Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrysiaq

Zajść w ciąże przez wspolna kapiel...?

Polecane posty

Gość Patrysiaq

Myslicie, ze jest duze prawdopodobieństwo zapłodnienia kiedy chłopak i dziewczyna biorą prysznic po stosunku i chłopak wiadomo... ma resztki nasienia na sobie?

Moim zdaniem nie można zajśc w ciążę po takim wspólnym prysznicu. no chyba, że dotykał cię swoim \"wackiem\" w cipkę wtedy owszem :)

Gość jeżeli prysznic był letni
to jak najbardziej ;) bliźniaki murowane no ale jeżeli leciała woda gorąca możesz być spokojna nawet wacek by nie dał rady :P

Gość Patrysiaq
Szkoda, ze sobie zartujecie podczas gdy ja sie denerwuje :(

Gość nie da sie ukryc
ze to jednak dosc mozliwe mozna to latwo udowodnic jest sperma, plemniki, sluz, srodowisko wilgotne a plemnik naprawde wie gdzie ma sie udac w drodze do jajeczka Natura Matka juz o to dobrze zadbała a woda zeby zabila plemniki musialaby miec z 80stC conajmniej a w takiej nikt zdrowy na umysle sie nie kąpie

Gość Patrysiaq
Nom to sie zdoiłam :( ide chyba do lekarza... w sumie okres powinnam dostac na dniach, ale boje sie, ze nie dostane... :((

Gość teraz co Ty
lekarz teraz?? co Ty, i tak nie poradzi nic bo prawo zakazuje trzeba czekac i z godnoscią brac rzeczywistosc taką jaka jest glowa do góry, dziecko to nie koniec swiata a wlasciwie początek

Gość grrrrrrrrrr
wez Ty ich dziewczyno nie słuchaj tylko jasniej opisz sytyacje - doszło w tej wannie do jakiegos zblizenia czy sytuacji wczesniej opisanej przez moje przedmówczynie?

Gość Patrysiaq
Nie, nie doszło do niczego absolutnie! Po stosunku chłopak umył członka i wszedł do wanny ze mna i wzielismy kapiel, tylko to ale boje sie ze jakies resztki nasienia moze jakos sie dostały :((((

spokojnie ja jestem pewna że na 99% nie jestes w żadnej ciąży!!! tak ławto się ni ezachodzi w ciążę! piszesz zże chłopak umył penisa więc raczej nie było na nim dużej ilośći spermy! wręcz żadna jk zrobił to dokładnie! a dodatkowo zwykła kapiel bez stosunku po tym jak zmył sperme nie daje zapłopnienia, były w tej wodzie conajwyżej znikome ilośći plemników, ale uważam że zbyt małe aby zaszło zapłodnienie. głowa do góry!bedzie dobrze ja jeste tego pewna co pisze na 100%

Gość a niechto
jedna pewna na 100% ale to nie ona bedzie w ciazy ja tam bym sie troche niepokoila jednak moja kolezanka tez tak miala tylko peting i kapiel i jak sie ginekolog dziwil ze dziewica w ciazy ?? nic pewnego na tym swiecie

Gość ha ha
ale Ty chemik jestes chlor dziala na bakterie a plemnik to nie bakteria dobre z tym chlorem jak pochyłe jezioro dojazdy na nartach wodnych

Gość jassa
mozna owszem jak plemniki splyna do Twojej pochwy, w rozmowach w toku byla para, gdzie wytrysk byl na zewnatrz - polecial na brzuch a z brzuszka splynal do pochwy i byl z tego dzidzius

Gość no i prosze
no niedowiarki, kolejny przyklad lepiej uwazac

Oj tam. Oczywiście ze szansa jakaś tam jest, ale na pewno nie bardzo duża. Po pierwsze sperma po wytrysku gestnieje, bo to daje plemnikom wieksze szanse, a woda no coz, nieco to utrudnia. Nie martw sie na zapas, jak cos zrob test jesli minelo 6,7 dni bo wczesniej wynik moze wyjsc nie teges. A w sumie w samą ciążę jeszcze nie tak łatwo zajść, dodatkowo spory procent zapłodnionych komórek się wcale nie zagnieżdza. Także pewnie nie jedna dziwczyna na tym forum była w ciaży ale nawet o tym nie wie, bo komórka została zwyczajnie z organizmu wydalona w bardzo wczenym stadium.

Gość ale wlasnie
w wodzie sperma sie nie rozpuszcza, tylko zachowuje swą meduzowatą konsystencje do konca kąpieli, pływając wokół ciała zanurzonego w wodzie i osadzając sie na nim i lejąc, o czym kazdy facet dobrze wie

Gość mokka 17
sluchaj Patrysiaq daj mi swoj nr. na gg jak masz albo maila to pogadamy co_

Gość patek2
Mam putanie niedlugo chce jechac z chlopakiem na basen lub nad jezioro... wydaje mi sie ze dojdzie do stosunku. czy zajde w ciaze jesli bede uprawiac sex w wodzie??

Gość Sandii
Mam pytanie byłam z chlopakiem na basenie w wodzie zrobil mi palcowe pozniej poszlismy razem do przebieralni i znow wsadzal mi palce pozniej zrobil minete a nastepnie raz lub dwa wlozyl mi penisa do pochwy bylam dziwica wiec mnie rozdziewiczyl po tym jak zobaczylismy krew przystal to robic nawet sie nie spuscil czy moglam zajsc w ciaze ??

Gość byq
palcowa+palcowa+mineta+wlozenie penisa = 4, beda czworaczki a ze bylas dziewica to dostajesz bonus 25% i bedzia 5 raczki

Gość r3ap3r
witam kochałem się z moją dziewczyną (był to to dzień po miesiączce czyli miała dni niepłodne) nie brała nigdy tabletek antykoncepcyjnych miałem na sobie gumkę (plemnikobójczą) która pękła większość wylała się na zwewnątrz ale nie mogę być pewien ze w środku nic się nie uroniło i strasznie się obawiamy podobno dość ciepła woda zabija plemniki... odpiszcie proszę...weźcie pod uwagę że to było dzień po okresie były to dni niepłodne i po stosunku wzięła gorącą kąpiel z płynem do kąpieli (podobno takie srodki tez szkodzą plemnikkom) z góry dziękuje za odpowiedź

wyszło na to, że się obawiacie, że ciepła woda zabiła plemniki;p a co do ciąży to nie jest możliwa

Gość r3ap3r
SleepingSun czyli nie powinniśmy się obawiać???? moja dziewczyna strasznie to przezywa to stało się dziś ok 12;30 pisze mi smsy ze jej zycie sie zkończy jak okaze sie ze jest w ciąży.... co chwile się kąpie w gorącej wodzie i płacze.. ja tez sie martwie... ale nie sądze ze powinna zajść po okresie i z plemnikobójczym środkiem... jakie są jeszcze sposoby prócz gorącej kąpieli???? Dzięki z góry za odp pozdrawiam :*

zawsze może wziąć jakieś środki po... A jak długie cykle ma Twoja dziewczyna? i który dzisiaj jest dzień cyklu?

Gość r3ap3r
dzisiaj jest 7 dzień cyklu a cykl trwa 28 dni.... japie***le jak ja się boję...

no to Ci powiem, że teoretycznie jest szansa na ciążę... owulacja jest 14 dni przed okresem. W przypadku Twojej dziewczyny za 7 dni. Problem w tym, że plemniki w odpowiednim środowisku w pochwie mogą przetrwać właśnie tyle. Dlatego na wszelki wypadek radziłabym wziąć jakiś środek po

Gość szynszyle185
to niech twoja dziewczyna zażyje postinor duo do 72 h POWINNI WAM GDZIES W SZPITALU PRZEPISAC TO.. spiesz sie !

Gość r3ap3r
duże są te szanse???? czy raczej znikome??? skoro dużo czasu spędza w gorącej wodzie z płynami chemią itp...