Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agniewszka

zapomnialam wziaśc tabletkę diane

Polecane posty

witam! biore diane od 4 miesiecy, zawsze o 19h , i zdażyło mi się zapomnieć jednej tabletki z dnia 8, w piątek,a następnego dnia9-tego wziełam zaległą i własciwa razem,czyli dwie razem, nie wiem sama czemu tak zrobiłam:(!!! bo czytam teraz że nie powinno się tak robić! nie mam ulotki o diane wyrzuciałam bo byłam pewna ze juz ja przestudiowałam w 100% przez te 4 miesiące , a teraz zaczełam 5 opakowanie.jednak jak przyszło co do czego nie wiem nic :(!!!! muszę dodać że w czwartek wieczorem późnym miałam stosunek pełny.czyli dzień przed zapomnieniem, tym pechowym piatkiem.co myślicie o działaniu teraz tabletek anty?czy coś zabezpieczają? jak duza jest możliwość zajscia w ciąże??bo podobno plemniki moga przyżyć nawet 5 dni więć nadal one mogą być we mnie od czwartku!

Gość pani doktur
jesteś w ciąży, nie zadawaj już tego pytania.

hmmm... dziekuje Pani doktur za ta wyczerpująca odpowiedz!! i potiwrdzoną licznymi sensownymi argumentami zajścia w ciążę w mojej sytuacji. pozdrwiam i mam nadzieję że ktoś jeszcze poważnie mi odpowie na mój problem- pytanie.

Ja tez biore diane i u mnie pisze, ze mialas wziac ta zapomniana i jak siee zapomina w drugim tygodniu to nic sie nie dzieje (nie trzeba stosowac dodatkowych zabezpieczeń)