jest klimatyzacja z co najwy偶ej 艣redniej p贸艂ki... 艢wiadczy o tym chocia偶by fakt, 偶e producent boi si臋 da膰 d艂u偶sze terminy gwarancyjne ni偶 2 lata a to jest okres jak dla najta艅szych "chinioli"... Jestem pewien, 偶e gdyby byli pewni swojej jako艣ci to nie by艂oby problemu z dostosowaniem si臋 do standardu jakim staje si臋 5-letni okres gwar. Osobi艣cie polecam wy艂膮cznie sprawdzone marki jak Daikin, FUJI, FUJITSU, Mitsubishi Electric, General, Toschiba... (nie sprawdza艂em wszystkich z wymienionych ale na pewno FUJI, FUJITSU, Mitsubishi i General maj膮 5 lat). Pozdro. Wrocek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrocek
.

Udost臋pnij ten post

klimatyzacja staje si臋 coraz powszechniejsza, a du偶y wyb贸r sprz臋tu tego typu ma magicznaplaneta, zagl膮da艂 kto艣? do wyrobu do koloru, i ceny r贸偶ne. warto spraw臋 skonsultowa膰 z obs艂ug膮, na pewno co艣 odpowiedniego doradz膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzystofww
Bardzo dobrymi klimatyzatorami s膮 urz膮dzenia marki Galanz. Sam posiadam taki sprz臋t w moim gabinecie. Jest cichy, dobrze ch艂odzi i wbrew pozorom jest ekonomiczny w u偶ytkowaniu. Warto zapyta膰 w http://www.jfm2000.pl/ - sam tam kupowa艂em i jestem zadowolony z obs艂ugi po sprzeda偶owej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kilimandzarao
Osobi艣cie mog臋 poleci膰 klimatyzacj臋 firmy http://www.ac-klimat.pl/, kt贸r膮 montowa艂em u siebie w domu w zesz艂ym sezonie. Go艣cie bardzo profesjonalni, oferuj膮 sprz臋t najwy偶szej klasy za bardzo rozs膮dne pieni膮dze. Przez zim臋 nic si臋 nie popsu艂o klimka 艣miga od miesi膮ca i ratuje nam 偶ycie. Pami臋tajcie tylko, 偶eby nie korzysta膰 z klimatyzacji, jak oszo艂om i nastawia膰 j膮 na 22-23 stopnie w upa艂y, a nie na 16.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem za. Te klimatyzatory kana艂owe prezentuj膮 si臋 ca艂kiem dobrze. W sumie bym si臋 skusi艂:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja osobi艣cie uwa偶am, 偶e to s膮 bardzo dobre produkty. Osobi艣cie? Skusi艂bym si臋 na nie.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰