Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika24

plesniowki w buzi pomocy

Polecane posty

dla starszych osob polecam ZEL Daktarin :) Tylko musi byc to ZEL !!!!ja go stosowałam u mojej corki gdy miala chyba 10 lat. Jest swietny , bardzo jej pomogl :) Dla maluszkow oprocz wyzej wspomnianego moczu jest dobrze przetrzec jame ustna piochtaniną :) - nie wiem jak się pisze :O takie coś fioletowe . Owinąc palec gazą i wysmarowac jame . Tylko potem buźka jest bardzo filoetowa.

Gość Prezes D
Witam to ja ten 18stolatek z plesniakami. czytalem panstwa wypowiedzi i robilem doswiadczenia! Ktos tam napisal aby cos kwasnego wziac.. to wziolem ostra amunicje i cytryne sobie zjadlem. Po 2 kesach odechcialo mi sie jej calkowicie ale po troszeczku ja jadlem.. BOL PRZEŁYKANIA SLINY MINAŁ! Wiecie jaka to ulga!? :D Cytryne z cukrem wpierdzielalem. Oczywiscie po tym umyc ząbki.. posmarowac apthinem i ogladac TV :P

Gość zagzyx
Do leczenia plesniawek trzeba naprawde dobrego specjalisty, szkoda tylko ze jest ich tak w PL malo, z tych dobrych to znam tylko z Galerii Usmiechu dr Rozwadowska

Gość gość
ja tez mam plesniawke tez czegos potrzebyje ten lek aphtin nic mi nie pomaga pomuscie