Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daga22

dziwny sluz-co to jest?

Polecane posty

Gość Daga22

czesc dziewczyny prosze o pomoc. wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem ale nie mial we mnie wytrysku, zabezpieczamy sie tabletkami.a dzisiaj pojawil sie dziwny sluz, jest gesty, prawie przejszysty i srednio ciagliwy rozciaga sie tylko troche jest go duzo. jak sobie pomysle to wlasciwie nastepnego dnia po kazdym stosunku sie taki sluz pojawia(bez wzgledu na to czy mial we mnie wytrysk czy nie). co to moze oznaczac? dlaczego tak sie dzieje? prosze o odpowiedz pozdrawiam pa

Gość grektyu
tak to oznacza ze miał w tobie wytrysk... oznacza również ze miałas dni plodne i mimo tabletek zaszlas w ciązę !! GRATULUJE!!! Zacznij juz oglądać sie za łóżeczkeim i wózkiem dla dzidziusia:) pozdrawiam

Daga, Jedną z cech tabletek jest to że wytwarzają one w szyjce macicy specjalny śluz prześroczysty, nieco galaretkowaty, którego zadaniem jest utrudnianie plemnikom przedostania się do macicy. Po stosunku jego obecnosć może być bardziej zauważalna ponieważ penis podczas stosunku ociera się o szyjkę macicy. Nie znaczy to w każdym razie że tabletki cię nie chronią, więc nie musisz się martwić. Taki śluz to rzecz normalna.

Ja też zawsze po stosunku mam taki śluz. W sumie to go mam odkąd zaczęłam brać tabletki. więc sie nie martw. wsyztsko jest w porzadku.

Gość strzepek nerwow
hej:)ja tez wlasnie dzsiaj zauwazylam u siebie taki sluz.wczoraj kochalismy sie z chlopakiem i on mial we mnie wytrysk.biore tabletki juz 12 dzien.i mowicie ze to nie jest sluz plodny??

Gość to normalne
po stosunku - nawet jak nie było wytrysku, to na drugi dzień śluz jest właśnie taki, podniecona kobieta wydziela sporo wilgoci, chyba same wiecie o tym, więc to nic dziwnego na drugi dzień