ona-24 0 Napisano Czerwiec 25, 2005 szukam dobrego-tzn co znaczy wg mnie dobry:) -cierpliwy,delikatny,który wytłumaczy co i jak i który nie poskąpi skierowań na badania jeśli to koniecznie,ale raczej wolę kobietę-ginekolog źle znosze badanie ginekol dlatego musi być lekarz naprawdę cierpliwy:) Pomożcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabinkaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 25, 2005 tez jestem ze Szczecina i tez jestem ciekawa. do tej pory nie znalazlam takiego, ani zadna z moich kolezanek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Czerwiec 25, 2005 byłam u dobrej niby doktor Sylwista-Jaśkiewicz,przymuje teraz na Duńskiej,ale jedno wielkie ALE raz byłam u niej państwowo-maskara-po badaniu zemdlałam:( byłam prywatnie-kobieto o niebo milsza ,o niebo delikatniejsza zastanawiam się czy wtedy raz miała zły nastrój czy poprostu za kasę zrobi wszystko...chętnie bym poznała innych opinie na temat tej Pani Doktor!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sroczynski Napisano Czerwiec 26, 2005 sroczynski, cierpliwy,delikatny,który wytłumaczy co i jak i który nie poskąpi skierowań na badania jeśli to koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 a delikatny on chociaż jest?i cierpliwy?bo ze mną to nie tak prosto;) bardziej bym wolała iść do kobiety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sroczynski Napisano Czerwiec 26, 2005 kobiety nie są delikatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Czerwiec 26, 2005 a gdzie on przyjmuje i ile ma około latek:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sroczynski Napisano Czerwiec 26, 2005 ja chodze do medimaxa lat około 36 ...38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Lipiec 1, 2005 kto jeszcze doradzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez szukam Napisano Lipiec 1, 2005 najlepiej zeby mial duza wlochata klate :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość series Napisano Lipiec 2, 2005 Dr Jerzy Łokociejewski. Przyjmuje prywatnie na Oś. Słonecznym w środy, czwartki i chyba wtorki. Jego numer tel.jest w branżówce. Bardzo sympatyczny i komunikatywny. Naprawdę polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmetyczka-szczecin 0 Napisano Lipiec 13, 2005 zajrzyj do www.gazeta.pl tam jest lista polecanych ginekologów...ja znalazłam dwie faworytki ,pewnie do którejś się niedługo wybiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edyta734 Napisano Lipiec 13, 2005 Ja polecam dr Giżewskiego. Sama się u niego leczę. Już podczas umawiania się na wizytę zorientujecie się że to fachowiec. Zainteresowane piszcie na edzia734@gazeta.pl to podam namiary. Serdecznie pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona-24 0 Napisano Lipiec 14, 2005 wiecie gdzie przyjmuje dr.Rajewska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuska Napisano Wrzesień 8, 2005 A wiecie moze ile kosztuje wizyta u Pana Doktora Łokociejewskiego bo bylabym zainteresowana wizyta u niego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2018 Witam. Chcialam sie dowiedzieć jak teraz wygląda wizyta u dr J. Giżewskiego? Jaki to lekarz. Koszty. I wg wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tolkaa Napisano Luty 19, 2019 Od kilku lat chodzę tylko i wyłącznie do MediluxClinic www.mediluxclinic.pl przy ul Królowej Jadwigi . Jak tylko pojawią się u mnie jakiekolwiek niepokojące objawy to idę do nich, a wychodzę z ulgą. Moim zdaniem najlepsza przychodnia w tej materii, jeżeli chodzi o Szczecin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach