Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia_

prosze o pomoc panie ktore rodzily!!!!

Polecane posty

Gość joasia_

Jestem 8 dni przed terminem i odczuwam jakies dziwne skurcze,twardnienie brzucha a do tego boli podbrzusze .Nie jest to regulerne ale co chwole sie powtarza juz trzeci dzien.W szpitalu dowiedzialam sie ze mam 3 cm rozwarcia,brzuch tez mi sie stawial ale podbrzusze nie bolalo.Czy to sa skurcze przepowiadajace?Czy ktoras tez tak miala?

Joasiu to są pewnie skurcze przepowiadające....Obserwuj co dalej lub szybko skontaktuj się z lekarzem...to drugie chyba lepsze... Jeśli zauważysz coraz silniejsze skurcze , może pojawić się również ból od krzyża , podbarwiony na czerwono śluz...natychmisat jedź do szpitala.... Pozdrawiam:D:D:D

Gość Angelikkka
No wiesz ..8 dni przed terminem musisz się tego spodziewać. ale nie bój sie na zapas, zrelaksuj się i nie mysl o tym ze strachem. pozdrawiam :)

Gość joasia_
anulka mi ten czop juz odszedl 3 dni temu,w szpitalu mialam takie twardnienie brzucha ale postepu w rozwarciu nie bylo wiec mnie puscili.Ale brzuch mnie nie pobolewal a teraz pobolewa jak na okres ale nieregularnie wiec na razie chyba nic sie nie dzieje.Ale z drudgiej strony juz sama nie wiem.

Nie denerwuj się....to naprawdę nic strasznego...Najgorsze nerwy... U mnie 2 cm rozwarcia od zeszłego poniedziałku i bóle takie jak opisujesz...przy poprzednim porodzie było podobnie....przenosiłam córcię tydzień....Głowa do góry i nie jedź też zbyt wcześnie do szpitala...bo to nic fajnego ....nie ma to jak domek...Ja czopu też już nie mam :D:D:D:D:D

Gość cindi
a co to czop???