Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Elloise, dziękuję za fotografię. Nic nie powiem. Niech Shakespeare przemówi za mnie: \"Do czego cię przyrównać? Do dnia w pełni lata? Jesteś od niego bardziej i świeża, i stała. Jeszcze w maju wiatr nieraz mrozem pąk omiata A letnia pora nie trwa, jak obiecywała. Niebios złociste oko to nazbyt świat pali Swoim żarem, to kryje blask za sine chmury; Nic, co piękne, pełnego piękna nie ocali, Odzierane zeń trafem lub prawem natury: Lecz twoje wieczne lato nie wie, co jesienie, Nie straci barwy, którą jest twoja uroda, ...\"

Jestem.....jestem.......przecież wiesz :D tylko hmmm, jakbyś tu powiedział? czasu ogromny niedostatek, do piątku musze zamknąc pewne sprawy i tylko dlatego nie piszę, ale jestem.

Dziekuje Błękity za maila i za zainteresowanie. Pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie. Miłego dnia. Fajnie ze wróciłeś, ja tez tu sie dawno sie odzywałam.

\"tylko hmmm, jakbyś tu powiedział? czasu ogromny niedostatek,\" - hahahaha ... och Ty moja Elloise, Łobuziaku. Elloise, teraz wiedząc z Kim rozmawiam ... znajac Twą urodę ... ja dopiero zacznę ... lecz w tej chwili żaden z wierszy, jakie przychodzą mi go głowy nie oddaje w pełni tego, co chciałbym wyrazić.

Ach, z tego wszystkiego zapomniałem ..... W swej skrzynce Elloise, znajdziesz mój list z linkiem do pełnych nagrań I, II, III i IV Koncertu Fortepianowego Rachmaninowa. Polecam Ci gorąco zwłaszcza III Koncert - mój ulubiony. Na Twe pytanie odpowiadam SMS-em Ewo.

Dziękuję Pierr:) w domu odbiorę pocztę, nie wiem czy dzisiaj zdążę posłuchać z powodów o których Ci mówiłam.

Elloise. \"Przepraszam za slowa niewypowiedziane Przepraszam za te, ktore z mych ust sie wydostaly Przepraszam za krzywdy, tesknote, pozadanie Lecz me serce i dusza wlasnie Ciebie kochac chcialy. Znalazlo milosc, uszczesliwilo Ciebie Ja chcac o tym zapomniec zatracilem siebie.\" K. Butkiewicz Wiesz Elloise o co chodzi ....

Dla Elloise .... \"Ach, powiedz, powiedz! jaki Bóg W nadziemskie ubrał cię szaty, Abyś w piękności zbrojna łuk Zburzyła promienne światy? Ach, wobec ciebie nie ma nic! Ty łamiesz prawa odwieczne, I przed jasnością twoich lic Promienie gasną słoneczne. Niebiosa, ziemia, błękit wód, - Wszystko przepada i ginie, Gdy ty w piękności zbrojna cud Stajesz na światów ruinie. Z ust twoich pijąc słodycz róż, Z pragnienia umrzeć by trzeba, Ich ogień wstrząsa światem dusz I pali najwyższe nieba. Kto może myślą pieścić skroń, Twych włosów bawić się splotem, Kto pić namiętną może woń I jeszcze nie umrzeć potem? Lecz widząc ciebie, odejść znów W samotne ziemi obszary... Na te męczarnie nie ma słów, I nie ma straszniejszej kary! Więc powiedz, powiedz! jaki Bóg Zrobił cię światów królową?... Bo ja chcę umrzeć u twych nóg, Byś mnie wskrzesiła na nowo! \" Adam Asnyk.

Pierr, nie pisałam .........wyżej dlaczego:) miłego popołudnia ......do jutra

Do jutra Elloise, lub .... do wieczora, jeśli znajdziesz chwilkę. Pa.

Ale fajnie, że pamiętacie o mnie. Ściskam mocno i szkoda, że jestem tu dopiero popołudniu kiedy ruch wymiera. - Pojechałbym gdzieś na kilka dni, ale samemu to tak głupio. Może ktoś gdzieś jedzie i zabirze mnie w kieszeń?

Gość och błękit
ja mogę cię zabrać w pieniny jak chcesz, a w sierpniu nad morze ...:) jeżeli chcesz ...

Hmm, jeśli nie masz 185 cm wzrostu, szerokiej owłosionej klaty i na imie Robert, to może się skuszę.

Wy nie macie z kim pojechać, a ja najchętniej pojechałabym sama, potrzeba mi trochę samotności...A tu masz balast taki trzeba za sobą wlec...

Gość och błękit
mam na imię ewelina 165 wzrostu 50 wagi a klata...sam sprawdź

Gość och błękit
a masz coś do imienia robert? ;)

Ewelino, nie mam nic do imienia Robert, ale uwierz proszę, że moja orientacja sexualna jest zdecydowanie niezmienna i każdy robert, nawet ten najfajniejszy może być tylko kumplem. A kiedy i gdzie mogę sprawdzić tą klatę? :D

Gość och błękit
a gdzie i kiedy chciałbyś?

Hmm wiesz, damskie wdzięki interesują mnie jak każdego faceta, ale w moim wieku zwracam baczniej uwagę na intelekt. Jednak jedno i drugie mógłbym ocenić np. w jakimś plenerze. Zdaje się, że coś wspominałaś o morzu... :)

Witaj Elloise. Dzięki za wiadomość, już dawno się nie ... rumieniłem z niewypowiedzianego. hihihihihihi

O nie. Tu Ci zaprzeczę Elloise. I to stanowczo. hihihi Ja jestem szary, delikatna i niezwykła niczym dziwna mgła otulająca mnie i me myśli - jesteś TY Elloise. W tej chwili, me myśli zaprzątają pewne sprawy w pracy, tak więc znikam zapowiadając swój powrót za ok. 1,5 godz.

Witam ponownie Elloise. Jak teraz z Twym czasem ? Czy nadal ma miła jest zapracowana ?

Czekałam:) wiesz co? mam chwilę ale wyjdę wcześniej i może porozmawiamy.......