Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vino

czy po odstawieniu anty. wrócą bolesne miesiączki?

Polecane posty

Gość Vino

Od 2 lat biorę tabletki anty. Po wakacjach zamierzam je odstwaic na jakis czas --> jeszcze nie robiłam przerwy, wyniki juz mam przy górnej granicy, no a współżyjac 2-3 razy w miesiącu.... nie ma sensu sie faszerować... Tabletki anty maja dla mnie dużo plusów, jednym z nich jest brak bolesnych miesiaczek. Zastanawiam sie czy kiedy odstawie tabletki, wroca normalne miesiączki to wrócą pewnie i bóle, które dla mnie były nieznośne.... :( ??????? Jak to było u was?

mi wrocily bóle, mdleje co miesiac ;( ale tabletki to syf, i juz wole te cierpienia comiesieczne, niz tamte straszne zawroty glowy i wysyp pryszczy na buzi....choc okresy podczas brania tabletek to byla czysta przyjemnosc w porownaniu z tym co mam teraz, pozdrawiam!

zanim zaczęłam brać tabletki miałam baaardzo bolesne miesiączki w trakcie brania ból oczywiście zanikł i tak jest do tej pory (rok nie biore) już nie pamiętam co to jest ból miesiączkowy :)

Gość hip hop do góry
czyli 50 - 50. moze jeszcze jakies panie sie podziela doswiadczeniami?

Gość JULIES
no musze przyznac ze moja ginekolog to w ogole stweirdzial ze ja jakas dziwna jestem po kobiety po tabletkach tyja a ja chudlam, okres w trakcie brania mi sie wydluzyl ale nie byl bolesny mimo ze wszystkim sie skraca,a po odstawieniu wreszcie mi sie skrocil i tez nic nie boli :) tzn. w chwili kiedy dostaje boli ale po pol godz. przestaje.

Mnie niestety wrocily bolesne miesiaczki po odstawieniu tabletek po dwoch latach zazywania. :((

Gość Little lady
ja zamierzam od piatku odstawic tabletki,poniewaz duzo mowia teraz w TV ze te kobiety ktore ponad 2 lata braly tabletki maja wieksze ryzyko urodzenia niepelnosprawnego dziecka i chorego!Na poczatku nic mi to nie robilo,ale gdzie sie o to teraz zapytam tam mi mowia ze to prawda :-( naprawde tak jest po tym wszystkim co sie nasluchalam i przeczytalam to boje sie ,wiem ze to jest prawda na 100 % i tabletki so super jako antybaby ale dziewczyny jesli planujecie dzieci to lepiej sie troche z tym jeszcze pochamojcie!!

u mnie bole powrocily ....w sumie tylko dlatego biore tabsy

Gość wrócily
niestety po 4 miesiacach od odstawienia

..........to straszne....... :( znowu mam przez to przechodzic... ale z drugiej strony moze ma racje jedna z moich przedmówczyni...? ehhh... i co tu robic..?

ja tez mialam przerwe i niestety ogromna bolesnosc powrocila :( dlatego znow lykam, ale inne. Moze to jest sposób? wybrac inne pigulki, z inna zawartoscia hormonow, moze wyniki sie polepsza.

Odstawiłam tabletki anty po 2,5 roku brania minęly 34 dni a ja nie d ostałam okresu czy tak może sie zdarzyć?